Cinsel Yaşam Evli erkeklere sorum: Eşiniz yatakta nasıl olsa size yeter? (Sayfa 2) Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Evli erkeklere sorum: Eşiniz yatakta nasıl olsa size yeter? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
cokiyibirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sadakat kafi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hmm ama ilişki önemli Yorumla cokiyibirisi +1 yıl İlişki sonrasında daha rahat halloluyor. Arzulanan kişi tek olunca sekse doyum olmuyor 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Ne demek istediğini anlamadm Yorumla cokiyibirisi +1 yıl Sadakat diyorum arzunun temeli Yorumla
CmOnemli Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl cok ısteklı olmalı 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bu sefer de sapk diyor benimki😂 Yorumla CmOnemli +1 yıl Nerde senin gibisi Yorumla Soran +1 yıl Öyle der ama memnun ya Yorumla CmOnemli +1 yıl Sen ne kadar isteklisin Yorumla CmOnemli +1 yıl Sinirlarin var mı Yorumla Soran +1 yıl Anal yasak zararlı sınır bu Yorumla CmOnemli +1 yıl Baska sinirin var mı Yorumla Soran +1 yıl Ağzıma boşalmadı daha istemedi de aslnda belki de yaoamicam denemedim Yorumla CmOnemli +1 yıl Neden yapamazsin Yorumla Soran +1 yıl Denemedim nasl bisey bilmiyorum. BELKIDE midem bulanacak Yorumla CmOnemli +1 yıl peki sana oral yapıyormu Yorumla Soran +1 yıl Yapıyor bende yaparım ama ağzıma bosalmadı hic Yorumla CmOnemli +1 yıl detayı veremıyorum soru kaldırılacak sımdı buradan Yorumla Soran +1 yıl Bisey 8lmaz cinsellik sprusu 😀 Yorumla CmOnemli +1 yıl yok yok uyarı alıyoruz sonra gızlısın hem Yorumla Soran +1 yıl 😂😂dur istek attaym Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Sadakat kafi
Hmm ama ilişki önemli
İlişki sonrasında daha rahat halloluyor. Arzulanan kişi tek olunca sekse doyum olmuyor 🤭
Ne demek istediğini anlamadm
Sadakat diyorum arzunun temeli
Yetiyor bana
Peki
İçinden cikartmasin
cok ısteklı olmalı
Bu sefer de sapk diyor benimki😂
Nerde senin gibisi
Öyle der ama memnun ya
Sen ne kadar isteklisin
Sinirlarin var mı
Anal yasak zararlı sınır bu