Cinsellik yaşamak için ne kadardır birlikte olmak gerek, bunun bir doğrusu var mıdır?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu söyleyebilirim sadece elinizden geldikçe şöyle en az 30 gün filan beklemeye çalışın hadi 30 fazla diyorsanız 20 gün filan beklemeye çalışırım uzak mesafe ilişkisi varsa uzaktan tanışıyorsunuz ama buluşmaya vakit olmadıysa bu süre biraz daha düşebilir ama biraz arayı açmaya çalışın dünyanın neresinde olursa olsun erkekler çabuk elde ettikleri bir kadına değer vermiyorlar bu değişmiyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence böyle bir şeyin kuralı yok, karşılıklı çekime bağlı. Sadece uyum varsa ve iki tarafta o an bunu istiyorsa, buna karşı koymak gereksiz, eninde sonunda olacaktır. Ayrıca birçokları için cinsel uyum "seçim sürecinin" bir parçasıdır. Daha sonra hayal kırıklığını önlemek için erkenden uyup uymadığına neden bakılmasın.
Şunlara dikkat edilmeli:
* çiftler gerçekten birbirlerine karşı gerçek hisler besliyor mu
* her iki taraf da kalıcı bir ilişki istiyor mu
* karşı tarafın cinsellik, sağlık ve doğum kontrolüne karşı tutumundan emin mi20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir kuralı yok, ne zaman istersen olur. Onu ne kadar arzuladığına bağlı. Tabii ki erkeğin, genellikle erkeklerde görülen, "kısa sürede yatağa attığı kadını basit, değersiz gören" bir düşünce yapısında olmaması şartıyla. Bu düşünce yapısındaki erkekler kadınları evlenilecek kadınlar-eğlenilecek kadınlar olarak ayırmalarıyla farkedilir, seks yaptıkları kadınlarla ciddi ilişki yaşamazlar (ciddi ilişkiden kastım evliliğe gidecek ilişki değil). Evleneceği kadında bekarete önem veren erkeklerle sevgiliyken seks yapmayın.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSevdiğine tam Güven olduğunda
Karşılıklı Cinsel çekim istek varsa
6 ay yeter herhalde
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
72Cevap
+1 yılBunun icin bir kural yok ama bence ne kadar uzatabilirsen sureyi o kadar iyidir 3-4 ay ve en ama en onemli sey burada karsi taraf guven vermeli. Bazi at hirsizlari bar seytana papucunu ters giydirirler ve herseyi yaparlar seni yataga atmak icin ve yattiktan sonrada bayy diyorlar.
23 Yorumla- +1 yıl
Vay la.. demek kural yok he.. oysa her kadın erkeğine, her erkek kadınına saklamalı kendini.. böyle düşünce olabilir mi. 10 erkek hayatına girse demek ki 10 kişi ile ilişkiye girme ihtimali var.. Allah böylelerini nasip etmesin gerekirse canı dahi alsında nasip etmesin.. biz bu kadar basit değerlerin sahibi mi olduk cidden
- +1 yıl
@Tafo21 siz bakir misiniz beyefendi? Sizin gibilerden gina geldi artik kendiniz her istediginizi yapin ama konu kadinlara gelince bakire isterler. Sanirim bir seyi okumayi atlamissiniz ben guven cok onemli dedim karsindaki sana o konuda guven vermeli her sevgili olduklarimizla yatmiyoruz.
- +1 yıl
Elhamdulillah.. nasıl bi zihniyet sende ki.. doğru olanı, doğru olanla yapmalı diye söylemde bulunuyorum; sizin gibi zihniyet demek nasıl bi seviyesizlik.. bizi bırak karşında ben varım, benimle muhatapsın. Klasik herkeste olan laflar mı cevabın. Ve belirttim erkek kadınına, kadın erkegine diye
+1 yılCiddi ilişki düşünüyorsanız, ilişkinizin cinsellik üzerine kurulmadığını anladığınız an aranızdaki çekim de yeterliyse yakınlaşmanız gayet normaldir.
Doğrusu yanlışı yoktur. Kimileri de sadece cinsellik için anlaşıp sadece bunun için görüşüyor. Size doğru hissettiren doğrudur.
10 YorumlaBence evlenmeden yapılmamalı ben ne kadar zorlansam da zamanında yapıp pişman oldum. Minumum isteme sonrası bir şeyler yaşanmalı ona bile güven yok artık
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşin içine cinsellik girdimi bütün kilitli kapılar açılır. Dikkatli olmak lazım. Güven en önemli kilit nokta. Yani bu birazda ilişkilerin temeline ve gidişatına bağlı bir durum. Bence önce kişiler birbirini tanımalı. Cinsellik ikinci planda kalmalı. Aradaki çekime karşı gelmekte olmaz elbette.
35 Yorumla- +1 yıl
alkış 👏
Cevap sahibi+1 yıl😉
- +1 yıl
Evli misin
Cevap sahibi+1 yılHayır
- +1 yıl
Meslek nedir
+1 yılİki taraf da ne zaman kendinden emin olurlarsa, ilerde pişman olmama kararını versinler içlerinde. Evlenince de olabilir bu. Günümüzde en azından sexting var, yani bi teselli karşılığı var o yüzden bekarken yapmak şart değil.
10 YorumlaEvlilik olmadan olmaz diyen biriyim bu yüzden bir zamanı yok.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl6 yıl sevgili kaldık 5 yıl ayrı kaldık sonra barışıp evlendik bu sürece ilişkiye girmedik eşimle hiç sabrettik
70 YorumlaBenim için Cinsellik en son madde.
Kafalar uyuşur evlilik düşünülüyorsa olabilir.
Ama dediğim gibi Cinsellik ten daha önemli şeyler var.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe kadar her şey vaktınde güzeldir acele etmeyin sonra sizden menfaati bitenler gidiyo🙂👍
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir doğrusu olduğunu sanmiyorum. Aradaki cinsel çekim karşılıklı arzu yeterlidir bence
40 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bunun bir doğrusu yoktur.. aldığın enerjiye , karşı tarafın aldığı enerjiye , en büyük iş ise iletişime bağlı..
10 Yorumlaneyi ve niye beklemek zaman hızla akıp gidiyor iyi değerlendirmek lazım zevkin mutluluğun beklemesi olmaz😉
10 Yorumla12 saat 32 dakika 23 saniye kadar hayatım arzunuz varsa birbirinize gerçekten cinsellik yaşamayı ikinizde istiyorsanız yaşayın
00 Yorumla
+1 yılBir dogrusu yok karsılıklı guven ve hissiyattan sonra yasanabilir. Eger karsı iseler evlilik öncesi bu duruma beklenir bı tamamen öznel bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılilişkide resmiyet bağı olana kadar beklenmeli yani nikah
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılbence karşılıklı güvenin oturduğu ciddi ciddi gelecek düşünecek duruma gelmeden yaşanmamalı
10 Yorumla
+1 yılSeri tokatla
Bi zaman sonra ihtiyaca dönüyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki yaşadığım insan ne kadar beklerse bende o kadar beklerim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İlk görüşmede bile bazen olabilir insan çekiliyor çünkü
00 Yorumla
+1 yılLibidolar beyni ele geçirene kadar bekleyin sonrası şahane olabilir
00 Yorumla
+1 yılBunun bir süreye sıkıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben 4 yıl çıktım bişey yapmadık ama bu size bağlı yani 😊
00 Yorumla
+1 yılCinsellik yaşamak nedir ya? Seks yapmak desenize mk şuna!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenince diyen kızlar=evlenene kadar oral /anal seks takılalım vajinal seks evlenince😂😂
30 YorumlaBen evlenmeden olmazcıyım ama artık öyle düşünen çok nadir sanırım 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bir ay kadar birbirinize tanıma süresi vermelisiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Ondan sonra da deve güreşi:))
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğrusu evlenince ama öncesinde ten uyumu var mı diye yüzeysel veya direkt seks yapılabilir
10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden Cinsellik yaşanmamalı.
Zina büyük günahtır00 YorumlaEn doğrusu evlilikte ama şimdi bekleyemiyoruz tabi sjsjsj iyice tanımak lazım hem beklentin ne karşı cinsten eğer cinsellik ise ilk günden yaparsın ama duygusal ise beklemek iyidir sevişmek için
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldoğaçlama yaaaa, ortam olur Bir bakarsın 3 günü neler neler
00 Yorumla3 ay ideal bence hatta 6 ama canın ne zaman isterse ya sjsjs
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılilla yaşicam diyorsan 3 ay sonra olsa nolur 1 yıl sonra olsa nolur
00 Yorumla bıseyler yasamak ıcın zamana ıhtıyac yokkı ıstersın yaparsın ıstersen ılk 1 dk yaparsın ıstersen 1 ay ıcınde canın ne ıstıyosa yap derım
00 Yorumla
+1 yılkimisi ilk gün yaşar kimisi 3 yıl evleninceye kadar bekler insanın kendi özgüvenıne baglı
00 Yorumla
+1 yılBeklemek yok bam bam bam😂😂
28 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂👍🏻👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Hoşuna mı gitti 😂😂
- +1 yıl
Tabi ki 😂😂😂
- +1 yıl
Hhahaha 😂😂
- +1 yıl
😂😂😂 vakai şak şak şak olur oda
- +1 yıl
Şak şak da iyidir
- +1 yıl
😂😂 demi
- +1 yıl
Hahahha iyidir iyi taniycan napcan 😂😂
+1 yılBazen hemen bazen hızlıca
10 Yorumla
+1 yılSüresi yok bunun ama ciddiyse iki taraf bilemem
10 Yorumla
+1 yılDoğru zaman ilk gecedir
10 Yorumla3 ay, 17 gün,14 saat, 7 dakika, 1 salise
11 Yorumla
+1 yılılıskıye ve ksıılere gore degısır
10 Yorumla
+1 yıl33 gün beklemek gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılO istek varsa iki taraf için olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 851 cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf ne zaman hazır hissederse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenip kendini o ana hazır hissetiğinde
00 Yorumla Evlilik axccvc bunu mu bilmiyorsun
00 Yorumla
+1 yılEvlenince evlenince
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Bu çiftlere bağlı bunun bir kıstası yok bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer iliski ayni olmuyor
00 Yorumla
+1 yıl20 gün 4 saat 20 dakika 10 saniye
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 789 cevap paylaştı.
+1 yılYoktur akışına yaaşanır
00 Yorumla Karşılıklı güven duyabildiğin kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Herkesin doğrusu kendinedir diyebilirim
00 YorumlaO kişiyi ezberlediginde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNe zaman hazır hissediyorsan o zaman
00 Yorumla
+1 yılRuslarada ilk randevuda bu bir tabudur.
00 YorumlaEvlenene kadar tabi ki de
00 Yorumla
+1 yılValla bir kız beni 1 günde eve attı haahbba
00 Yorumlasen hemen yaşa biz sana yetirişz
00 Yorumla
+1 yılIlk günden yaşanabilir
00 Yorumla
+1 yılNikah masasından sonra yapmalı
00 Yorumla- Devamını Gör (39)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı