Baştan açıklayayım bakımlı ve etrafımda beğenilen biriyim sürekli bir bahanesi var p*rno izliyor gizlice açık sacık twitter da insanlara bakıyor eve erken geliyor dışarda vakit geçirmiyor aldatmadan şüphelenmiyorum ama bıktım genç bir kadınım sürekli ben hadi diyorum nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanım efendi bu bir bağımlılık. Ben kendi açımdan değerlendireyim. Hiç bir zaman bağımlı olmadım ama bekar olduğum için ve mastürbasyon dahi yapmadan nasıl yaşanır bunu öğrenmek için çok uzun süre emek verdim. Bİraz uzun yazacağım ama kusura bakmayın. Öncelikle bu durum kişinin kendini keşfetmesi ile başlar yani bu tür izlenilen şeylere erken başladı ise bu sıkıntılı bir durum. Zamanla gerçekte yapılması zor olan şeyler çok daha cezbedici olur ve erkek bunları daha çekici bulur. Mesela ilişkide şiddet gibi, Ters ilişki gibi, olmadık kıyafetler, oyuncaklar vs. Bu erkekte boşalma süresi vs hepsini etkiler ve takıntı haline gelir. Eşiniz şu an bunu yaşıyor.
Eğer bırakmak ister ve sizi dinler ise bunu aranızda çözebilirsiniz. Eğer dinlemeyecek ise tedavi olup bunu atlatması lazım. Bunu siz aranızda çözecekseniz. Aç kalsın. tabi bu bir seferde olabilecek bir şey değil bunu zamana yayın. Açlık bazı hisleri köreltir ama asla durdurmaz. Ben aşırı derecede enerjik olduğum için ve kendimce ibadetlerimi yapmaya çalıştığım için bu yolu izledim. Bazı zamanlar 3 gün aç kaldığım zamanlar oldu. Bu çok çok zor bir durum. Ben lise yıllarında tamamen bıraktım. Evet normal değil ve çok zor. Açlık bir yere kadar bunlardan alıkoyar. Diğer bir yöntem ise bunların bağımlılık olduğunu ifade eden yazılar bilir kişileri dinleyin ve okuyun. Zararlarını görmeye başlayacaktır ve yavaş yavaş size dönecektir. Yani bu zor bir yöntem tabi. Eğer olmayacak ise bir bilene sorun ve birlikte gidin derim. Bu tür şeyler erkeğin hayat kalitesini de çok düşürüyor. Size de zararı oluyor. yaklaşık 15-20 senedir bu konuda başarılı oldum. Ve hiç bir zaman kolay olmadı ziyadesi ile zorlaştı. Ayrıca bu durum dışarıda aldatmasa da başka kadınlara bakmaya da sebep olur. Aklı meşgul eder ve işlerinde de zorlanmasına sebep olur. Ayrıca arkadaş ortamı da bunu tetikliyor olabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sağlık sorunu olabilir
size açıklayamadığı özel fantezileri olabilir. ruh yapısında sorun olabilir. ...
yani cevabı yok. en doğru cevağp eşinin kendisinde. otur açıkça konuş
bakın cinsel mutluluk eşit haktır. evlilik cinsel tabanlı kurumdur. ç bu nedenle cinsel mutsuzluk hem hukuken hem dinen boşanma hakkı doğurur. bunun için öncellikli çözüm için oturun konuşun. çözülemiyorsa da boşanın boşuna ömrünüzü harcamayın. bu yılda bir olan aktivite değil ki idare edilsin. sağlık açısından mutlaka günlük olmasa bile gün aşırı gidrilmesi gereken temel ihtiyaç.
eş nedni ile neden sağlığınızdan olaınız00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Onun eşi isen fantezilerinle, kışkırtıcı özel kıyafetlerinle, kasıtlı frikiklerinle onu baştan çıkartabilirsin. Bunu yapabilirsin. Her erkek bunu ister. En isteksiz anında bile etkilenir. İnanmazsan dene ve bacaklarının arasındaki sertliğe kabarmaya dikkat et, erekte olduğunu göreceksin. Anahtar sende prenses… 🤪🤗😎
00 Yorumla
Ben de boşanmadan önce, eski eşimden uzak duruyordum. Görev icabı yapıyordum ama beni kendisinden nefret ettirmeyi başardığı için normal durumlarda aynı odada bile durmak istemiyordum. Boşuna dememişler yüzü güzele 3 günde doyarsın huyu güzele bir ömür doyamazsın diye.
05 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEşiniz çok fazla stres altındaysa, bu cinsel dürtünün azalmasının bir nedeni olabilir. Onu suçlayarak bir adım ileri gitmeyin. Bu sadece onu daha çok strese sokar. Bunun yerine, sessiz bir anda, durumun sizi rahatsız ettiğini bilmesini sağlayın. Kesinlikle sizin de seks istemediğiniz zamanlar olmuştur. Birlikte daha fazla vakit geçirin. Bu, yatakta tutkuyu yeniden alevlendirebilir. Yatakta yeni bir şeyler deneyin, heyecan verici seks rol yapma oyunları veya seks oyuncakları da yardımcı olabilir. Birlikte nedenine bir çözüm bulabilirsiniz.
