Öncelikle kurcalamadığımı belirtmek isterim onun yanında gözünün önünde ona verdiğim notu arıyordum. Sonra notumun olduğu bölmede bir tane prezervatifi buldum. Sordum. 16 yaşımdan beri taşıyorum bu bir gelenektir dedi. Sonra şoka girdiğim için fazla üstelemedim. 2 gün sonra o döndükten sonra (mesafe ilişkimiz var ayda bir görüşebiliyoruz) artık daha fazla içimde tutamadım ve yine sordum. O da bir şey yapacak olsam oraya sence onu çıkarıp gelmez miydim bu kadar canım mıyım ben istesem yaparım haberin olmaz sen yapsan da benim olmaz ama sana güveniyorum dedi. Gerçekten bu bir alışkanlık olabilir mi? Mesafe ilişkisi olan bir erkek prezervatif taşımaya sırf alışkanlıktan devam eder mi? Bizim cinsel ilişkimiz de var bu arada. Senin içindir demeyin, hiç öyle bir şey demedi.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSenin için değil ki zaten, ani durum gelişirse diye taşıyor yanında. Yani biri tutupta verirse olay anında eczane eczane ya da market market koşturmamak için.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten rezalet.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Neyin alışkanlığı geleneği diye sorsaydın madem kullanmıyor işi ne onun orada. Uydurmuş yani aldatmaya meyilli
00 Yorumla
+1 yılSaçmalamış yalan söyleyeceğim diye çok komik bir duruma düşmüş. İnanma sakın.
02 Yorumla
Soran+1 yılKesin aldatıyor mu sence? Cidden alışkanlık olamaz mı? Çok kötü hissediyorum ya
- +1 yıl
Alışkanlık değil bariz aldatıyor.
+1 yılNe olur ne olmaz diye. Kimlik gibi taşıyacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılFırsatları değerlendirmek için yani...
+1 yılBi sehir efsanesi bu tasınır cuzdanda bı bk yıyecegonden değil laf olsun dıye
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah öyledir ya çok korkuyorum
- +1 yıl
Neden korkuyon
Soran+1 yılAldatılmaktan
- +1 yıl
Bunu condomla bağlama aldatılıyo olabilirsin ama condom delil değil😂😂belkı oral seks çektiriyodur o adtma pluyo demi😂😂paranoyakca korkularla kendıne zarar verirsin ya guven ya ayrol
+1 yılSiz prezervatif kullanmıyor musunuz senin icin olabilir
07 Yorumla
Soran+1 yılKullanıyoruz ama mesafe ilişkimiz var. İlk sorduğumda bunu demedi. Gelenek dedi.
- +1 yıl
Düzenli bir cinsel hayatınız var onu anladım da siz hic prezervatif kullanmadınızmı ve siz nasıl korunuyorsunuz
Soran+1 yılPrezervatif kullanıyoruz hep. O ben 16 yaşımdan beri cüzdanımda hep taşırım dedi. Erkekler birbirine hava atmak için falan da taşır dedi. Alllah aşkına arkadaşın nasıl görüyor cüzdan içini
- +1 yıl
İyide siz prezervatif kullanıyorsanız normal yani yanında taşıması senin için taşıyor demekki
- +1 yıl
Anlamadım yani sorun ney prezervatifleri senmi alıyorsun
Soran+1 yılİşte sorun şu. Bana senin için taşıyorum demedi bu benim alışkanlığım dedi. Hep taşıdım, taşıyorum. Tek seferlik de olsa bir şey yaşama ihtimali beni çok geriyor
Soran+1 yılEvet yapıyorum. Çok renkli bir cinsel hayatımız var. O hep tatmin oluyor, ben hiç olamıyorum neredeyse ama asla başka türlü düşünmem çünkü onu seviyorum
Olm gelenek o gelenek her erkek taşır
07 Yorumla
Soran+1 yılAldatıyor diyemeyiz yani? Bizim zaten güzel bir cinsel hayatımız var ayda bir de olsa
Soran+1 yıl2 erkek arkadaşıma sordum onlar ben hiç taşımıyorum dedi ama bunu kız arkadaşıma sorduğumda güvenme onlara sana ilgileri olabilir dedi
Soran+1 yıl22 yaşındayız. Gayet renkli bir cinsel hayatımız var bir de yani anlamıyorum. Ben mi fazla düşünüyorum.
Soran+1 yılTek seferlik de olsa bir şey yaşar diye korktum açıkçası o sebepten
Valla bendede hep olur.
019 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin olsa bile mi?
Soran+1 yılSevgilin ve ikiniz için mi? Ne düşüneceğimi şaşırdım. Gerçekten seviyorum yani. Bugüne dek hiç sorun yaşamadık
Soran+1 yılTek seferlik ilişkiyi falan kaldıramam işte. Var mıdır acaba öyle bir durum?
Soran+1 yılİçkiden nefret ediyor, öyle mekanlardan da. Çevresi de geniş değil
Soran+1 yılYani cidden sadece alışkanlık olabilir mi bu?
Soran+1 yılCinsel hayatımız çok iyi diye düşünüyorum. Hiç bir sorun yok yani, isteksizlik durumu falan da yok. Hatta libidomun bu kadar yüksek olması hoşuna bile gidiyor
Soran+1 yılAyda bir görüşüyoruz 3-4 gün. Toplam en az 10 en çok 15 vardır
Soran+1 yılCiddi düşünüyoruz evet
Soran+1 yılCinsel anlamda dediysen de her anlamda yine evet
Soran+1 yılBende pek tecrübeli değilim ama hiç tatmin olmuyorum neredeyse. Buna rağmen umrumda değil, aklımdan başka bir şey geçmiyor bile çünkü onu seviyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 349 cevap paylaştı.
+1 yılne güzel cocuk tedbirli geziyor :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAma abi neyin tedbiri... mesafemiz var
- +1 yıl
olacaklara be yaa hazırlık
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen aldatıldıpını mı düşünüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence iğneyle del, 2 ay sonra anlarız ne olduğunu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılSaçma
05 Yorumla
Soran+1 yılTaşıması, değil mi?
- +1 yıl
Evet ne alaka abi 25 26 yaşadım daha yeni böyle bişey duyuyorum
Soran+1 yılBiri de herkes taşır demiş baksana
- +1 yıl
O biri herkesi nerden biliyor
- +1 yıl
Abazalar taşır bence
+1 yılGEÇMİŞ OLSUNNNNNNN
00 Yorumla