Cinsel Yaşam Avrupa'nın ülkelere göre penis boyu ortalamaları doğru mu sizce? the-yasemin Takip Et Xper 5 Yaş: 41 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 türkiye kesinlikle daha düşük olmalı :D ayrıca fransızlar eklesin :D Avrupa'nın ülkelere göre penis boyu ortalamaları doğru mu sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Doğru olabilir 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Penis boyu falan çok dert değil de kaliteli ilişki önemli, ortalama Dunyaninki belli..Kadın vajinasi genişleyen daralan esnekliğe sahip.. Gerisi beceri işi yani.. 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ulkenin penis boyu oranina bu kadar hakim olman dusundurucu 1 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Rus kadınlarının Hala bizi beğenme sebeplerinden biri de bu galiba 0 0 Yorumla
TR_Vikings Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl ya rrak laroımızın o kadar küçük olduğunu düşünmüyorum 😂 0 0 Yorumla
Sertmerthakan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Senin gördüklerin arasında ortalama kaç ki? 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Türkiye daha mı düşük olmalı? 🙄 ne şanssız kadinlarsiniz 😂 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ortalamanın üstünde de ortalamada büyümüş sanki 😂 0 0 Yorumla
MrtBrs88 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Benimkisi Avrupa ortalaması üstünde 😃😃 çok şanslıyım 🙂 0 0 Yorumla
carsngirls Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ortalamayı ben düşürüyorum beyler kusura bakmayın. 😂 0 0 Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 10 cm olan adamınkini benim 17 den neden kesiyorlar hakisizlik bu 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Avrupa hatta Fransa ortalamasının üstünde olmak iyi hissettirdi 😄 0 1 Yorumla İndeepth +1 yıl Fransa da Afrikalı çok ortalamayı o yükseltiyor. Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fransız kalalım 😆 şansına başkaları ekler umarım. Iyi eğlenceler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Türkiye kesinlikle uydurma, ortalama 12-13 cm max 3 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Seyyah_Derviş nasiple alakası yok işte Türk geni tipik orta asya orta doğu geni yani pensi çok uzun olmuyor. Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Ortadoğu melezliğine katılmıyorum. Ortaasya hadi okey. Neyseki kurtardım ben 😄 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Vajinada sadece giriş kısmında sinirler olduğu için önemli olan kalınlık ve sertliktir Penis boyu vajina için çok önemli değildir 0 0 Yorumla
Classicc Takip Et Yoda Yaş: 31 +1 yıl Türk ortalaması doğru bence 😀 Bu arada benim dayı tarafı Fransız göçmeni ekliyorum 😀 0 0 Yorumla
kimsesizkimseee Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. bundan afrikanın haberi var mı 0 0 Yorumla
KaanArducc Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bilemiyorum, çok fazla yabancıyı çıplak görmedim😅 0 0 Yorumla
obenn34 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 486 cevap paylaştı. Türkiye nin ortalamasını bozduğum kesin🤣 0 0 Yorumla
Kemtemin_ Takip Et Bilge Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Belliki her milletten kişilerle yattın mk 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sanki 1-2cm küçük yazmışlar genel olarak 0 0 Yorumla
_Ǥнσsτ10_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bazıları çok abartıyor 19-20-22 diye abartı bence 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Bence doğru 0 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yakın 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Doğru olabilir
Penis boyu falan çok dert değil de kaliteli ilişki önemli, ortalama Dunyaninki belli..
Kadın vajinasi genişleyen daralan esnekliğe sahip.. Gerisi beceri işi yani..
Ulkenin penis boyu oranina bu kadar hakim olman dusundurucu
Rus kadınlarının Hala bizi beğenme sebeplerinden biri de bu galiba
ya rrak laroımızın o kadar küçük olduğunu düşünmüyorum 😂
Senin gördüklerin arasında ortalama kaç ki?
Türkiye daha mı düşük olmalı? 🙄 ne şanssız kadinlarsiniz 😂
Ortalamanın üstünde de ortalamada büyümüş sanki 😂
Benimkisi Avrupa ortalaması üstünde 😃😃 çok şanslıyım 🙂
Ortalamayı ben düşürüyorum beyler kusura bakmayın. 😂
10 cm olan adamınkini benim 17 den neden kesiyorlar hakisizlik bu
Avrupa hatta Fransa ortalamasının üstünde olmak iyi hissettirdi 😄
Fransa da Afrikalı çok ortalamayı o yükseltiyor.
Fransız kalalım 😆 şansına başkaları ekler umarım. Iyi eğlenceler
Türkiye kesinlikle uydurma, ortalama 12-13 cm max
@Seyyah_Derviş nasiple alakası yok işte Türk geni tipik orta asya orta doğu geni yani pensi çok uzun olmuyor.
Ortadoğu melezliğine katılmıyorum. Ortaasya hadi okey. Neyseki kurtardım ben 😄
Vajinada sadece giriş kısmında sinirler olduğu için önemli olan kalınlık ve sertliktir
Penis boyu vajina için çok önemli değildir
Türk ortalaması doğru bence 😀 Bu arada benim dayı tarafı Fransız göçmeni ekliyorum 😀
1 in 2 nin lafınımı yapıyorsunuz çok ayıp 😀
bundan afrikanın haberi var mı
15-17 aradı ideal zaten
Bilemiyorum, çok fazla yabancıyı çıplak görmedim😅
Vay benim ki üstü güzelmiş
Türkiye nin ortalamasını bozduğum kesin🤣
Gelir şimdi kaşkol penisliler
Belliki her milletten kişilerle yattın mk
Sanki 1-2cm küçük yazmışlar genel olarak
Bazıları çok abartıyor 19-20-22 diye abartı bence
Bence bu veri yanlış 😂
Bu haritada ben yokum😎