10 Yorumla p*rno izleyip mastürbasyon yapmak bazı erkeklerde alışkanlık haline geliyor orada sanal olarak kendini tatmin etmek yorucu geliyor kolayi varken neden yorucu olanı tercih etsinki onun kafası tamamen bu şekilde çalışıyor aldatma gibi bir durum yoktur emin olabilirsin ama bu onemli bir konu ve kesinlikle bir uzamandan yardım almalisin onu böyle bir duruma karşı bağımlı olarak kabullen uzun zaman alacak bu durumdan kurtulmasi sende sabırlı olmalısın
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Eşinizin izlediği yetişkin içerikler beyninde farklı bir boyut oluşturmuş olabilir. Orada ki kadınları hayal edip kendi kendini tahmin etmeye çalışıyor olabilir.
Sizin o kadınlar gibi olmanızı bekliyor olabilir kısacası eşiniz ile oturup adam akıllı konuşmanız lazım.
Bu sorunu aşağıda ki andavallar değil eşiniz ile ancak siz çözebilirsiniz00 Yorumla
+1 yılİşin çok zor, Bu şekilde ömür geçmez. Hayatın zevk ve nimetlerini yararlanmak gerek. Bu konuda kaderimizi birleştirebiliriz. Her kalbin, bedenin ve beynin ilgiye, iltifata, sevgiye ve cinselliğe ihtiyaçı var. Bunu arama, bulma ve giderme en doğal hakkındır. Benim gibi güvenilir, sadık, ketum, merhameti, şefkatli, olgun, arzulu ve tecrübeli erkek sana çok iyi gelecektir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?
Çözüm dersen tabi ki var.00 Yorumla
+1 yılKlasik. mastürbasyon bagimliligi var. Bunun icin cinsel terapistle gorusmeniz lazim ama bi erkek kolay kolay boyle uzmanlara danismaz.
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılben de evliyim. derdimiz aynı. ve eşinle konuş derler hep, konuşmakla da olmuyor. sebebini anlamak istiyırsun. erkek bakış açısıyla sebebini ortaya çıkarmak isterim. ne kadarlık evlisin ve ne zamandan sonra başladı bu uzaklık?
00 Yorumla belliki kendini p*rno izleyerek mastürbasyonla boşalmaya alıştırmış. O yüzden bu huyundan vaz geçirmen lazım bunun içinde değişik fantazilerle yaklaşman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım farlı cinsel heyecanları var fanteziler seviyor tam aradıgı nı dolaştığı sayfalara ve isletigi filmin konularını takip edip dikkat et sorunu bulucagından eminim
00 Yorumla
+1 yılYani bu eşi de erkekse Ondan sonra diyor ki Karım beni niye aldattı Niye aldatmasın sen karına basmazsan basacak birisi bulunur
10 Yorumla
+1 yılsenin güzel olman onun seni beğendiği anlamına gelmez ya fizik ya cinsel performansını beğenmiyor olabilir
00 YorumlaKanka birlikte p.. rno izlemeyi teklif et. Zor bir istek ama bir dene? En azından nelerden hoşlanıyor anlarsın. Belki sende zevk alırsın
00 Yorumlatuhaf yani başka kadına da gitmiyor diyorsun sadece öyle film izleyip mastla idare etmesi senden soğumuştur ya da onda bi sorun var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Istekli bir kadına karşılık vermemekte ne bileyim nasıl bir kafa yapısı. Birde üstune p*rno falan yazık cidden.
00 YorumlaP#no bağımlısı olmuş olabilir yani gidip eşinizle konusun bilmiyorum gerekirse bir doktora gitmeyi bile düşünebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılmastürbasyon bağımlısı olmuş sanırım. Twitter da çok gezmesin yoksa swinger olur benden söylemesi.. ki istekli kadın bulunması zor bisi değerini bilsin yoksa ya aldatmak zorunda kalırsın ya da boşanırsın
00 YorumlaOnun fantezileriine ayak uydur eminim karsiligini gorursun
06 Yorumla
Soran+1 yılYokki keşke olsada ayak uydursam
Soran+1 yılSadece popo ve meme bakıyor
Soran+1 yılKaç kere konuştum kavgaya dönüyor iş sonra üste çıkıyo suçlu ben oluyorum
P. İzliyorsa sorun büyük bağımlı olmuş cinsel ihtiyacını videolardan karşılıyor. Buda size ihtiyacı olmadığına işaret. Piskolağa gidin tedavi alsın kendi başına bırakamaz sanmıyorum.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Adam baştan berimi öyleydi son yıldami bu hale geldi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Özlettir kendini mümkünse uzaklarda olan yakının varsa durabildiğin kadar kal orada.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun bir çok ama bir çok sebebi olabilir. Karakter meselesi de olur. Hormonal de olur. Ona çekici gelmiyorsun da olur.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bir gun sende izle prno görsün bakalım ne dicek san
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBirlitke p*rno izle onunla oyna utanır bir süre sonra izlemez sana bakar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılİgrenç bir dıygu bu baş edilmesi zor her an kafandan çıkmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu erkekler ne yapsın ya yapsalar suç bıktım tepemden inmiyor diye naza cekmeler, yapmasa suç benden uzak duruyor sebebi ne. Maymuna cevirdiniz olayi...
00 Yorumlap*rno izliyorsa sürekli o esnada tatmin oluyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemekki ten uyumu söz konusu değil ilgisini çekmiyosun
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 752 cevap paylaştı. Çok üzücü insan elindekinin kıymetini neden bilmez bizim hayalimiz adamın s2nde degil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani bahsettiğiniz gibi biri iseniz gerçekten de eşinizin sizi yataktan çıkartmaması gerekiyor.
rahatlığına şaşırdım doğrusu.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOna bunu hiç sordunuz mu peki?
Sevgilim de sizin durumunuzda olan evli birisi. Eşi, ilgisiz ve bencil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılP. rno izlemek beklentiyi yükseltir ve reelite karşısında hayal kırıklığına sebep olur izlememeli artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenden soğumuş başka açıklaması olmaz sen ne yaparsan yap onun içinden gelmedimi olmaz o iş tecrube konuşuyor diyim anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun onda demektir. Bilmiyorum, evlilikten memnun musun cidden
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yüzden değilim
Cevap sahibi+1 yılEvlilik genel olarak paket degil mi. Yani biseyler eksik oldugunda genel olarak rahatsiz hissediyor insan, hani evlendik rttik falan. Ee..
Bekarim ama bilmiyorum cevremde de goruyorum cinsellik ilgi veya maddi v. b insanlar surekli eksikleri konusuyor iliskide
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim öküzde öyle
913 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mahsun36 😞
- +1 yıl
😂😂😂😂ulan ne dertler var be😂
Cevap sahibi+1 yıl@turgayatacan 🙄
- +1 yıl
Şaka yapıyorsunuz dimi
Cevap sahibi+1 yıl@omercimlik hayır
- +1 yıl
@görüşsahibi efendim hanım abla sizin öküzün neyi vardı😂
Cevap sahibi+1 yıl@turgayatacan libido su düşük
- +1 yıl
Demek ki böyle karakterlerde var dışarda doyuruyor dur kendini
- +1 yıl
Onun çözümü var ablacım.
Bitter çikolata bal muz çilek badem ceviz fındık yemesi yeterli zahmet olmazsa azda yerinden kalkıp spor yapsın 😎
+1 yılEvlilikteki klasik cinsellik sorunları eşler hep birbirinden bekliyor bende öyleyim ama benim burada olmamın nedeni eşimin isteksiz olması
00 Yorumla
+1 yılSeni arzulamıyor
10 Yorumla
+1 yılErken mi boşalıyor geç mı?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Libidosu düşüktür boşa gitsin
00 Yorumla
+1 yılEşine Azdirici Damla Kullan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. psikolojik sorunları var bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılPili bitmişdir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Seni arzulamiyor ve ten uyumu yok sanirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Onu eş terapisine ikna et...
00 Yorumla
+1 yılkaç senedir oyle dirr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh ahhh yanlış adamlarda kuruyup gidiyosunuZ
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe tür filmleri izliyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılküçükmü şeyi belki zevk alamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya yapmamasi sorun ihtiyacini karailamali
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe tür p*rno izliyor bunu bi öğren
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senden soģumuş ve sen tahrik edemiyorsun.
00 Yorumla
+1 yılBelkide kilolu şişman biri olduğun içindir
010 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
- +1 yıl
Boy ve kilon kac
- +1 yıl
Ve yaşlarınız kaç
Soran+1 yıl32 ben 33 o
- +1 yıl
Dier sorumada cevap versene
Soran+1 yıl1.70 boy 59 kilo
- +1 yıl
Güzel vücudun varmış peki haftada kac kere ilişkiye giriyorsunuz ve yatakta onun her istediğini yapıyormusun
Soran+1 yıl3 ayda 3 kere beraber olmuşuz
- +1 yıl
Ohaa cok uzun olmuş peki onun her istediğini yapıyormusun yatakta
- +1 yıl
Cevap
Gay olmasın 🤨
00 Yorumla
+1 yılHmm Kaç yasindasin
00 Yorumla
+1 yılTen uyumu yok mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Muamelemi eksik
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide beğenmiyor
00 Yorumla Bana bir ulaşır mısın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyleydim bir ara sonra düzeldi
00 Yorumla
+1 yılÜzücü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyıp be
00 Yorumla - Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım