Merhabalar.. Sevişmek sevmekten ileri gelir elbette buna inanır böyle yaşarım.. Bazen çok sevdiğiniz birinin, bazı konularda sizinle uyum sağlayamadığını tecrübe edersiniz..
Peki böyle bir durumda ne yapardınız? Yani kötü öpüşen bir partneriniz olsaydı bu durum ilişkinizi etkiler miydi? 💏🥂🤘 Keyifli günler..
Onun isteğine eşlik etmeyi severim. Tutkulu yaklaştığı sürece eşlik ederim. Bu konuda istekli ve bana hoş gelmiyorsa beni çok etkilemez. İlerisini göremem. 🤷♀️
Hayır etkilemezdi. Sonuçta herkes, her şeyi mükemmel yapacak diye bir kural yok. Kimse anasının karnından öpüşme tanrısı olarak doğmuyor. Zamanla deneyerek ve tecrübe edinerek gelişiyor. Ben olaya böyle bakıyorum. Hatta daha sevimli bile gelebilir. Benimle geliştirebilir kendini.
Sağlıcakla..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Öpüşmeyi hiç beceremeyen, hatta çat çat dişlerini vuran kadınlara denk geldim. O durumla karşılaştığımda şunu söylüyorum: Birkaç dk birşey yapma, benim yaptıklarımı akvramaya çalış, sonra benim yaptığımı yapmaya çalış diyorum. Güzel de sonuçlar aldım diyebilirim. Yine yapamayanlar da olmadı değil tabi. :)
Öpüşmek, benim için bir ilişkideki en önemli şeylerden biri. Bence kesinlikle bambaşka bir büyüsü var ve sevgiyi karşı tarafa geçirmenin en özel yollarından.. Sevdiğim kadın öpüşmeyi beceremiyorsa ben de ona kendi tecrübelerimi aktarırım. Bu yüzden ondan vazgeçmek saçmalık olur. 🙂🙂
Öğrenir o da benimle öpüşe öpüşe öpmek bedava sonuçta sevgilim değilmi öpsün işte benimdoya doya
8
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
4 yıldır düzenli ilişkim var hala sevgilim burcu gibi boğa gibi öp üşüyor dilini gırtlağıma kadar sokuyor öpüsmekten kacıyorm tutup yine öpüyor bazı insanlar sabah akşam aynı işi yapsada öğrenemiyor gerçekten.
Su akar yolunu bulur derler ya hani onun gibi ama kırılacağından şüphelenirsem eğer romantik bi film izleyelim derim ve hadi bunlar gibi öpüşmeyi deneyelim güzel falan buluruz bi çare denk gelmedi mi bize de yani dişlerimizi gıcırdatan 😊
uyum sağlaması için konuşurum veya onu ikna etmeye çalışırım. karşılıklı olmalı. düşünün size soğuk ve istekli davranmayan birine ne yapabilirsiniz? hiçbişey. bir süre sonra sizde soğursunuz ve biter
Öpüşürken dudağımı yaralayanını bile gördüm ama hiç kızmadan bir ustanın çırağını eğittiği gibi üşenmeden öğrettim öpüşmeyi zamanla bendende çok iyi öpüşmeye başladı
Benim gibi bir adamı asıl çok iyi bilmesi rahatsız eder. Bilmemesi rahatsız etmeyi boş ver, sevindirir bile. O yüzden bu benim için iyi bişey. Ben öğretirim , sorun değil. :)