Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliyim 4 ay olcak 2.5 aylık hamile eşim oncesinde de benim kadar istekli değil yani biraz aseksüel kişiliğe sahip seviyorum gözümden sakiniyorum o derece ama ben hatırlatmadan soyunup aniden yatağıma girmesini isterdim bu böyle mümkün değil bende bir zaman sonra sıkıldım...
Sürekli ben diyorum ama demiyorum artık akışına bıraktım mastürbasyon yapıyorum yapacak bisi yok04 Yorumla
Soran+1 yılKonuştun mu onunla isteklerini
Cevap sahibi+1 yılDefalarca
Cevap sahibi+1 yılSendemi evlisin?
Soran+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Eş yatakta güzel sevişmeli aktivite erkekte değil ondanda atraksiyon bekleriz karşılıklı oralı başarılı yapmalı her tür pozisyona açık olmalı bazı kadınlar iğneleyici laflarla konsantrasyonu bozuyor o hareketten kaçınmalı nereye isterse bosalmayi oraya musade etmeli. Fantasilere açık olmalıdır
08 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ben bu dediklerinizi uyguluyorum ama neden dır bilmem eşim e azcık laf soksam bana yetersz muamelesi yapar
Soran+1 yılHepsini yapıyorum. iliskidede baya memnun gibi çünkü oral yaparken Bile komutunu beklerim yeter diyene kadar yaparm ben her zaman 4 4 luk iş yaparm😂😂
Soran+1 yılİşte onun dili acı biliyorum. sapık falan diyor bana baya memnun ama lafa gelse yeterince se.. vişmedjk modunda garip
Soran+1 yılSevindim buna eksik yanım olsun istemem. ya da eşim her kadın yapiyor saniyor. Yani yokluğu bilmiyor
+1 yılKadın değil erkek yeterli olmalı çünkü kadın zevke bağlı yaşar. Erkek eğer yatağı yönetir sevişmeyi güzel yaparsa kadın kollarına bırakır ve zevkin doruklarına çıkarlar
03 Yorumla
Soran+1 yılKadın oral yapmıyor oram buram ağrıyor diyor yapmıyor öylesinide duydum
- +1 yıl
Kadınlar hep yapmaz sen anal yalayarak vajina emerek 15.20 dk zevke getirip emdireceksin dostum
Soran+1 yılSanmam işe yarasn
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormalin üzerinde beklentim olmadı hiç ama en basit oral yaptıramıyorum nedenini bilmiyorum hijen diyecek olursan haftada iki defa temizlerim
014 Yorumla
Soran+1 yılOral herkes yapamaz zevk suyundan ötürü bulantı yapıyor demekki
Cevap sahibi+1 yılkondomla denedik🙈
Soran+1 yılKondomun tadı daha igrenc😂😂buz dolabı poşeti geçir daha iyi
Cevap sahibi+1 yılevliysenşz sizde bilirsiniz meyvalıları var artık
Soran+1 yılKullanmıyoruz Vala 8 yıl önce tırtıklı bitane kulkanmştm
Soran+1 yılKondomla damı yapmıyor onda çok bsy hisstmezsn
Cevap sahibi+1 yılçıksam yazar mısın
Cevap sahibi+1 yılmaksat denemek içindi
Soran+1 yılYazarm
Cevap sahibi+1 yılgünaydın
Soran+1 yılGunaydn
Cevap sahibi+1 yılburada mısınız
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılçıkıyorum
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılUygun birini bulsak hepsi olur, zaten evlenenlerin çoğununda merak ettiği s2ksin verdiği haz.
Yani bir kadının ve kadına oral yapılması bir erkek olarak diyorum kendi tükürüğün ile p2nisini ovalasan seni uçuruyor şimdi birde bir karşı cins ile bunu karşılıklı yapıp onun vücuduna sürtüyorsunuz öpüşüyorsunuz ve bu öpüşürkende içine girip, O kaygan ve sıcak deliği hissediyorsun ayrıyeten üstünede 50 60 kilo bir vücut oturuyor yani, başka ne isteyebilirim benim açımdan, muhteşem bir şey yerim onu yerimm bitiririm yatakta ne kadar isterse yaparım.
10 Yorumla
+1 yılisteksiz kıza ne kadar duyguda versen gene istemez cinsel soğukluk varsa iş bitmiştir en iyisi değiştirmek :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAcımasız ca😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılSiz siz olun. O yatakta ne istediğinizi. Karşınızdakininde ne istediğini doğru orantılayın. Yatağı şenledir gerisi düzelir.
03 Yorumla
Soran+1 yılYani söylemekle yetmiyor. Karsıdaki bazen pasif kalıyor
- +1 yıl
Eşinmi geri planda kalıyor yoksa senmi?
Soran+1 yılBizde pek yok hafif aşılmayacak gibi degil
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin evlilikte robot olan eşin sanırım? Benim için eşim hareketli olmalı mesela karşılık vermeli yer zaman seçmemeli istekli ise belli etmeli ilişki esnasında aktif olmalı yeni fantezilere açık olmalı da işte..
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok robot değil ben fazla sıkılganım degisiklik istiyorum surekli
Doğal olsun kendini tamamen bana bıraksın anı yaşasın aldığı zevke odaklansin. ve muhakakk karşılıklı oral olmalı. Benim icin olmazsa olmaz en azından.
04 Yorumla
Soran+1 yılSen bekardın evliler dedim😂😂
Soran+1 yılBaşka bir yerde soruma bekarm diye cevap vermistin gene gizliydm
sen herşeyi cevapladın bizim yerimize bize pek bir şey kalmadı:)
01 Yorumla
Soran+1 yılGaliba😀
+1 yılevli değilim ama iç giyimine dikkat etmeli her türlü seksi yaşamalıyız yani ( grup eş değirme hariç )
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı konuşup anlaşmak, empati kurması. Evliyim bu arada
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmaz mı benimkide bazen saçma sapan konuşma ayıp der vs. Ama anlattıklarım kafasına giriyor
- +1 yıl
Saçma sapan tabiri hoş değil. Yatakta ayıp olmaz. İsteyen istediği fanta iyi kurar istediği gibi konuşur.
Soran+1 yılYani evet
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizim ülkedeki kadınlara özel kurs açıp evlilikte cinsellik nasıl olmalı diye ders vermeliler. sınavları geçemeyenler evlenememeli. Türk kadını = KADAVRA
018 Yorumla
Soran+1 yılHayır katılmıyorum toplum baskısı nedeniyle böyleydi eskiden. Cunku sadece 3rkege ihtiyaç diye gorulurdu. Kadin eşi bosaldimi tamamdır derdi. Ama o eskide kaldı. Bence gayet iyi size nasl denk geldi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılvalla kusura bakma kardeşim. 100 erkeğin 95 i şikayetçi bu konudan. bizim kadınlar gerçekten cinselliğin sadece boşalmak olduğunu zannediyor.
Soran+1 yılYani evet dediğim gibi toplum baskısı sebebi bu
Cevap sahibi+1 yılbaskı kalmadı artık kardeş. o dediğin çok eskidendi. şimdi her şey serbest. Bir aralar karı iştahlansın diye eve çikolata yığdım resmen. ama nerdeee. olan çikolatalara oldu. yalnız dedikodu dedimmi Allah canını alıyor. yan komşudan bi başlıyor mahalleliden çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yılşimdiki aklım olsa evlenmeden önce konuşurdum sekse bakış açısını öğrenirdim. görev gibi zannederse evlenmezdim kesin
Soran+1 yıl😂😂sen ona mesir macunu al iyi gelir
Cevap sahibi+1 yılyermi hiç sağlığına da çok düşkün hanımefendi
Soran+1 yılÇikolata cokmu sağlıklı
Cevap sahibi+1 yıldeğil ama kadınların bir çoğunun zaafı diyebiliriz.
Soran+1 yılCocuk. kandırır gibi😂😂bende fıstıklı muska severim. Cevuzli sucuk vs eşim sık sık alırdı demek planları var😂
Cevap sahibi+1 yıldüştüğümüz halleri görüyorsunuz işte. Topu topu 250 gr bir et parçası işte. helalinden olsun istediğimiz için bunca zahmete katlanıyoruz. Gayri meşruya uçkur çözsek daha az maliyetli olurdu
Soran+1 yılHicmi vermiyor ne yapıyor ki
Cevap sahibi+1 yılversede benim zorumla. bazen oda fayda etmiyor 15 günde 20 günde bir oluyor.
Soran+1 yılOhoo o nasl evlilik oyle olmaz
Cevap sahibi+1 yılsadece cinselliğimiz sıkıntılı geri kalan her şey gayet güzel.
Soran+1 yılBende cinsellk skntı olnca hersey sknti
Cevap sahibi+1 yılbu ülkedeki kadınların bir çoğu cinsellikten uzak yaşıyor. evlilikte bile bu işi görev zannediyor. garip bir ülkeyiz.
Soran+1 yılEvet dediğim gibi sadece erkeğin ihtiyacı sanıyorlar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılŞu an %90 seviyelerindeyiz. Yeterli, yüzde yüz olmasın zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim ona yakınlaştığım istediğim kadar onunda bana gelmesini arada süprizler yapmasını isterim
046 Yorumla
Soran+1 yılYapıyormu
Cevap sahibi+1 yılÖnceleri evet fazlasıyla yapıyordu. Şimdi ben dokunmayın 15 gün sesi çıkmıyor
Soran+1 yılCocuk var mı yoruluyor belki
Cevap sahibi+1 yılVar ama büyüdü artık
Soran+1 yılSogumuşsunuz birbirinize o zaman
Cevap sahibi+1 yılBaşlayınca deli oluyoruz ama
Soran+1 yılBaşlayın ne duruyorsunjz
Cevap sahibi+1 yılİşte sorun orada sürekli benim başlatmam işin büyüsünü kaybediyor. Ondanda gelmesi gerek arada istek arzu ışığı
Soran+1 yılEvet aynen bizde ben başlatırm sapık diyor😂😂
Cevap sahibi+1 yılBizde de sapık ben oluyorum😄😄
Cevap sahibi+1 yılTamam sapık olmayanda razıyım da ya insan birde karşındakinden bekliyor işte, sanki tek başımıza mı zevk alıyoruz. Kudurunca beraber kudurmuyormuyuz🤣🤣
Soran+1 yılKadınlara kudurmak ayıp gibi davranıyorlar doğuda genelde
Cevap sahibi+1 yılNeden kadınların rahatlamaya kendinden geçip enerjisini atmaya hakları yok mu. boş ver ayıbı bu ayıp değil hak adalet ve ihtiyaçtır kudurnak:))
Soran+1 yılBeni etkilemez kudururum kudurturum😂😂
Cevap sahibi+1 yılSen benim kafadansın belli kudurgunsun🤣🤣🤣
Soran+1 yılEvet çok uğraşırım eşimle 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAllah sabır versin demiyorum eşine. Tadını çıkartsın bu arzulu kadının☺️☺️
Soran+1 yıl😀😀
Cevap sahibi+1 yılVar mı çocuk tutkulu kadın
Soran+1 yılVar 3 tane
Cevap sahibi+1 yılHay maşallah ne ara yaptın hem de 3 taneyi boş yok desene hedef 12 den☺️☺️☺️
Soran+1 yılYok ya kaza oldu 3 iyi ki olmuş 😂🤩
Cevap sahibi+1 yılBunlar tatlı kazalar en sevimlisi de 3 numaradır zevkle yapıkınca🤣🤣
Soran+1 yılYok ya eşim çok. ugrasti benimle o gün inatla çocukta katır inadı var yeminle
Cevap sahibi+1 yılSenle çok uğraşmaya gelmiyor demek ki veriyorsun adamın eline çocuğu😄
Soran+1 yıl😂😂ceket atsa hamile kalıyormuşum
Cevap sahibi+1 yılOral yapıp ağzına boşalsa neler olur kimbilir🤣🤣
Soran+1 yıl😂😂 bisey olmaz o sekilde
Cevap sahibi+1 yılHa denedin yani🤣🤣🤣
Soran+1 yılYok ya daha denemedim
Cevap sahibi+1 yılSen bu iştah tutku ve arzuyla eminim denersin ve seversin. Sonuçları bekliyorum bu gece ilk işim bunu denemek olsun☺️☺️
Soran+1 yılYok midem bulanır diye korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılHiç dondurma yalayıp yutmadın mı öyle düşün 😄😄
Soran+1 yılO ayrı ya
Cevap sahibi+1 yılHadi iyisin gece gece çoşmuşsun iyice yanmış eniştem 🤣🤣
Soran+1 yılYok ya küsüm
Cevap sahibi+1 yılAaa niye ne oldu gizliden çıkıyım yazarmısın bana
Cevap sahibi+1 yılBarıştım mı senin gibi sevişmeyi seven kadın kocasıyla çok küs kalamaz :))
Soran+1 yılBarıştık evet
Cevap sahibi+1 yılKim indirdi yelkenleri ilk😄
Soran+1 yılEşim
Cevap sahibi+1 yılBuradan ne kadar inatcı olduğun, eşinin sana değer ve seninle uyumlu olduğu, ve ayrıca cinsellliğin eşler arasında birleştirici bir gücü olduğu ortaya çıkar. Yanılıyormuyum
Soran+1 yılYok ya sıkı kalkmş ondan özür diledi kesin ah bu erkekler
Cevap sahibi+1 yılKalmasa özür yok yani, şap atsaydın yemeğine bakalım o sıkı kalkmadan da senden özür dileyip iyi davranınca mı🤣🤣
Soran+1 yılDavranmaz sıkı kalktı sere.. fszn
Cevap sahibi+1 yılAma kalmasa daha kötü değil mi sonuçta bu kalkan sıke senin ihtiyacında var
Doyumsuz olacak çok yalatacak istekli bir fa hı se olacak daha çok şey varda...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOral iyi yapsın.. iyi giyinsin.. ve zevkle karşılık versin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBana ayak uydursun yeter inan
10 Yorumla
+1 yılEvli değilim, sınır istemem
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaktif olmalı bir üstte olmalı bir altta pozisyon zenginliği olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvli değilim ama yatıyor olsa yeter😂
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni napmasn😂😂
- +1 yıl
Biz tanışıyor muyuz 😄
Soran+1 yılYok ilk defa görüyorum seni
- +1 yıl
Doğrudur. Tanıdık geldin nedense 😄
Soran+1 yıl😂😂😂
+1 yılÜstte olsun arada yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliiğimde hiç mutlu olmadım yatakta sınırsız olmak gerekiyor
09 Yorumla
Soran+1 yılEksik ne
Cevap sahibi+1 yılYönlendiriyor olmak bile zevki azaltıyor insan süprizlerle karşılaşmak istiyor
Soran+1 yılEvet bende bunu merak ediyorum. Kendim gidip soyle böyle yapalım diye yönlendiriyorum
Cevap sahibi+1 yılBu da keyif vermiyor işte. Anlatılan kitabı okumak gibi sonunu biliyorsun heyrcanı yok
Soran+1 yılDemesem yapmıyor ne yapmalıyım
Cevap sahibi+1 yılZevk almadığını belli etmen gerek seksi sadece boşalmaktan yana olmadığı bilmesi gerekir
Soran+1 yılSöylüyorum toparladı hafif baaklm
Cevap sahibi+1 yılUygulamalı anlatırsan daha çabuk sonuç alırsın
Soran+1 yılTamam
+1 yılTrde oyle kadin yok daha
02 Yorumla
Soran+1 yılAla hala
- +1 yıl
Varsa gelsin ama yok 🤣
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCinsellik ve sevişme olsa yeterli
10 YorumlaNasıl olmalı 🤣
00 Yorumla
+1 yılIstekli
Arada romantik ve küfürlü00 Yorumla
+1 yılkendini bana bıraksın ben onu doyururum.
01 Yorumla- +1 yıl
duygusal doyum diye bir şey yok. frekans var. aynı duyguyu paylaşmalısınız. o zaman taklit olur işe yaramaz.
ölügübü olmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
+1 yılIstekli olsa yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliğrenmesin tiksinmesin yeter ya
03 Yorumla
Soran+1 yılNeyden igreniyor
Cevap sahibi+1 yılşu an birisi yok ama olursada spermden oraldan iğrenmesin
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılYatakta o.. rospu olması. Herşeyi onla yapayım.
023 Yorumla
Soran+1 yılSana nasl yaklaşmalı ilk omu başlasa sen mi başlasan seks zevkli olur ben kendim gider isterim yanaşirım
Cevap sahibi+1 yılİkiside olmalı. Uyurken bile oral yapsın gecenin bir yarısı veya telefonda mı konuşuyorum diz çöksün önüme başlasın, otururken bir anda kucağıma otursun öpmeye başlasın, hatta araba kullanırken bile rahat durmasın.
Soran+1 yılZevkli şeyler bunlar ben yaparm benimki ara ara Hayr zaman ı değil der
Cevap sahibi+1 yılSeninki kalasmış.
Soran+1 yılHafif
Cevap sahibi+1 yılO bile hafif kalıyor diyorsun
Soran+1 yılHafif kalas
Cevap sahibi+1 yılHmmmmm
Soran+1 yılHihi
Cevap sahibi+1 yılYapıyor mu yapıyor. Ben ne yapayım peki
Soran+1 yılSeninki yapmıyorum?
Soran+1 yılYapmıyor mu?
Cevap sahibi+1 yılBiri yok ki.
Soran+1 yılNe konuşuyorsun evli sandm😂😂
Cevap sahibi+1 yılOlsam böyle birini isterim işte 🤣