Eşimin penisini ağzıma aldım cinsellik yaşarken normalde sevmiyorum bunu yapmayı ama çok istediği için kıramıyorum normalde ara ara yaparım ama en son yaptıktan sonra ağzımın içinde dilimde yani uçuk çıktı bu normal mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılUçuk, enfeksiyon bakteri vb şeylerden dolayı çıkar ama bunu hemen oral seks ile ilişkilendirmemelisin... Belkide hava şartları - kış vesaire yüzünden, seni yavaş yavaş soğuk algınlıgı gibi bi hastalıga götüren bir bakteri kapmıştın öncesinde, ve o bakteri yüzünden uçuk çıkmış olabilir! Ama sen hayatında değişiklik olarak ve o ana denk gelmesi itibariyle, suçu oral sekse atmış olabilirsin yani :)
Eşinin penisi temiz miydi? Kendisi yıkanan ve temizliğine önem veren bir adam mı? Sence, faklı kadınlarla seks yapıyor olabilir mi? Bu soruların cevabına göre oral seksten şüphe etmeli ya da etmemelisin canım .
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi hijyenli miydi duş almışmıydı bilemiyorum ben hiç cinsel münasebetim olmadığı halde uçuk çıkıyor bende uçuk çıkması yanlış bilmiyorsam dünya genelinin yüzde 80 ninde olan bir durum uçuk çıkmasının sebepleri arasında beslenmenin düzensizliği düşük bağışık sistem gece görülen kabuslar korku durumlarından sonra çıkıyor birde sana tavsiyem eşin duş aldıktan sonra yap ve çok uzun süre yapmamalısın
00 Yorumla
Yani aslında uçuk zannedilen aksine korkudan vs çıkmaz enfeksiyondan olur ve muhtemelen sende ya da esinde enfeksiyon olabilir. Son zamanlarda kokulu akıntın vs oluyor mu enfeksiyon da kapmış olabilir vajina falan
012 Yorumla
Soran+1 yılHayır koku akıntı yoktu eşim içimden çıktıktan sonra yaladım direk çünkü penisini büyük ihtimal ondan oldu
Soran+1 yılNormalde düzenli olarak yaparız seks ama hiç uçuk çıkmamıştı en son 2 gün önce yaptık içimdeydi penisi çıkarıp ağzıma aldım normalde yıkamadan almam o an öyle ani gelişti misafir filan da gelecekti zamanımız kısıtlıydı içimden çıkarıp direk ağzıma alınca ertesi günde dilimin ucunda uçuk çıktığını fark ettim dilimde derken bu genital bölge de değil
Soran+1 yılEvet dilimin ucunda tam. Genital bölgemde yok çok şükür
Soran+1 yılYok dilimin ucunda böyle top gibi bir şey var ısırınca acıyor hatta
Soran+1 yılYara değil bildiğin uçuk
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sağlıklı adam ise oradan uçuk çıkmaz sende enfeksiyon yoksa oraya sokup ağzına vermekte sorun yaratmaz. Kız dönemi virüslerin kol gezdiği dönemdeyiz ondan olma ihtimali yüksektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
28Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Enfeksiyondan olmuş olabilir. İğrenerek yapılmasından bile olabilir.
00 Yorumla
+1 yıldeğil cinsel hastalık kaptın yüksek ihtimal tebrikler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. arkadşım daha önce uçuk oldun ise bu takıntıları bırak
uçuk kalıcıdır. bir kez vürüs bulaşmış ise ara ara uçuk çıkar.02 Yorumla
Soran+1 yılBende hiç çıkmazdı uçuk
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Oral seksten oldu diyemezsin, öpüşmekten olma ihtimali de var ya da başka sebepler. Sen sevmeden yaptığın için ona bağlıyorsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşimin içinden çıktıktan sonra çok defa ağzına almıştır ama uçuk hiç olmadı. sen son zamanlar vajinanda bi mantar ya da enfeksiyonel bi rahatszılık yaşadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaşamadım
Cevap sahibi+1 yılo zaman penisten gelmiş bu mikrop ama içinden çıktığı için ona bağlama
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPenis temiz değilse belki olabilir onun dışında sanmam
02 Yorumla
Soran+1 yıleşim içimden çıktıktan sonra yaladım direk çünkü penisini büyük ihtimal ondan oldu
- +1 yıl
Olabilir anal olduysa belki
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Virüs bulasmis uzun süre geçmesse doktora git
00 YorumlaHastalık var eşinizin penisinde normal değil. Sizden başka biriylede cinsel ilişkiye giriyor olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Penisteki doku uçuk için uygun ortam değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılciddi tehlike aman dikkat oral yolla bulaşa sigiller hastalıklar enfeksiyonlar fazla
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. herpes olmuşsun. virüsü almışsın. zaman zaman atak yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıksındgn için cıkmıstır. Ucuk anlık olmamıstır. O sen zayıf dusunce cıkar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Temizliğine dikkat etmediyse ondan olmuştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılHpv virüsü diyoruz biz buna eskort hastalığı.
07 Yorumla- +1 yıl
Bu kadar cahil olmayı nasıl başarıyorsun? Google'a hpv virüsü yaz bakalım nerelerde uçuk halinde çıkıyor...
Soran+1 yıl@Hullecii evet benim genital bölgemde değil dilimin ucunda çıktı ayrıca benim içimden çıktı yıkamadan direk ağzıma aldım ondan olduğunu düşünüyorum
- +1 yıl
Ağız çevresinde ve içinde de belirti gösteriyor bayan gizli dikkat edin.
- +1 yıl
Rahim ağzı kanserinin sebebinden bir bahsetsene mesela bu hastalığın tedavi olmayan ömür boyu taşıyıcı olan türlerinden çok araştırma yapmışsın bilirsin.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstemeyerek yaptığın için olabilir.
00 Yorumla İltihap kapmış yara olmuş uçuk değil o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil kapmışsın şifayı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Normal degillll yapma bence
00 Yorumla
+1 yılİstemeyerek aldığın için iğrenmişsin
00 Yorumla
+1 yılHerif temiz değil demekki
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıliyice temizletmeden sildirmeden yaptıysan çıkar
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle oldu içimden çıktıktan sonra yaladım direk çünkü
Cevap sahibi+1 yılsen de böyle bir hata neden yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılBir doktora git gargara versin. Bir daha da içinden çıkardığı zaman ağzına alma ilk alacağın zaman da iyice temizlesin
Soran+1 yılEvet normalde öyle yapardı ama o an hızlı gelişti olay evde normal ağız gargaraları var yapsam olur mu
Cevap sahibi+1 yılolur. hiç bişii yoksa tuzlu su gargarası yap..
Cevap sahibi+1 yıliçinden çıkarıp yaptın , ağzınamı bsldı?
Soran+1 yılYok ağzıma boşalmadı benim içimdeydi zaten aleti sonra ağzıma almamı istedi normalde yıkar gelirdi o an öyle gelişti
Cevap sahibi+1 yılsende ceza olarak birdahaki sefere onun ağzına otur.
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılMikrop kapmış olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMantar olabilir
00 Yorumla Normal bence
00 Yorumla
+1 yılEnfeksiyon olabilir
00 Yorumla
+1 yılnormal değil. yardımcı olayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılTiskintiden olmus
00 Yorumla iğrenmişsin ondan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo basit bir uçuk değildir eminin
00 YorumlaGayet normal
00 Yorumlahijyenık degılmıydı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri