Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O havadan on postalar falan sallayan yüz yılın yalancısı onlara lafım yok ama sidik yarıştırma olayının biraz da sebebi siz kadınlarsınız. Yok ben 20 cm. isterim yok beni 30 cm aşağısı kesmez sonra erkeklerin kafasında penisi büyük olan önde algısı oluşuyor bu sefer bir birleri ile kıyaslamalara girip kendini öyle tatmin etmeye çalışıyor.. Tek taraflı bakıyorsunuz ama hemcinslerinizi saçmalama seviyesi erkeklerden daha fazla.
229 Yorumla- +1 yıl
Tamam da mantık denen bişi var sonuçta ne 30 cm bir erkek vardır ne de 30 cm dayanacak kadın bunu dikkate almak ne derece doğru düşündürücü
- +1 yıl
Ne güzel söyledin bak mantık denen bir şey var ama insanların çoğunda bu yok. Olaya zaten bilimsel olarak baksalar neyin ne olduğunu görecek bakmıyorlar. İzliyorlar p*rno videoları oooo adamın penis kol kadar benimkine bak diyro sonra çıkıyor hayatı boyunca hiç bir şey görmemiş yaşamamış biri ben 20-30 cm isterim aşağısı beni doyurmaz diye triplere giren biri hoop kafa iyice yanıyor. Benimle zamanında bunun kavgasını eden kadın bile oldu bilimsel olarak açıkladığında onlar saçmalık diyen :D
- +1 yıl
Cehalet sen nelere kadirsin diyorum sadece yazık yani bu kadar bilgisizlik ve direnmek neye kime fayda acaba
- +1 yıl
Yok bence aşırı ve saçma özgüven oluşuyor onlarda farkındalık olmadığı için doğru kabul edip yine mutlu oluyorlar bir karikatür var idi çok severim kayınvalide geline diyor ki neden erkek çocuğu yapmadın gelinde erkek kramozomu erkekten gelir diyor kayınvalide döner oğluna der ki okumamış alsaydın şimdi biz haklıydık😂😂
- +1 yıl
Yani aslında belki de onların bakış açısı doğru bilgi dipsiz bir kuyu girdin mi çıkamazsın mutsuzluk getirir ama bence lezsetini alınca mutluluğu sen buluyorsun en kıymetlisi de bu 😂sağlıcakla 🤞
- +1 yıl
Kesinlikle öyle herkes aynı yemeği yer ama aynı lezzeti alamaz damak tadı meselesidir el lezzetinin yanı sıra kainat aslında çok ince bir dizayn içinde
- +1 yıl
Eğitimi sadece para kazanma amacı giderek surersek piyasaya olacağı bu ihtiyaç açığı çıkmaz kimse de ihtiyaç duymaz 😂
- +1 yıl
Elbette etraf okuyan egitimsizlerle dolu zaten 😂😂altındaki arabayı giydiği kıyafeti cebindeki parayı kiyaslarsa okuduğu bölümle ne olacka
- +1 yıl
Para var çünkü kadın =şeytan 😂😂neyse arkadaş ben fazla açıldım memurum biliyor musun 🤪
- +1 yıl
Aynen soğuktur bak kış günü yapamam mapuslar da 😂😂😂
- +1 yıl
Sorma valla ölerim 😂😂😂
- +1 yıl
Varsa nasip yaşarız yoksa boşa korusak da korumasak da ama canım giymatli😂😂
- +1 yıl
Senle iyi koğuş arkadaşı olunur yaaa 😂😂
- +1 yıl
Yok bee deli misin al senin olsun akıllı kızım ben bir insan topluluğuna baş olmak ne kadar zor biliyor musun 😂😂
- +1 yıl
O zaman ağa sensin ben uyarım biri beni yönetsin 😂😂😂
- +1 yıl
Ne yapayım yaa 😂😂
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanırmış
başkasının pipisini görmeyen kendisininkini piyade tüfeği sanırmış
işte hep aynı yere geliyoruz, erkekler kadınlardan daha geç çıkıyor şu ergenlik denilen illetten
ve evet kıyaslama nedense ben ben ben ben
tamam abi sensin10 Yorumla
Şahsiyetleriyle onur duyacakları bir entelektüel vasıf olmayınca hayvani bir içgüdünün izdüşümü olan cinsellikle gurur duyuyorlar. Aslında bu aşağılama amaçlı yapılan tecavüz kültürüyle de iç içe bir fenomendir.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Atış serbest deyip üfüruyorlar. Sanalda sistem böyle anlaşılan gerçeğini söyleyecek olursak kızlarımıza öylede artık onlara yıl başına kadar bir şey diyemeyiz iyi ki varlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersizlikten geliyordur
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorsan bir yarışma düzenleyip organize edebilirsin
13 Yorumla- +1 yıl
Hahahha çok iyi ya
- +1 yıl
Senin içinde eğlenceli olur, mesaj kutunu aç sana foto atsınlar, jüri ol sen karar ver
- +1 yıl
Benim gözlerimin günahı neki ona bunu yapayım 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılYook hepimiz makineyiz, çıkarmadan 5 posta, 25 cm boynumuza doluyoruz, mükemmeliz hepimiz.
12 Yorumla- +1 yıl
Bravo 😂😂
- +1 yıl
👍👍👍🤣🤣🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılAşağılık kompleksi hep. Penis boyu ile övünür bir bakarsın bamya. Performansla övünür bir bakarsın 2ncide yokuş yukarı 4. vitesle çıkan tüplü araba gibi. Tırt çoğunluğu.
10 Yorumla
+1 yılKimseyle kendimi kıyaslamam kimse okadar değerli değil benim için, cinsel konuda kendimi övmeyi sevmem beni arzulayan kendisini bana arzulatabiliyosa yaşar ve görür
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNe kıyas derdim oldu. Ne ego. Gecede maks 3 posta atarım. Sabaha karşı belki 4 olur. Gerçekten o kadına azmam lazım. Penisim de aman aman büyük değil. Ama ben mutluyum
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçma bir düşünce yapısı gerçekten. Mutluluk ve paylaşım sadece sek*s hayatı ile olmuyor maalesef. O yüzden büyük olsa noolur, normal boyda olsa ne olur.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı anlatan kadınlardan da dinliyoruz bana bu kadar yetmez diyorlar , yarış ondan başlıyor.. :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tadan bilsin başkasının bir şey bilmesi gerekmez. İki kişi arasında olan iki kişi arasında kalır. Gerisi çöp...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi 1.85 boy var, 4 metre penis var, vinçle hreket ediyoruz, tlc deki ağır yaşamlar, topu ateşlemek için 3 personel gerekiyor, fatih zamanında olsa sırları bununla yıkardık, şimdi tarihi eser diye anıtlar kurulu izin vermiyor zengocum
10 YorumlaBelliki kendi kafalarıyla düşünmüyorlar. Aşağıdan emir alıyorlar. E onunda malum beyni yok fikri var.
10 Yorumla
+1 yılHiç öyle Bi egom olmadı neyse o evet çok kızıyorum bende maximum 3 anca boyuda 14 cm ve Orta kalınlıkta yeterli bence
10 YorumlaCidden haklısın. Herkes çıkarmadan 10 atıyor. Hepsi 20 cm üstü 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıl10 posta mı ya atan varsa gelsin bide bana atsın ya 🧐
10 Yorumla
+1 yıl6/ 7 posta evet çok rahat yaşanır ama her kadınla değil
10 Yorumla
+1 yılHemcinslerinde cok masum degil bu konuda dikkatini cekerim
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılO erkeklerin arasında ben yokum ben 1 ay sonra katlanabiliyorum ve mastürbasyonu o şekilde yapıyorum 10 posta falan atmıyorum en büyük benim ki de demiyorum 😂
10 Yorumla
+1 yılNe uğraşıyorsunuz milletin cinseliği ile. Boşversene. Kendine bak sadece
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Derdiniz erkekler olmaz. Siz boyama işlerini konuşun kız kıza
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Öyle bir derdimi hiç olmadı. Kendimizi lafla kanıtlamaya gerek olmadığını düşünüyorum.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. işin reele döküleceğini düşünmeyen sanal makineler onlar
10 Yorumla
+1 yılEmbesil insanlar der bunları. Öyle şeyler demedim demem de
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. genelleme yapmayaydın iyiydi
o kendini çok öven aletine kobra diyen 10 posta atarım diyenler ego değil acizlikten gerçekte olmayan ve yapamayacağı şeyin diline vurmuş halidir
10 Yorumla
+1 yılElinkini görmeyen, kendininkini keser sapı sanarmış !!!
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim dikkatimi çekmiyor hiç bu konular. Senin erkeklerin şeyiyle ne işin var. Eşin kimse ona yoğunlaş
10 YorumlaHakikaten bende gülüyorum öylelerine 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSende buradaki kişilere ne bakıyorsun
10 Yorumla
+1 yılHepsi pislik kiyaslanacak varsa bu
10 YorumlaHiçbir zaman öyle olmadım neyse onu derim
10 Yorumla
+1 yılOlay her neyse sizi baya alakadar etmiş anlaşılan
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızların makyaj merakı gibi
10 Yorumla Her erkek bunu yapmaz
00 YorumlaBoş mevzuları herkesin tuttuğu kendinin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMantıklı valla 😂
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım