beden ölçüleri 75,60,90 bir bayanda göğüs ölçüsünü sorun eder misiniz? bu bayanı seviyorsunuz ve evleneceksiniz... silikon taktırmalı mı? seks hayatınızda sorun olur mu?
Destekli çamaşırlar push up hatta feel up bunlar evet büyük gösteriyor ama çamaşır çıkınca...
Evet seks hayatımda sorun olur silikon taktırmalı
Hayır sonuçta onu seviyorum bunu sorun etmem silikon taktırmamalı
bnmde göğüslerim çok büyük değildir, bnce boş şeyler bunlar üzülmeye değmez canım . Mesela sahra ışığında göğüsleri küçük ama çok güzel bir bayan yani birsürü ünlü var senin benim gibi. sakın silikon falan yaptırayım deme çakma olunca daha mı iyi olucak. Sahra ışık: instagram.com/p/4jolxGzK1a/?taken-by=sahraisik Diğer fotoları profilinde mesela esmer güzeli...
aşk bitince sevgi kalır sevgide kusurları görmez... uyum önemli diye düşünüyorum ama karışık... silikon anlaşılmıyor zor... yatak odasında da uyumlu olacağımıza inannıyorum... kendimi mutlu hissetmek önemli olan ve ben göğüslere takmış durumdayım... sporla ya da masajla büyümüyor yaşlada ilgisi yok...
Önemli değil sevmişsem her şekilde sevmişim demek hem slikon falanda istemem doğalı neyse o ayrıca slikon ile emzirme de sorun olur ki bir anne için yavrusunu emzirmek kadar kutsal bir şeyi elinden almak berbat bişi..
Kalp önemli kalp. Akıl, vicdan, merhamet önemli. Namus, haysiyet, şeref önemli. Bunlar varsa diğerleri anlamlı. Bunlar olmadan dünya güzeli de olsa umrumda değil.
canım yetinmesini bilene öyle bir yeterli ki.. benim sevdiğim kızın göğüsleri senin gibi olsa öyle göğüslere iyiki sahibim demeli.. ideal seksi nbence bide sarkma yoksa
56 kilo olmuştum o zaman 80di göğsüm gittim rejim yaptım 51 kilo oldu göğüslerim kalçam hatta omuzlarım küçüldü şu an 53 kiloyum kalça ve omuzlar geldi ama göğüsler gelmedi...
mutlu olmak mutlu elmek vücut ölçüsüne bağlı değildir bir birinize davranışlarınızla alakalıdır mutlu etmeyi bilirsen mutlu edersin oda mutlu etmeyi biliyorsa seni mutlu eder göğüsle alakası yok tamamen yetenek meselesi
En İyi Cevaplar