Aynı mahallede oturuyoruz senelerdir arkadaştık. Aramızda önsevişme yaşandı benden hoşlandığını sevgili olmak istediğini söyledi. Ama o günden sonra ne yazdı ne aradı? Deli gibi onu düşünüyorum. Onu kendiime nasıl bağlayacağım.

Aynı mahallede oturuyoruz senelerdir arkadaştık. Aramızda önsevişme yaşandı benden hoşlandığını sevgili olmak istediğini söyledi. Ama o günden sonra ne yazdı ne aradı? Deli gibi onu düşünüyorum. Onu kendiime nasıl bağlayacağım.
Bunu üzülerek söyleyeyim ki bir de aynı Mahalle demişsiniz Hani arkadaş olarak baktım birisi Eğer gerçekten seksten sonra seni aramıyor sormuyorsa ki Bu günümüze çok yaygın arkadaşlar maalesef seni artık defterden silmiş Yani senin tadına varmış artık başka tatlar tatmak istiyor ve arkadaş diyorsun ama senin Demek ki o gözden görmüş eskiden beri onun tarafından söyleniyor Tabii senin tarafından ne olduğunu bilmiyorum ama zor yani o kişiyi kendine bağlayamazsın artık başka tatlar tattıysa zor
Şu an onu araman fayda etmez aramıyorsa arama sormuyorsa sorma bırak o merak etsin bu kız neden böyle yapıyor diye sadece Zaman ve inanki sonunda o düşünecek ne oldu diye kendini eleverme... sana bağlanmasını istiyorsan bekle ve aradığında cevap verme hemen net olma ne istediğini söyleme
Cevap
12Cevap
Bağlayamazsın demek ki istemiyor
Kral ya. d Yaşandı bitti gitti , havada bulut sen o çocuğu unut
Bence çocuk çekiniyor sen yaz niye hiç arayıp sormuyorsun de
Senin gibi ilgisi olsaydı zaten kendisi ulasirdi.. kaçan kovalanır mantığı
Bağlanmaz o taşınırlar da ben sana diyim
Yakında arar erkekler kaynamaz kazan olur
Bu yırtık dikiş tutmaz.
Demek ki senden olmaz kararını vermiş ondan 🙄
Demekki aradıgı gibi çıkmadı
selam ne kadar süre konustunuz..
Yaklaşık 5 6 senedir tanışıyoruz aynı mahallede yaşıyoruz ama 1 senedir de güzel bir samimiyetimiz var son buluşmamızda yakınlaşma oldu ama daha sonra ne bir Günaydın vs yazmadı. .
O zaman amacı senle birlikte olup ayrilmakmis. isi bitene kadar yani abladin
Ayıp etmiş. İstediğini almış bırakmış işte
Sen ara söylemis iste senden bir cevap bekliyor
Kaybettin
kullanil atmiş seni
Tekmeyi komuş
Hep kadınlar mı vuracak Allah Allah dmdmkd
Belki iyi degildin
Geçmiş olsun
Zor bir situation
Oldum.
Zor işin