Eşimle 3 yıldır evliyiz, ben 23 o 27 yaşında. Son bir kaç aydır haftada 2 kez bile olmuyor ve ben yaklaşınca beni itiyor. Başlarda belki keyfi yoktur diye umursamadım ama giderek sinirleniyorum. Konuştum da, beni istemiyor musun falan dedim. Çekti gitti sinirlenip. Tuhaf tuhaf kıyafetler bile denedim yani o kadar düştüm. Aldatıyor mu acaba bilemedim de..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayhemen aldatma demeyelim ama piskolojik olarak sorun yaşıyor olabilir önce ona bak , bu erekte olmasını engeller , sonrasında kendini kontrol et hijyenik olarak sorun var mı , yoksa durum kötü eşinde erekte sorunu var gibi , erkek bu yaşta her gün yapabilir kaçmaz yani , başka nedenler aramak lazım başka kadın değil..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
7 ayBöyle uzaklaşmalar genelde yataktan çok zihinde başlar kanka. Stres, kırgınlık ya da bastırılmış bir şey varsa beden hemen kapanır. Sen üstüne gitme; konuş, dokunmadan da yakın olmayı dene. Bazen ten değil, güven yeniden başlatır her şeyi 😔🔥
10 Yorumla
7 ayBöyle uzaklaşmalar genelde bedende değil, kafada başlar kanka. Belki stres, belki bir kırgınlık… ne olursa olsun sessizlikle çözülmez. Onu suçlama, sadece “iyi misin?” de; bazen o soru bile yakınlaşma olur 😔🔥
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O bişey kızmış kızdığı konuyu bulmak gerek. Kilomu aldın hayatında değişiklik mi var
Birisi ile konuşurken gördü ona mı kızdı? Aşırı stres para sorunu kilo alkol vs gibi şeyler var mı
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
7 ayöncelikle bir doktora görunsun cinsel yönden saglık sorunu olabilir utanılacak durum degil kaçma ile bu durum çözulmez ona söyle bu degilse enerjisini başka kadın uzerinde boşaltıyordur
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 755 cevap paylaştı. İş yorgunluğu stres borç varsa bunlar maalesef etkiliyor
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı.
7 ayYani güzrlmisin bakımlımısın soğuduğu bişey olabilir 2. Seçenek aldatıyor olabilir 3 seçenek bir hastalık felan kapmıştır seninle ilişki yaşayıp sana bulaştırmakta istemiyor olabilir
02 Yorumla
Soran7 ayGörünüşüm ilk günle aynı, aldatmıyordur ama umarım ben seviyorum çünkü onu
- 7 ay
Detaya inmek vardı maddi problemi felan yoksa bi erkek o kadar duramaz birde pnu arzulayan bi kadın varken
Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı. Umarım bir bit yeni çıkmaz bunda. Geçmiş olsun kadını ilgisiz bırakırsan gözü dışarıda olur
10 Yorumla- Öncelikle bunu bir çok sebebi olabilir.
- Artık canım cicim ayları bitmiştir.
- Maddi durum sitres kafaya taktığı şeyler olabilir.
- Aklınıza hemen aldatma durumu getirmeyin sabırlı olun üstelemeyin ilgili olun tatlı dilli olun ama siz değil o ilk adımı atmasını bekleyin sabırla güzel giyinin hafif makyaj yapın sizi çekici görsün cinsel arzuları kabarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hep aynı şeyleri yapıyorsanız sikilmisyolabilir. Beraber doğruluk mu cesaret mi, masör müşteri, parti gibi oyunlar oynayabilirsiniz
02 Yorumla
Soran7 ayDeğişiklik denedim dediğiniz gibi ama ilgilenmedi
7 ayİş stresi, maddi kaygıları olabilir. Sana anlatamadığı bir sıkıntısı olabilir
02 Yorumla
Soran7 ayAnlatsa beraber çözeriz belkş
- 7 ay
Biz erkekler zayıf ysnlarimizi saklamak istiyoruz. Anlatamiyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Başka bir kadın olabilir
Ya da
Cinsel Sorunu olabilir
Ya da
Sen tatmin etmiyorsun diyedir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayGaripmiş.. Hem de bu kadar hazırlık yapan bir eş..
