Vajina güzeli paraya para demiyor. Peki sizce genital bölgenin güzelliği sizde nasıl etkiler bırakır.

Vajina güzeli paraya para demiyor. Peki sizce genital bölgenin güzelliği sizde nasıl etkiler bırakır.

Bence bu halka açık oylama ile sunulmalı. bizim fikrimizin değeri yok mu yani... şaka bir yana sevdiğim kadında tabi ki bakıma önem veririm ama genel olarak önemli değil
Uzun zamandır vajina estetiği var ve bunu yaptıran çok kadin var. Bu tartışma ile bu sektörü dahada canlı bir hale getirmisler😂😂
Neyse yazicam olmiycak görüşüm kalkacak 😂😂 vajina yahu vajina kime göre neye göre güzel vajina zevkler renkler yahuu tartışılamaz.
Buz ne dünya güzeli çirkinler gördük deyip konuyu kapatiyorum😂😂
Eig için teşekkürler
Rica ederim
merak etmedim değil :))))
:D :D Takipçisi olanlar görmüş
hahahah ay yok ben eksik kalayım :)))) ne demişler kediyi merak öldürür :)))
Artık zor zaten parayla satıyormuş ticarete dökmüş işi :D
eee tabiii madem en güzel şey ondaymış, ticaretini yapmaması abesle iştigal olurdu :))))
:D :D
vay arkadaş, kadınları çirkin olduklarına inandırmak için her gün yeni bir yol icat ediyorlar. icat ediyorlar ki yeni çirkinliklerinden kurtulsunlar diye fahiş paralara birşeyler satabilsinler kadınlara. vahşi kaptalizm kadın milletini ne sömürdü be.
Cevap
18Cevap
Ne yapmış bu kadın. Vadi kenarlarını çiçeklerle filan mı süslemiş
Önemi yok ki bana göre 😃😃
Bunlar çok abartılı şeyler, doğru bulmuyorum. Bu tarz detaylara takılıp yarışmaları yapanlar yarın en güzel GT deliği konusunda da organizasyon duzenlerse şaşırmam.
Nasıl yapmışlar yarışmayı? Podyumda yürümeye benzemez sonuçta mayoyla.
Pozisyon pozisyon bakmışlar mı?
En güzel vajina yarışması mı? daha neler... Ayrıca kime göre en güzeli diğer vajinlardan ustun olan özelliği ne olabilir ki, içinden gül yaprak mı var
Benim için değil, temiz olsun, ter kokmasın yeterli. Ama kızlar yok dudakları büyük, sarkık veya koyu diyorlar ama gereksiz
Birgün bakıp bakıp ağlayacaklar 🤣
Bu haberi gördüğümde aklıma haberde kadının yüzünün fotoğrafı var yarışma birincisi olduğunu nasıl bileceğiz diye gelmişti :) .
Hahaha hayattaki en büyük başarın ne?
En güzel vajina yarışmasını kazanmak 😄
Omg =) daha neler görecez :>
Yarışmaya bak @q. millet @m yarışına giriyor bizde belediye ekmek büfesinde ekmek kuyruğu bekliyoruz
Yok artık ordanda para kazanılmasın yani
Tabiki önemli.
Tee Allah'ım yaa daha neler duycaz jsjd
Ne kadar güzel olabilirki çok saçma a...
bide biz not verelim olmaza öyle
Ne yarışmalar var arkadaş
nasılmış o merak ettim
İlginç bir yarışma
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?