+1 yılPanpa bir kızı gecede 2 kere boşalt, bak aşkı o zaman gör sen. Ömründe yemek yapmamış kız arkadaşım ev hanımı olmuştu resmen hahahaha. Türkiye'de erkekler çok erken boşaldıkları için seks hep yarım kalıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılEşimi aşık olduğum kişiyi cinsel olarak ta doyurmak önemli ama aşk daha temel bir şey
- +1 yıl
Aşk falan yok panpa, hepsi hormon bunların..
Soran+1 yılPampa 4 senedir hiç bir karşılık almadan seviyorum bu hormon falan olamaz sanırım daha gerçekten sevmemişsin sevdiğini zannettiğin kişinin götü göğüsleri bacakları çok umrunda olmaz
- +1 yıl
Pavlov köpeğine etle zili defalarca birlike sunuyor. Böylece köpek zil sesini duyduğunda da salya salgılamaya başlıyor, yani doğan uyarıcıya (ete) verdiği tepkiyi zile de vermiş oluyor. Senin durumun da bu panpa, yani klasik şartlanma..
+1 yılYemek yesek ama uyumasak olur mu? diyorsun sen. Olmaz, ikisinden de en azından yarım yarım olsun ki tam olabilelim.
00 Yorumla
Cinsellik olmadan aşkta olabilir (ki Türkiye de çok mevcut) aşk olmadan cinsellikte (yurtdışında olduğu gibi)
ama ikisi bir bütün gibidir cinsellik aşkı alevler, ateşler.310 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil çok güzel açıklamışsın
- +1 yıl
erkeğin yakışıklı olup olmaması malasef etkiliyor hatta belki çok ama yakışıklıdan kastım uzun boylu, kaslı vb değil herkesin kendine göre hoşlandığı tiplerden bahsediyorum ve bu yanıltıyor insanı dış görünüşüne kanıyoruz kötü çıkıyor ama beğenmediklierimiz iyi olabiliyor.. insanoğlu işte önyargıya engel olamıyor aynı şey erkeklerde de geçerli bence.
Soran+1 yılMesela ben pek yakışıklı biti değilim hatta birinin beni görünce korktuğunu düşünmüşlüğüm bile var ama sevgi sadakat saygı konusunda rakibim azdır birini seversem tüm benliğimle severim cinsel manadada kötü olduğumu düşünmüyorum
Soran+1 yılYinede kızların bu konuda nd düşündüğünü merak ediyordum başlamamış bir ilişki için kriterleriniz neler mesela siz kızların
Soran+1 yılSeninle konuşmak biraz rahatlattı beni doğrusu
Soran+1 yılEğlenceli erkek tanımı yapar mısın birde oturup kalkmasını bilen tanımı bir zahmet
Bir ilişki de mutluluk önemli bana kalırsa. Aşık olup mutlu olamayan ve bu yüzden ayrılan çok insan var. Cinsellik de önemlidir tabi ama diğerlerine göre daha önemsiz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yakisikli boylu poslu olmasi onemli degil, bakimli ve sik olsun! cinselliik ve ask beraber olmali diyelim ki iki insan birbirlerine asiklar, ama cinsellikte birilikte match degiller, asklari sogur!
10 YorumlaBen aşk diyorum. bir erkek sevdiği kıza dokunmaya kıyamaz. ne cinselliği?
44 Yorumla- +1 yıl
Evlat edinin bir birinizi madem. Kardeş kardeş yaşarsınız.
- +1 yıl
İlişki diyor yahu, neden evlilik ve sevgili olmak olarak ayırıyorsun ki? Modern ve ileri görüşlü somya profilini sarstın kafamdaki :))
+1 yılAşk önemli tabiki de ben sevdiğim kıza asla dokunamam
17 Yorumla
Soran+1 yılDüşünemiyorsun bile bro dokunmayı bırak
- +1 yıl
aynen pampa bende düşünemiyorum bile ama ben sevgilim olmadığı için düşünemiyorum o yüznden yani :D
Soran+1 yılBenimde sevgilim yok bro ama delice seviyorum birini aşığım ona
- +1 yıl
allah kolaylık versin pampa cok zor bir durum açılmayı denedin mi hiç?
Soran+1 yılIli kez açıldım pampa neymiş arkadaş olarak görüyormuş
- +1 yıl
hıı işin zor pampa kolay gelsin
Soran+1 yılSağolasın bro
+1 yılTabiki aşk ve ben aşık olduktan sonra başkaları tarafından çirkin bulunsada fark etmez. Aşkın gözü kör ;)
10 YorumlaAşk. Aşk aşk aşk yazımı bile güzel kurban oldugum :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. 10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsıl olan aşktır cinsellik aşkın sonucudur sebebi değil.
10 Yorumlabence ikiside önemlidir ama cinsellik daha ağir basar
00 Yorumlaİkiside olur
Aşkın yolu cinsellikten geçer ama o yolu karıştıran çok.01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel iliskiden beklediklerin neler en basiti Sevişirken nd olmasını istersin
Millet mastürbasyon bağımlılığından dolayı kendine manita yapıyor bağımlılık bitsin diye bence AŞK daha ONE♏Lİ
10 Yorumla
+1 yılCinsellik tabikide sen eşekle sevgili olurmuydun :D
02 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
Ikiside onemli bence aglayan bir kizi operek sustarabilirsin cinsellik. Zevk demek baglilik demek
00 YorumlaCinsellik aşkın tamamen dışa vurmuş şeklidir. Aşık bir çiftin en eğlenceli dakikalarıdır
00 Yorumlasmdi ciddi ciddi dusunursen %70 aşk %30 cinsellik
10 Yorumla
+1 yılAşk, sevgi, saygı, sadakat. ...
10 YorumlaHer şeyden önce saygı olmalı..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcinsel yaşam daha önemli... aşk diye bişey yok..
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkimse benimle aynı fikirde degil ama :)
Soran+1 yılAşk olmazsa olmaz ama merak ettim başkaları nasıl düşünüyor diye
Soran+1 yılsen yürüyen * ya da yürüyen g*t olarak anılmak mı istiyorsun sevmek sevildiğini bilmek güzel tadılması fgereken bir duygu seks herkesle neredeyse aynıdır orgazm zevki artar azalır ama aşık olduğun herkesten farklı bir zevki alırsın
Aşklı cinsellik önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılIkiside farklı
10 Yorumla iksinin yeri ayrı
00 Yorumlahayırlısı be gülüm
00 YorumlaAşk.
00 Yorumlaaşk
diyorum ben!00 YorumlaAşk.
00 Yorumlaİlki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılseks öenmli kanka
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri