Selamm❤️
hemen hemen her erkeğin ilgisini çeken cinsellik konusudur. peki sizce erkekler kadınlarla genel olarak cinsellik mi konuşmak ister?

Selamm❤️
hemen hemen her erkeğin ilgisini çeken cinsellik konusudur. peki sizce erkekler kadınlarla genel olarak cinsellik mi konuşmak ister?

Cinsellik tabiki güzel bir şey ama herkesle de konuşmam cinsellik konuşabilmem için acaba beni yanlış anlar mı acaba abartıyir muyum gibi düşüncelerden arınmış olmam gerek yani birbirimize olan arkadaşça sevgiyi zaten ikimizde biliyor olup kötü niyette olmadığımızdan falan emin olduktan sonra karşı cinsin görüşleri tabiki değerli oluyor ve tabiki güzel ve zevkli, sonuçta cinsellik bu ama tabiki sadece cinselik konuşacaksa değilim arada hal hatır da sorarım neyse konuştuğum insanlar bunu zaten biliyor.
Selam gadası 🙃
Her erkek cinsellik konuşmak istemez. Cinsellik yeri ve zamanı geldiği zaman karşılıklı istekler doğrultusunda konuşulan bir konudur. Eğer ki kadının cinselliğe düşkünlüğü yoksa cinsellik namına hiçbir konuşma olmaz.
Karşılıklı tutku, istek varsa cinsellik de çiftler arası güzel bir konu elbette. Daha sıkı, bağlı bir ilişki oluşturur. Çoğu erkek ve kadın konuşmak ister hatta olmaması bana göre sorun..
Değil tabi ki. Karşı tarafında bu konuda isteği olmalı yoksa konusu bile açılmamalı
Rica ederim
Cevap
14Cevap
Hayata dair her şey konuşulur. Seks de hayata dair konulardan birisidir ama sadece seks konuşmak yanlıştır.
hayır ben başka konuları konuşmayı seviyorum her şey cinsellik değil.
Her zaman konuşmak istiyorsa bir erkek bir sıkıntı var demek ki ama insan sevdiği kişi ile ara sıra cinsellik konuşmak isteyebilir bu normal bence
isterler evet kadında ister erkekde. net. doğanın kanunu yani. ama sırf cinsellikde konuşmazlar elbet. hayat ondan ibarette değil.
Her kadınla değil ama tabi ki konuşmak yaşamak eğlenmek bunları ister
Mesaj kutuma baktığımda hep cinsel içerikli mesajlar.
Amacı sadece cinsellik olan, sadece o konudan konuşur.
Herşeyi konuşamayı severim ama cinselliğin lezzeti bir başka olur
Hedef yataksa o yol için yol açmak amaç
Her konuda konuşmayı isteriz cinsellik daha çok
Hayır sürekli cinsellik niye konuşulur ki
Geneli o konuları konuşmayı sever
Herşeyi yerli yerince konuşmak gerekir
ben genelde daha farklı şeylerden konuşmak isterim yemekler sinema tiyatro diziler filan
Abaza ise evet
kadın ne isterse
Çoğu öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?