Cinsel Yaşam Sekste aşk duygusunun önemli bir rolümü vardır? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Sekste aşk duygusunun önemli bir rolümü vardır 🤔#CinselYaşam Sekste aşk duygusunun önemli bir rolümü vardır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Duygu olmadan seks olmaz benim için.. Bu kadar basit. O zaman bir nesneden farkı kalmaz karşı tarafın.. Keyifli geceler.. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Tabi ki aşk olmadan yapılan seks. sesi olmayan filmi izlemek gibidir 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Yoktur ya aşık olduğun kişi aşkta kazanmış olabilir ama sekste kayıp etmişse ben şahsen sekste kazananı seçerdim 2 0 Yorumla
Kamperastil Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tabi ki aşık olduğun adamla yaptığın seks çok başka oluyor. 2 0 Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. Duygu olmadan seks olmaz benim için 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Duygu olmadan seks olmaz benim için.. Bu kadar basit. O zaman bir nesneden farkı kalmaz karşı tarafın.. Keyifli geceler..
Tabi ki aşk olmadan yapılan seks. sesi olmayan filmi izlemek gibidir
Yoktur ya aşık olduğun kişi aşkta kazanmış olabilir ama sekste kayıp etmişse ben şahsen sekste kazananı seçerdim
Tabi ki aşık olduğun adamla yaptığın seks çok başka oluyor.
Duygu olmadan seks olmaz benim için
Cokta onemli rol yoktur
Her zaman degıl
En önemli unsur
Kesinlikle