Cinsel Yaşam Şu an libidonu puanla deseler 100 üzerinden kaç olurdu? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Benim hep nirvana durduramıyorum onu.. Güncellemeler+1 yıl Güncel Şu an libidonu puanla deseler 100 üzerinden kaç olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Her gün 0 kanka bu genç yaşımda 80 yaşında nineler gibi hissediyorum. Türkiye sağ olsun dertten kederden libidomuz yerlerde. 4 1 Yorumla Soran +1 yıl Ah be kanka ümitsiz olma düzelir inşallah okşa sen arada iyi gelir 😅 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. 95. Uzerı diyebilirim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sabaha dik uyanan bir adam daha 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sıfır 7 6 Yorumla Soran +1 yıl Yakın zamanda yaramazlık mı yapıldı yoksa 😊 Yorumla garipbirisibu +1 yıl Hepiniz aynısınız çok sinir bozucu bir kerede istekli bir bayan olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayir hiçbir şey yapmadım hiç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baskalarini bilmem benim için normalde de gerekli bir durum değil kendimi bildim bileli isteksizim Yorumla Soran +1 yıl Aseksüelsin herhalde çok ilginç geliyo bana oysa herkes deli olur cinsellik için içten içe Yorumla garipbirisibu +1 yıl Çok kötü ama biz birbirimiz için yaratıldık kızlar istemezse erkekler ne yapacak bu dünyaya yalvarmaya mi geldik Yorumla
aicha_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İki diyim 2 7 Yorumla Soran +1 yıl Çok fazla söyledin inanmam 😅 Yorumla aicha_ +1 yıl İstemiyor canım ya çok düşüğüm Yorumla Soran +1 yıl Bişey mi yaptın niye düştü o Yorumla aicha_ +1 yıl Yok istemiyor canım bilmiyorum Yorumla Soran +1 yıl Bende alkol aldım nirvanaya çıktı... Burdan biriyle konuşuyorduk o da uyudu sıkıldım kanka Yorumla aicha_ +1 yıl Ben de uyuyorum 😂 Yorumla Soran +1 yıl Noo bari sen kal ya ben patlıycam burada 😊 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Sıfır 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Mükemmel valla ne diyim hep mi böyle Yorumla
aşkilettoperipellam Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl 1... 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Herkes ölmüş hiç hayat belirtisi yok ya kızlarda :) Yorumla aşkilettoperipellam +1 yıl Uykum var Yorumla Soran +1 yıl Hmm doğrudur kanka yarın uyanınca 100 olur o Yorumla
Baybars041 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bülbül ölü 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kökü sende düzelir kanka Yorumla
Sadcocuuk Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl 1000 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bence 1 milyon vardır Yorumla Sadcocuuk +1 yıl Yani yillarin libidosu Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. 1... 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 150 falan 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sınırları zorla dostum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zorluyorumda bir şey çıkmıyor yalnız kaldık bu gece Yorumla Soran +1 yıl Bol şans dostum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Her gün 0 kanka bu genç yaşımda 80 yaşında nineler gibi hissediyorum. Türkiye sağ olsun dertten kederden libidomuz yerlerde.
Ah be kanka ümitsiz olma düzelir inşallah okşa sen arada iyi gelir 😅
95. Uzerı diyebilirim
Sabaha dik uyanan bir adam daha 😂
Sıfır
Yakın zamanda yaramazlık mı yapıldı yoksa 😊
Hepiniz aynısınız çok sinir bozucu bir kerede istekli bir bayan olsun
Hayir hiçbir şey yapmadım hiç
Baskalarini bilmem benim için normalde de gerekli bir durum değil kendimi bildim bileli isteksizim
Aseksüelsin herhalde çok ilginç geliyo bana oysa herkes deli olur cinsellik için içten içe
Çok kötü ama biz birbirimiz için yaratıldık kızlar istemezse erkekler ne yapacak bu dünyaya yalvarmaya mi geldik
100 üzerinden 1000 vardır şu an
Yeni rahatladım ama hala zirvedeyim
İki diyim
Çok fazla söyledin inanmam 😅
İstemiyor canım ya çok düşüğüm
Bişey mi yaptın niye düştü o
Yok istemiyor canım bilmiyorum
Bende alkol aldım nirvanaya çıktı... Burdan biriyle konuşuyorduk o da uyudu sıkıldım kanka
Ben de uyuyorum 😂
Noo bari sen kal ya ben patlıycam burada 😊
Sıfır
Mükemmel valla ne diyim hep mi böyle
1...
Herkes ölmüş hiç hayat belirtisi yok ya kızlarda :)
Uykum var
Hmm doğrudur kanka yarın uyanınca 100 olur o
Bülbül ölü
Kökü sende düzelir kanka
1000
Bence 1 milyon vardır
Yani yillarin libidosu
10 falan.
Şeytanım darılmış bana.
Yalan yok mükemmel durumda olsa da ucsak
-01.
💯 puan 😊