Cinsel Yaşam Şu anki libidonuza 10 üzerinden kaç verirsiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ben 10 veriyorum 😀 Şu anki libidonuza 10 üzerinden kaç verirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. 10 veriyorum 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Libidosuzum ben 🤣 3 32 Yorumla Soran +1 yıl Niye 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl İşime öylesi geliyor 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sjdjd sende birşeyler sezdim😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ne gibi şeyler 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Sjjdd ayıp olur burada Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Milletin libidosu tavan yapıyor ayıp değil benimki yerlerde olduğu için mi ayıp. Aşk olsun 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Smdjd niye düşük işte Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Yorgunluk, teşvik edici kuvvet yok, niyetlensem ojelerim var, boynum tutuk. Ne cenabet bir gün ya 🥺 Yorumla Soran +1 yıl Sevdiğin dokunsa kendine gelirsin 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Yok ama 😒 Yorumla Soran +1 yıl Niye yok 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Onurgalı canlı bulmakta zorluk çekiyorum 🙄 evrimsel süreçte elimine oldular sanırım. Yorumla Soran +1 yıl Dkdkkd Yorumla Soran +1 yıl Seçici olma 😀 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Onurgalı nedir ya omurgalı o🤦♀️ ben seçici değilim sadece sözünün eri bir insan istemek çok mu şey acaba🙄 Yorumla Soran +1 yıl Sende haklısın güven kalmadı ki kimseye Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ne yazık ki, efendi diyosun bundan olur diyorsun Allah korkusu var diyorsun bir bakıyorsun ki o kişi şey çocuğu çıkıyor. Allah kahretsin böyle insanları. Yorumla Soran +1 yıl Amin Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Çok amin hemde Yorumla Soran +1 yıl 😀olur hissediyorum Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Sen şimdi falda bakıyorsundur 🤣 Yorumla Soran +1 yıl Hhhh yok artık hyr Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Ay hani içine doğuyordu, hissediyordun 🙄 her şey yalan mıydı yani 🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Yok be sadece hissettim nffj Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 😭😭😭😭🤧🤧 Yorumla Soran +1 yıl Olucak az sabret dndjd kurumadan gelicek Yorumla IşıLLL34 +1 yıl 🤣🤣🤣 manyak mısın ya deli 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😀değilim 😌😃 Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Hiç inanasım gelmiyor 🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😀bulcam sana birini Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Döverim seni 🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😝tamamtamam Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 3 veririm şu an keyfim başka şeylerde çünkü 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Uyanır uyanmaz ateşimi aldılar. 4 anca 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Şanslısın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet galiba. Yorumla Soran +1 yıl 😀bizde ele talimşz Yorumla
ashleyww Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. 10/10 4 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Zirvede.. Akşama planlarım var. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Beş verdim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Benimde normalde yokla ekonomi düşünmekten dnnf Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
10 veriyorum
Hava çok soğuk ya gömüldük biz iyice 😅 2/10 diyelim
Libidosuzum ben 🤣
Niye 😀
İşime öylesi geliyor 🤣🤣
Sjdjd sende birşeyler sezdim😀
Ne gibi şeyler 🤣🤣🤣
Sjjdd ayıp olur burada
Milletin libidosu tavan yapıyor ayıp değil benimki yerlerde olduğu için mi ayıp. Aşk olsun 🥺
Smdjd niye düşük işte
Yorgunluk, teşvik edici kuvvet yok, niyetlensem ojelerim var, boynum tutuk. Ne cenabet bir gün ya 🥺
Sevdiğin dokunsa kendine gelirsin 😀
Yok ama 😒
Niye yok 😀
Onurgalı canlı bulmakta zorluk çekiyorum 🙄 evrimsel süreçte elimine oldular sanırım.
Dkdkkd
Seçici olma 😀
Onurgalı nedir ya omurgalı o🤦♀️ ben seçici değilim sadece sözünün eri bir insan istemek çok mu şey acaba🙄
Sende haklısın güven kalmadı ki kimseye
Ne yazık ki, efendi diyosun bundan olur diyorsun Allah korkusu var diyorsun bir bakıyorsun ki o kişi şey çocuğu çıkıyor. Allah kahretsin böyle insanları.
Amin
Çok amin hemde
😀olur hissediyorum
Sen şimdi falda bakıyorsundur 🤣
Hhhh yok artık hyr
Ay hani içine doğuyordu, hissediyordun 🙄 her şey yalan mıydı yani 🤣🤣🤣
Yok be sadece hissettim nffj
😭😭😭😭🤧🤧
Olucak az sabret dndjd kurumadan gelicek
🤣🤣🤣 manyak mısın ya deli 🤣🤣
😀değilim 😌😃
Hiç inanasım gelmiyor 🤣🤣