Öpüşmeyi uzun tutup bir türlü sevişmeye geçmeyen partnerin özgüven sorunu mu vardır?

Öpüşmeyi uzun tutup bir türlü sevişmeye geçmeyen partnerin özgüven sorunu mu vardır?

Yakın zamanda başıma geldi böyle bi olay, o kadar uzun bi öpüşme ve ön sevişme oldu ki, artık birleşmenin olması gereken noktada partnerim artık erekte değildi... yani uzunda da bi sıkıntı var kısa tutanda da bence.
Öpüşmeyi çok uzun tutmak genellikle konsantrasyonu kaybettiriyor
Hüsran yani
Valla bir sürü sebebi olabilir bunu tam olarak bilemeyiz daha önce cinsellik yaşamadan ya da öpüşmeyi seviyordur belki 😃 sevişmeyi değil zaten belli eder o esnada ne olduğunu er ya da geç.
Öpüşmeyi seviyoruz tabiki de, öpüşmenin yeri ayrı sevişmenin yeri ayrı.. Sadece öpüşmekle olmaz.. Dokunsun bana, sevişelim.. Yanalım, yakalım birbirimizi..
Bos duranı kimse sevmez😄
Teşekkürler
Bişeyler değil :P
Pekiiiiğğ
Öpüşmeyi uzun tutan ya kesin bakir ya bakiredir. Veya sevişmek için tecrübesi yoktur. Öpüşmeyi uzatmak daha çok ergen işi gibi.
En net tespit
Sende en tespitleri ortaya atıyorsun bana yorum yapmaya kalmıyor sorularda 😁 bazen seni kovmak istiyorum 😂😂
Yoooğ artıııhh
Teşekkür ediyorum
Cevap
2Cevap
Öz güven sorunu olabilir ya da ilk kez yapıyor olabilir. ya da öpüşmeyi seviyor olabilir.
Özgüven sorunumu bilmiyorum ama çok sıkıcı olacağını biliyorum yani sadece öpüşmekle hiçbir yere varılmaz.
Sevişmeyi seksten daha fazla seviyor da olabilir
Öpüşmedrn sevişmeye geçmeyen kişiden bahsediyoruz
Hmm belki daha o yakınlığı kuramamıştır
Sıkıcıdır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?