Jazz ve blues müziği seven, Fransız ve Gürcü şaraplarına aşık, batı kültürüne entegre hayat yaşayan biriyim. Bir türlü vazgeçemediğim bir ve hastalık derecesine ulaşmış bir fetişim var. Tesettürlü hanımlara hastalık derecesinde bir hayranlık besliyorum. Bu durumun zaten sallantıda olan evliliğime zarar vereceğinden endişelenmeye başladım. Zira tesettürlü hanım görünce melül melül bakıyorum. Daha önce benzeri bir fetişi deneyimleyen ve bundan kurulabilen var mı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben de aynıyım.. keşke öyle biriyle tanışsam flört etsem
Tinderda denk gelir ben maalesef evli olduğumdan yapamıyorum
Tinderdan hiç denk gelemedim ya.. buradan arayış içerisindeyim, evli de değilim keşke denk gelse
Şöyle tutkulu güzel kapalı bir bayan
ahajdhajdgajfdagfhashga biraz daha gülcem asbajghfgahfwergahfasfha
Komik olan nedir tam olarak? Umarım sen de başka hiçbir şeyden etkilenmediğin bir fetişe bulaşırsın ve belki ancak o zaman beni anlarsın!
Yarattıkları gizem çekici geliyor sadece 🤭
Eşini türbana ikna et.
Asla ikna olmaz
Evliliğinizi neden etkiliylr
Cinsel bakımdan başka hiç bir şey beni tahrik etmez oldu, ondan
Çok ilginç geliyor bana seküler insanların bu tip şeyleri beğenmesi
İnan bana da öyle ama atamıyorum aklımdan.
Peki hangi özelliği cezbediyor
Sanırım tesettürü masumiyet ile özdeşleştiriyorum ve o masumiyeti çalma düşüncesi de beni tahrik ediyor olabilir. Tabi cinsel terapiye gitmedim altında yatan asıl sebep nedir bilemiyorum.
Ayrıca aklımda devamlı tesettürlü bir hanfendiye hizmet etme düşüncesi var. Getir götürünü yapmak, hem finansal hem de reel anlamda kölesi olmak istiyorum.
Bence bu konuyu bastırmaya çalışmadan destek alın, evliliğinize yansıması kötü olur
Cinsel terapiye gidebiliriz belki ama bu konuyu internet ortamı dışında reelde dile getirmekten çekiniyorum
Tek gidin ilk olarak sonrasında gidişata göre bakarsınız
Sizin hiç böyle bir deneyiminiz oldu mu? Terapiler işe yarıyor mu sizce
Hayır bu tip bir deneyimim olmadı fakat denemeye değer bence
Deneyeceğim. Umarım işe yarar.
Bilgilendirirseniz sevinirim
Olur buraya yazarım
Teşekkürler
30 Aralık Cuma gününe cinsel terapi de veren bir Psikologdan randevu aldım. Bakalım nasıl olacak. Bu konuları burayı yazarken bile zorlanıyorum, umarım anlatırken sorun yaşamam. Sizi de bilgilendirmek istedim :)
Çok teşekkür ederim, merak etmeyin sizi uygun şekilde yönlendirir eminim
Çok teşekkür ederim. İnanın bu platformda beni dinleyen birinin olduğunu düşünmek bana iyi geliyor. Gelişmelerden haberdar edeceğim.
Bugün ilk terapime katıldım. Açıkçası bir çok yönden beklentimi karşılamadı. Bir seans daha gideceğim aksi durumda değiştirmeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim, inşallah faydasını görürsünüz, peki ne bekliyordunuz ne buldunuz seansta
Ben bu fetişten kurtulmamı sağlayacak bazı önerileri olur diye düşünmüştüm. Ancak psikoloğumun yaklaşımı daha çok fetişlerle mücadele etmekten ziyade onları evlilik içindeki cinsel hayatın bir parçası haline getirmek. Eşinizle konuşup fantezilerinizi yaşayın gibi bir yaklaşımı var.
Bu kötü mü peki
Kötü değil elbette. Ben de cinsel fetişleri ve fantezileri gerçekleştirmekten yanayım. Ama eşim bu bakış açısında biri değil. Yani ondan sekste türbanlı olmasını isteyemem. İfademi mazur görün ama böyle bir teklif yapsam bana bir tarafıyla gülecektir ve evliliğim bu durumdan kötü etkilenecektir. Bir de daha çok orjinal tesettürlü hanımlara ilgi duyuyorum. Yani evlilik içinde fantezi düzeyinde bu olsa bile bana ne kadar tatmin sağlar emin değilim. Yarın ikinci seansa gideceğim, bakalım ne olacak :(
Eşinizin vereceği tepkiye de bağlı haklısınız ama eğer evliliğinizin içinde bunu gerçekleştirmezseniz evliliğiniz kötü etkilenebilir
Evet ama eşim bu kadar fantezi odaklı biri değil. Üstelik türban vs. Gibi bir fanteziyi asla kabul etmez. Bu durumda yılda birkaç kez kaçamak yapmak aldatmaya girer mi sizce
Tabii ki girer bence bu konuyu açıkça konuşun eşinizle, ona anlatmayacaksanız kime anlatacaksınız? haklıyken haksız duruma düşmeyin
Evet haklısınız. Birkaç aydır iş yerinde bir ölçüde bir yakınlaşma yaşadığım tesettürlü bir hanım var. Gerçekten kendimi çok zor tutuyorum yanlış bir şey yapmamak için.
Bir ölçüde yakınlaşmadan kastınız nedir
Kastım cinsel bir birliktelik değil, yanlış anlaşılmasın. Aramızda flörtöz bir ilişki var, flörtleşiyoruz ve sanırım bu ikimizin de hoşuna gidiyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde bana evde kurabiye yapmış, size abartı gelebilir ama inanın yerken bile bir miktar tahrik oldum. Onunla vakit geçirmek hoşuma gidiyor.
Cinsellik olmamış olabilir ama bu yakınlaşmanın sonu sanki oraya gidiyor, pişman olmayın mesafe koyun bence
Haklısınız ama birlikte çalışıyoruz ve her gün birbirimizi görüyoruz. Tesettürlü biriyle aramızda bu denli bir yakınlaşma olması gerçekten benim için karşıkonulmaz bir haz yaratıyor, bunu da terk edersem depresyona girerim diye korkuyorum. Zaten fantezilerimi yaşayamıyorum :(
Bence asıl işler ciddileşir de eşiniz öğrenirse durumu o zaman ciddi sıkıntıya girersiniz, yüzüğünüzden de mi anlamıyor iş yerinizdeki kadın
Evli olduğumu biliyor zaten. Bence o da evli bir erkekle flörtleşmekten hoşlanıyor olabilir. Tabi bu benim tahminim, kesin bir şey diyemem.
Öyle görünüyor zaten ama bence bu durum ileri taşınırsa üzülen yine siz olursunuz
Haklısınız ama ne benim ne de onun bunu ileri taşımak gibi bir düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Sadece flörtleşerek tatmin sağlıyoruz hepsi bu. Benim böyle bir zaafım var ve sanırım o da bunun farkında olduğundan bu duruma ses çıkarmamak hoşuna gidiyor. Onu zaman zaman hayal ediyorum hepsi bu.
Kadın erkek ilişkilerinin sonunun nereye gideceği bellidir
Tehlikeli sularda yüzdüğümün farkındayım ama kendime dur diyemiyorum işte. :( Dürtüler ağır basıyor bazen. Şimdi işe gitmek için uyandım, bugün bana kek getirecekti, inanın bunu düşünmek bile beni çıldırtıyor.
Bu işin sonu sizin için hayırlı olur inşallah
Peki ben size bir şey sorabilir miyim?
Buyrun
Siz de tesettürlü bir hanım mısınız? Eğer öyleyseniz sizde de Seküler yaşam tarzını benimseyen karşıt görüşte birinden hoşlanma durumu olabiliyor mu?
Evet öyleyim, dış görünüşü beğenme durumu olabiliyor ama zıtlıkları görünce çoğu zaman soğuyorum
Peki hiç sosyal yaşamınızda bu tarz erkeklerin size baktığını ya da ilgilendiğini hissediyor musunuz? Eğer öyleyse bu size ne hissettiriyor ya da düşündürüyor?
Bakışları hissedersem egom tatmin oluyor tabi
Kesinlikle. Belli düzeyde bir flörtleşme insanı psikolojik anlamda çok rahatlatıyor. Daha ileri düzeye taşınmayan bir ilişkinin kişinin evliliğindeki yaşamına da katkı sağlayacağına inanıyorum.
Bunun garantisini vermek mümkün değil ki her an ipin ucu kaçabilir
Hayatta her zaman riskler var. Riskleri yönetmeyi bilmek gerekiyor. Aksi halde hiçbir adım atamaz, hayattan keyif alamaz hale geliriz.
Bile bile aileyi tehlikeye atmak hiçbir açıdan mantıklı değil
Doğru. Bugün terapi seansım var. Ben tesettüre dair karşıkonulmaz isteğimi kafamdan atmayı istediğimi tekraren ileticem. Bakalım ne çıkacak. Böyle yaşamak gerçekten çok zor çünkü.
İnşallah sonuca ulaşırsınız, buraya da yazın lütfen
Elbette. Dünkü seansımda tekrar bu fetişten neden kurtulmak istediğim üzerine biraz konuştuk. Terapistim herkesin fetişler olduğunu, eğer şiddet ya da çocuklara yönelik bir eğilim içermiyorsa mental bir rahatsızlığa işaret etmediğini söylüyor. Haliyle fetişlerle kavga etmek yerine bunlarla barışmak daha makul bir çözüm olabilir düşüncesinde. Mümkünse bu türden fetişleri yaşamaya bakın, bunun için de çift terapisini öneriyorum; eşinizle birlikte gelin ben size destek olurum dedi. Artık eşimi de dahil edip bizi daha fazla mı yolmak istiyor yoksa gerçekten samimi bir girişim olarak mı bunu öneriyor orasından emin değilim. Bir de ayrıca zaman zaman eşinle olmak yerine mastürbasyon yaparak hayalindeki kadınları düşleyerek boşalmanda hiç bir sakınca yok dedi. burada yalnızca tek bir kişiyi saplantı haline getirmek yerine düşlerini çeşitlendirmeni öneriyorum dedi. Bunu duymak aslında bir bakıma iyi oldu, ben yüksek lisans ve doktora öğrencilerine de yarı zamanlı olarak ders veriyorum. Dersimi alan öğrencilerden de bana çok çekici gelen bir tesettürlü hanım var. Onu da hayallerime taşıyarak tek bir kişi özelinde bir saplantıya dönüşmesinin önüne geçeceğim. Şimdilik bunlar :) gerçekten dinlediğin için çooookkk teşekkür ederim 🙏🏻
Umarım eşiniz de olumlu bakar terapi olayına, ben teşekkür ederim böyle bir tecrübeyi dinlemek benim için de önemli
Rica ederim dediğim gibi bana da iyi geliyor. Ama keşke daha pratik bir iletişim methodu olsa demiyor değilim :(
Bence gayet güzel böyle
Tamamdır. Kastım bu sitenin mesajlaşma bölümüydü
Esine türban tak zikerken..
İstemez bunu
Ayril ozaman, o nasil kari öyle..
türban tak geçer