Nasıl karşı koyulur ki02 Yorumla
Soran7 ayBende onu anlamıyorum, beni isteniyor galiba artık
- 7 ay
Yani bilemedim.. Ama bir şey var. Gay falan çıkmaz umarım.
- Cinsel Yaşam konusunda 417 cevap paylaştı.
7 ayNetten, telden filan başkaları ile konuşuyorsan ya sezmiştir ya da öğrenmiştir.
01 Yorumla
Soran7 ayYok ben onun sosyal medyalarını kullanıyorum, bir burası var kendi adıma o kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
7 ayBu işin altında başka şeyler yatıyor takip et onu
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 ayya da kıskanıyor olabilir mi seni, öyle bi durum oldu mu
Yay Burcu mu eşin02 Yorumla
Soran7 aySanmıyorum ben pek dışarı çıkmam evden
Cevap sahibi7 aytek nedeni onun kafasındakiler, kendisi ya da seninle alakalı ama ondan kurtulması lazım. konuşmadan da aşılamaz ki
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Oyunu yanlış oynadığın içindir formülü uygula etkisini görürsün
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBenim bir arkadaşın eşide ilgilenmemiş hatta gittimi iş icabı 3 ay gelmiyormuş bazen en sonunda 10 yıldır tanıdıkları samimi oldukları kişi ile aldatmış
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
7 ayDemekı sen yatakta ysvasın
02 Yorumla
Soran7 aySanmıyorum
- 7 ay
Başka nolscakı
ya da bı derdı var
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayStresli bir dönemde mi
01 Yorumla
Soran7 ayİşten çıkarıldım belki ona takıyordur diyeceğim ama iyi geliri de var. Bilemiyorum konuşsa benle kutu gibi
Gizli Üye(36-45)7 ayBizde eşimle böyleyiz maalesef
04 Yorumla
Soran7 aySiz mi uzaksınız eşiniz mi
Cevap sahibi7 ayBen uzaklaştım
Soran7 ayNeden acaba
Cevap sahibi7 ayBilmiyorum ki. Sizde nedir durumlar.
Gizli Üye(36-45)7 ayBunu yine eşinle çözeceksin
06 Yorumla
Soran7 ayKonuşmadan kaçıyor işte
Cevap sahibi7 ayBeraber yatmıyor musunuz gece?
Soran7 ayYatıyoruz ama sırtını dönüyor ya da ben uyuyana kadar oturma odasında duruyor
Cevap sahibi7 ayKadınlığını kullan ve onu konuşmaya ikna et... Genç kadınsın
Cevap sahibi7 ayEn son ne zaman seviştiniz?
Soran7 ay2 gün oldu I da benim ısrarımla..
Gizli Üye(25-29)7 ayGay olmasın sakın
01 Yorumla
Soran7 ayYok kız değil ona eminim
Gizli Üye(45 üstü)7 aymaalesef aldatiliyorsun
00 Yorumla
7 ayUmarım aldatmiyordur
02 Yorumla
Soran7 ayGüvenmek istiyorum, dürüst birisi ama bir anda bu kadar soğuması garip geliyor
- 7 ay
Esin zaten ne güvenmesi anlamadim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayPerformansı mi düştü
04 Yorumla
Soran7 aySayılır yani eski o gibi değil. Soğuk yaklaşıyor
- 7 ay
Ondan dolayı olabilir erekn bosaliyorsa
Soran7 ayÖyle bir problemi yok, direk benden uzak
- 7 ay
Anladım da sorun var sizde mi aorun oldu ya da bakımsız lastinizmi
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Aldatıyor seni
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz