merhaba fb var eskiden ilişkimiz iyiydi fakat en son buluşmamızda birlikte olduk hiç bir şekilde ön sevişme istemedi öpüşme dahi olmadı direk birleşme oldu oda 2-3 dakika sürdü hemen boşaldı ne yapmaya çalışıyor bu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Aslında fb dediğin aşka susamış bir hanımı en az 5 kere boşaltıp öyle son noktayı koyması gerekir normal evli olsan bu sefer kısa geçelim uyur yarın seni iyice duyururuz dese amenna yarın işi var der yarına hazırlanırken madem bu işe soyundan belki 15 günde bir yapacaksın bu işi adam gibi yapması gerekirdi. Önce dudaklardan başlayıp yanak gidik boyun gerdan göğüs en az 25 dakika öpüp yalayıp emecek sonra göbeğe onun etrafını öpüp göbek çukuruna dilleyip öpüp bal kutuna inecek en az buradada 20 dakika öpüp emip yalarken 69 olup sanada aleti verip ilgini isteyecek bir 10 dakikada öyle devam ederken sıcacik sulanmış kutuya sıcacık yerleştirip en az yarım saat doyana kadar gir cikla bu işi 1,5 saate tamamlayıp yarım saatte sarılıp yatarak tamamlaması gerekirdi. Böylece süre asgari iki saat olursa tatmin edici olurdu. Sen ona fb deme en kısa sürede değiştir bu işi adam gibi yapacak o kadar çok insan var ki adam kıymetini bilememiş
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
24Cevap
+1 yılHızlı is görmüş , boş yapmış teneke. Sırasıyla on sevisme , oral seks ve normal seks yapması lazımdı. Böylece hem daha zevkli hemde uzun sürerdi
00 Yorumla
+1 yılBeni terket benle görüşme diyo açık açık😃 sana tavsiyem öyle bir ilişki kuracaksan buna deysin 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBencil sadece kendi zevkini düşünen senin duygularını ve zevkini düşünmeyen değer vermeyen sözde kendini erkek zanneden bir birey erkeklik taslıyor sözde seni köle gibi kullanmış duygusuzlardır onlar bu dediğimi yapmaya çalışmış
00 Yorumla
+1 yılİşine odaklanıyor artık yakın zamanda yollar ayrılır
01 Yorumla
Soran+1 yılayrılsın amannn
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsize ayrılan sürenin sonuna geliyorsunuz sanırım ya da gelmişsiniz bile..
04 Yorumla
Soran+1 yılnası yani neden ki ya off
- +1 yıl
herşeyin bir sonu vardır.. buda öyle.. belki heycanını yitirmiştir belkide biri vardır hayatında..
Soran+1 yılkendi bilir ne diyelimmm teşekkürler
- +1 yıl
tabiki.. herkesin tercihidir..
+1 yılÇok saçma ben olsam sevişirdim zevk verirdim, haz almak haz vermek çok güzeldir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılfb sonuçta ne bekliyorsun ki işini görür bakar keyfine
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yol verrrr gitsinnn sana FB mi yokkkkk kum gibi kummm ☺️☺️☺️☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenımkıde öyle hıc zevk veremıyor bıdaha görusmıcem
33 Yorumla- +1 yıl
Böyle heba olmanız üzücü zevk vereni bulun
- +1 yıl
Ben olsam zevk verirdim sevişirdim
Soran+1 yılbende ya ne zevk ne tatminlik hiv bir şey yok gitmem yanına artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık tad vermiyor demek en sevdiğim şey FB ilişkisi ya kafan agrimiyor ah eskiler ah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yol ver gitsin yenisini bul.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKendi ihtiyacını görmüş bırakmış neyini anlamadın bunun?
00 Yorumla
+1 yılSqmeye çalışıyor işte
12 Yorumla
Soran+1 yılama sevişme olmuyor ya
- +1 yıl
Sevişmek istemiyor zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uzun süre yapmadıysa normal
02 Yorumla
Soran+1 yılyok düzenli aslında
+1 yılKeyfi yoktur , canı istememiştir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. GS ye transfer olacak demekki...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. Ozaman sevgi yok o kişide
00 YorumlaZevk almadığını gösterir net olarak
00 Yorumla
+1 yılBi an önce başka Bi fb bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılkendini tatmin ediyor sadece
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. başkası var hayatında
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenden iyice tiksinmis
05 Yorumla
Soran+1 yılya bi uza
Cevap sahibi+1 yılCiddi söyledim
Soran+1 yılneden ki
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilimle son sevismemizde bende öyle olmuştu ne öpmek istedim ne dokunmak istedim. Sadece sksin ve bitsin gitsin istedim. Tiksiniyorum igrenc geliyordu her şeyi. Resmen çok sevmeme rağmen bı kere dudaktan opmedim. Ağladı hatta sen beni artk sevmiyorsun istemiyorsun diye
Soran+1 yılanladım senin durum biraz can sıkıncı sevgili olunca öyle oluyor fakat biz fb oldugumuz için öyle bir şey olduğunda birbirimize söyleyip yollarımızı ayırabiliriz bu sanırım benden utanıyor hemen boşaldıgı için bir daha da görüşmeyi düşünmüyorum zaten
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeni sulara yelken açmanın zamanı gelmiş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bidaha görüşme öyle seks olmaz
00 Yorumla
+1 yılYapamıyor mu
02 Yorumla
Soran+1 yılyapıyo aslında ama cok kısa sürede boşalıyor ben bir şey anlamıyorum
- +1 yıl
Yani sen tatmin olmadın, bence bitmiş
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılkullanılmışsınız
00 Yorumla Nerede tanışmıştıniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılfenerbahçe mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım