Türkiye şartlarında penisin 16 cm olması artı mıdır? normal midir
Ortalamanın üzerinde
Vasat
Küçük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
8cm den büyükse problem yok ayrıca zun penis kadına gerçekten haz yerine acı rahatsızlık verird birde penis kalınlığı daha önemli 20cm ince bir penismi daha çok zevk verir 8cm ama kalın bir penismi diye soru sorulduğunda kalın derler çünki vajinanın boyu belli zevk alacak kadının hissettiği alan belli önemli olan boy pos değil sevgi aşk sadakat bağlılık bunlar varsa evliliklerde boy pos kalınlık bile önemli değil
Askerde arkadaş haydar dümene gelen bi soruyu okuyordu..Çocuğun biri yazmış işte benimki 16 cm nasıl uzatıcam yardım edin falan diyordu bunu duyunca gülmeye başladık tam yorum yapıcaktımki birisi ordan sinirlendi bağırdı napıcakmış 16 cmden uzunu kıvırıp kıçınamı sokucakmış diye herkes sus pus oldu bidaha pipi muhabbeti geçmedi..Binevi 16dan kısa olduğunu kabullenmiş oldu işte arkadaş bilmem anlatabildimmi
güzel taşlamaydı tebrik ederim, ama 12 cm olsa da öyle bişey yapmazdım :D
bu küçük diye oy verenler dalga mı geçiyor
insanda insanca bir organ olur allah nasıl yaratmışsa odur partner mutluysa problem yoktur ayrıca 15 cm in üstüne erkek çok nadirdir zevkte vermez bence 10cm idealdir
+111
insanca organ ne ya dalakmı ciğermi :D
Bu ortalamanın en üstünde Karadeniz olsa da, siz Karadenizden uzak durun bacılar.
sebep?
karadenizliyim ondan merak ettim neden uzak duruluyor
aldatma çapkınlık konusunda da yapmayacağı şeklinde en güvenilir erkekler de karadenizlidir bu da var ama
karadeniz deyince sadece trabzon ve rizeyi algılıyorsan bişey diyemem ama, karadeniz sadece buralardan ibaret değil
arayıp da bulamayacağın insanlar da karadenizden çıkabilir, çok karamsarsın
verdiğin link ereksiyon problemiyle ilgili. penis boyu ne kadar kısaysa ereksiyon problemi o kadar az olur sanırsam :)
pardonda neden rizeliler evlenilecek adam değildir ..sen biriyle bir sorun yaşamışssan geneli neden böyle algılıyorsun ?
Cevap
9Cevap
alında burdan okuyun.. yalan yanlış bilgilerle kafanızı yormayın :)
link
internette dolaşan her bilgi doğrumudur, ben gerçek boyuttan bahsediyorum
bu bir üniversite çalışması... penis büyütücü hap satan sitelerin verilerine güvenmeyin. ortalama 13.77 ile 14.11 arasında değişen değerler çıkıyor. en uzun penis akdeniz ve doğu anadoluda, en kısa penisler marmara ve karadenizde var. genelde 12 ile 17.7 cm arasında penis uzunluğu değişiyor.
17.7 den uzun penis % 0,53 kişide var
senin verdiğin linki de hayatımda ilk defa gördüm öyle bir kurumun olduğunu da şimdi öğrendim
Güvenilir bir kurum. doktorların çalışmaları var. KS ye bakarsan herkesin penisi eşşek kadar ama gerçekler öyle değil...
masura yanlış yapıldıysa dediğin olabilir :D
ya da ölçenlerin mazurası yanlıştır :)
hadi masura yanlış, ayrı olarak iki tane de cetvel kullandım :D
yani seninki hakkında bişey demiyoruz burda türkiye ortalaması ve megaçalışmalar söz konusu yani onbinlerce insanın penis ortalaması toplanır standart sapması hesaplanır denek sayısına bölünğr ve bir değer çıkar. ha seninki 17.7-18.1 cmden büyükse buna megapenis derler bu seni hiç mutlu edecek bişey deiğildir inan bana .:)
daha önce de dediğine benzer bir soru sorulmuştu ksde kızların büyük penisten hoşlandığı tescil edildi
ya ege değil akdeniz olacak ben bu yazıya üç veya dört ay önce okumuştum yanlış hatırlamaışım.
karadeniz ve marmaranın en düşük penise sahip olduğu yanlış değil. ayrıca benim sözlerim bir iddia olabilir ama gönderdiğim yazı bir iddia değil bir gerçektir.
evet haklısın fakat izmirde demek ki başaka etkenlerde var ..
çükünün boyunu konuşan adamın çük kadar aklı yoktur vesselam
ona yorum yapanın aklı ne kadardır bunu da yazaydın
kıvırmaya gerek yok, aklınla ne iş başardın bugüne kadar
somut örnek ver kamil kelime oyunu yapmanın alemi yok
kanıtlayamayacağım olayı söyleme o zaman
artıdır standartların üstünde bile hatta...
zaten vajina derinliği 10-12 cm aralığında
yaz vikipedia dan bak istersen
Normal bence ama o yanlış.14 ortalama diye geçiyor.
Son verilere gore 17.5 cm 5,5 cm kalınlık benimki , Anormalmi benim ozman
14.11 nerde okumuşsan yanlış okumuşsun.
16 artı olabilirmi küçük.
ne yaptın da küçük geliyor öyle
Bu sorulardan bıktık okumaya o yüzden dalga geçtim. Boyunun ne önemi var mühim olan insanlık. Hem genel ortalama bu olduğuna eminmisiniz türkiyede, burdakilere sorsanız 17 cm den küçük çok az vardır.
Türkiye ortalamasını bilmiyorum, onlar neyle ölçüyor bunu sormak lazım, ben sadece kişisel bir bilgi almak için sordum bu soruyu
bence çok normal bir boyut kaldıki aşk herşeyden ötedir. Bunlara takılmaz bayan eğer aşık ise, tabi evlilikle ancak benim mantaliteme göre, kocası olmadan kabullenenlerde vardır ama bu bana ters.
12cm i geçen penis çok zor zaten 12 cm den sonrasıda bence çok gereksiz
bir ay sonra mı gördünüz bu soruyu?:) Bayanlar erkekler takmışlar boyutunuda ne önemi var? Atıp tutuyorlar, 17den aşşağı yok burda yazanların çoğu mesela:)
@fatimacelikk hadi ya bendeki neden 19 öyleyse
bu arastırma yalan bence
16 cm-de penismi be. Penis dediğin 235 cm olur
Biz yanmışız :'(
merak ettim ne kadar
16 değildi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar