Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHicbir kadinin goguslerini tam olarak anlayamazsin. kapali acik farketmez. Destekli kullanir, kucuktur aslinda ama anlayamazsin, buyuktur guzel durur disaridan ama sarkiktir anlayamazsin. Bazilari sutyenin icine corap bile tıkiştiriyor yani yine anlayamazsin. Gormeden, ellemeden bilemezsin. Sorsan dogru soyler mi orasi da muamma.
11 Yorumla
Soran+1 yılSüprize razı ol mu diyorsun 😅 bi şekilde öğrenirim artık
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılbence insan önce ruhu sevmeli hiç kimse sonsuza kadar aynı kalmayacak
018 Yorumla
Soran+1 yılEdebiyat kısmı geçsek. Kızlarda görünüşe nasıl dikkat ediyorsa bizde dikkat ediyoruz.
Cevap sahibi+1 yıledebiyatla bir ilgisi yok insanın fiziksel olarak farklı olmasıda allahın cc bir rahmetidir hilkat ve fıtrat olarak herkes aynı olamaz kusurlu olan insanın nefsidir sadece oda eğitilebilir bunun dışında olan durumları düşünmek geçici dünya hayatında insanlar için vakit kaybı sadece evlilik allah cc rızası için yapılırsa evlilik yapanın gözü sadece eşinin ruhunu ve kemalatını görür şimdi dilersen görüşümü silebilirsin xper için yazmadım
Soran+1 yılHayır neden sileyim herkesin görüşü farklı. Dini olarak evlenme nedenleri yazıyor kaynaklarda. Ama nefis işte bilmek erkeğin doğal hakkı
Cevap sahibi+1 yılbilemezsin çünkü nikah yoksa haram hükmünde
Soran+1 yılO zaman sorup başkasının benzer resmini atabilir internetten bulup yani
Cevap sahibi+1 yılhayır oda haram haramı işlememek için karşındakini de harama sevk edemezsin buda bir fıkıh kuralı
Soran+1 yılAnladım çok muhafazakar birisin görüşün de bu yönde sağol yine de.
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı diye dua etmelisin
Soran+1 yılHiç sorma dua olayı bana zarar veren bir şey. Dua edince başıma bir nüsubet sıkıntı dert geliyor çıkıyor 😐😐
Cevap sahibi+1 yılböyle bir şey pek mümkün değil insanın dünyada başına gelenler yaptığı fiilerden ya da ahiretteki derecelerinin yükseltilmesinden günahları sebebiyle başına gelenlerse hesabının ahirete çok fazla bırakılmamasından
Soran+1 yıl😐😐😔 anladım ama görüşüm değişmeyecek korkar hale geldim dua etmeye. İlâhiyat mezunu musun daha önce böyle bilgiler duymadım okumadım
Cevap sahibi+1 yılhayır bunlar farzı ayn olan bilgiler sadece
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılgüncele yazdıkların sadece soruya yorum yapanlara gider başka hiç kimse oraya yazdığını göremez
Soran+1 yılSoruyu görenler görüyor 😊
Cevap sahibi+1 yılsadece soruya görüş yazanlar görüyor yeni bir soru sormuş gibi ana soru ekranında görünmez
Soran+1 yılAnladım peki
Gizli Üye(30-35)+1 yılsoracaksın başka yolu yok
118 Yorumla
Soran+1 yılUmarım kızmaz
Cevap sahibi+1 yılhayır kızmaz
Soran+1 yılAnladım. Ben giyimden anlarım diye düşündüm
Cevap sahibi+1 yılyok anlasılmaz
Soran+1 yılDar giymesini isterim.
Cevap sahibi+1 yıldar giyinse de belki destekli takıyodur aşırı destekliler var hiç göğsü yoksa bile var gibi oluyo
Soran+1 yılİnternette görmüştüm destekli felan oluyormuş. bakalım hayırlısı henüz aday yok açık veya kapalı . İnsan 1 kez evleniyor
Cevap sahibi+1 yılsen nasıl göğüs olmasını istiyosun
Soran+1 yılNasıl tarif etsem ki normal büyüklük 80 b gibi aşırı olmayacak ama büyük olsun umarım anlatabildim
Cevap sahibi+1 yılhım benimde 80b
Cevap sahibi+1 yılkucuk gibi geliyo ama
Soran+1 yılO zaman 80 d büyük olcak yani istediğim
Cevap sahibi+1 yıl80 d aşırı büyük olur güzel durmaz
Soran+1 yılİnternete baktım da 80 b bence büyüklük iyi. Cevap sonra gördüm o zaman seninkiler de iyi. Sen açık mı kapalı mısın
Cevap sahibi+1 yılkapalı
Soran+1 yılAnladım gizli olmasaydın keşke. Anlayışlı birisin yadırgamadın
Cevap sahibi+1 yılyadırgancak bişi yokki
Soran+1 yılNe bileyim kızlar hep sert katı düşünce diye biliyordum. Gizli den çıkar mısın 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSor samimiyet ilerleyince sorulabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAnlayamazsın
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmak gerek peki
Cevap sahibi+1 yılYapabileceğin bir şey yok sormaktan başka
Gizli Üye(18-24)+1 yılAç göster de
09 Yorumla
Soran+1 yılTokat atıp ayrılır
Cevap sahibi+1 yılAyrılmaz
Soran+1 yılBence sorulmaz biraz genç yaşın galiba anlamıyorsun
Cevap sahibi+1 yıl35 yaşım
Soran+1 yılHımm bilemiyorum kapalı kızlar karşı çıkar diye düşünüyorum. şu an aday yok ama ilerde böyle durum yaşarsam diye soru paylaştım. Sen kapalı mısın
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılBekar mısın bilmiyorum ama sence kabul eder mi kızlar böyle bir şeyi. Yani merakı giderir mi
Cevap sahibi+1 yılEder
Soran+1 yılBilgi için sağol bakalım kısmetim nasıl biri olacak ayrıca kapalı açık ayrım yapmıyorum
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer