Çok merak ediyorum insanlar sürekli "bakire kal yoksa pişman olursun ilerde" diyip duruyor ben şimdi kız erkek fark etmeksizin soruyorum s*KS yaptığınız için pişman mısınız?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılPişmanlık kısmı iki taraf içinde değişkenlik gösteriyor kızlar ya da kadınlar evlendiği erkeğin geçmişini sorgulamayıp her hali ile aldığı için hatta deneyimli istedikleri için erkekler pişman olmaz ama kız ya da kadınlar bekareti gitmiş ise evlenecekleri zaman yalan söylüyorlar ya da o şekil kabul eden çok az bir erkek kesimi var ondan ötürü pişmanlık oluşmakta sorun bekareti değil bakireliğini bozdurmayıp ruhu fah şe olan her haltı yiyenler var misal hayatında tek bir defa yapmış pişman olmuş unutmuş birini ruhu fah şe olana tercih ederdim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen kadınlardan değilim ben. Her şeyi yaşayanlara öyle deme konusunda haklısın ama bende anlamıyorum sırf bekareti ni koruyup her erkekle her haltı yiyinleri. Onun dışında ben de erkeğim bakir olsun isterdim. Öyle herkesle yatıp kalkan tipler hariç herkes iyi benim gözümde...
Cevap sahibi+1 yılBenimde aynı şekil dürüst sadık temiz ahlaklı ve karakteri iyi olan herkes iyi benim gözümde bende ileride eşim olacak insanın benim gibi olmasını isterim kendini bana saklamış olan bir eş isterim bende kendimi ona saklıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılSevişmek de sevmek gibi doğal bir eylemdir. Sen şimdi bize sevdiğiniz için pişman mısınız diye soruyorsun. Sevdiği için pişman olan bizden değildir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendi adıma yazıyorum sevgili eşim bin pişman olmuş bir kimsedir. eğer hayatında beni tanımasaydı ben onu oda beni sevmeseydi hayatı zindan olacaktı. (eskiden bakire olmadığı için bir çok kez kabul görmemiş bir bayan kendisi)
02 Yorumla
Soran+1 yılSiz kabul ettiniz ne güzel
Cevap sahibi+1 yılNapıyım sevdim onu
Ahirette pişmanlık olur burada ise nasipli kişiler pişman olur
12 Yorumla
Soran+1 yılDine inanmıyorum ben:(
- +1 yıl
Oda senin problemin nasibin varsa inanırsında
+1 yılben sadece sevdiği adam için karakterinden ödün verenlere üzülüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSeven erkek hiçbir şey istemiyor. Benim erkek arkadaşım sadece elimi tutmakla yetiniyordu
+1 yılSeks yapmadım öpüşmedim el ele bile tutusmadım yaparsam pişman olurum
11 Yorumla- +1 yıl
Özel olması lazım evlenşnce istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormalde karşıydım ama aşktan yüzüm gülmedi yanlızlık sevgisizlik üzdü. Bende buldum birini cinsellik yaşadım pişman değilim yine olsa yaparım 😈
00 Yorumla
+1 yılAsla pişman değilim ve asla olacağımı sanmıyorum hayat felsefem ya😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sevişmekten kenardan köşeden tadımlık bakmak keyif olur ama bozdurmadan yapabilirsin
00 YorumlaBaşta pişman oluyorum 2 gün sonra tekrar istiyorum normal mi
00 Yorumla
+1 yılTurşusunu kurup geçen yılların pişmanlığı da olabilir
00 Yorumla
+1 yılBen değilim, tabii ki sinirimi bildiğim sürece..
00 Yorumlahayır her iki tarafda isteyrek yapınca sorun olmuyo zevkli bile oluyo :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevliyim. eşimle sevişmemiz oldu keşke olmasaydı direk evlenince olsaydı
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılgünah-gereksiz
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkekler pişman olmuyo lakin kızların bi kısmı pişman bi kısmı memnun buda partnerine göre değişiyo
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıldeğilim;
çünkü pişman olmamak için hiç yapmadım.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimler iyi bir terzi arıyor kızlık zarı diktirmek için bu sitede çok fazla görmüşündür
00 Yorumla
+1 yılinsanlar güvenceğin uzun ömür yol alacağın kişiyle sadece ona teslim ol diyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaksine 28 yıldır bir kıza dokunmadığımdan pişmanım geç kaldım diye
00 Yorumla
+1 yılBazılarıyla yaşadığım için evet pişmanım :D
00 Yorumla
+1 yılIyi bir adamım sorun etme ihtimali çok yuksek
00 Yorumla
+1 yılPişman değilim 🤷♂️
00 YorumlaYaşamadığım için cennetlkk olduğumu düşünüyorum 😂
023 Yorumla
+1 yılYaptıgım hiç bi şeyden pişman olmadım.
00 Yorumla
+1 yılYok neden pişman olayım ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hiç değilim iyi ki yapmisssim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. Onlar düşünsün bn deyilim 😜
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğilim canim aldigim ve verdiğim zevke bakarim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır değilim keşke daha önce yaşasaydım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hiçbir erkek değildir
00 Yorumla
+1 yılpişmanım
02 Yorumla- +1 yıl
@conquer b. o. ş ver
+1 yıltabiki hayır
00 YorumlaHiç pişman olmadım
00 YorumlaDeğilim.
00 YorumlaKesınlıkle evet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç pişman değilim olsa da yapsam yine
01 Yorumla
Soran+1 yılBen de yapmak istiyorum ama kafamı kurcalıyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok hayır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevişemedik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım