Sonuçta olgun biri30 yas falan daha önce cinsellik yaşadı neden bu kadar düşkün olur?
Peki sevgilisi ilişkiye girmesi izin vermezse (bakore olduğu için) ihtiyaçları için başka kadınlarla yatar mı genelde
30 yaşından sonra bir erkeğe ben bakireyim beni evlenene kadar bekle gibi şeylerle gidemezsin, seni çatır çatır aldatır. Cinsellik yaşadıkça çok daha düşkün olursun.
Bir kere tadını alıp, tecrübe kazanmışken herkes bunu tatmalı diye fedakarlık yapıyoruz. Bakire sevgilim olsaydı onu tıpış tıpış ikna ederdim. Başka kadın sıkıntı.
Cevap
12Cevap
Baskasiyla yatip kalkmasi abazalik ya da sapkinlik... birisi varsa hayatinda onunla yapamiyorsanda kendini tutmasini bilmelsin
Şahsen bir şey yaşamadım evlenmeye nasip olacak ha eğer eşim yetmezse aldatmaya gitmem bosanirim umarım öyle bir şey olmaz tabi
Ben bir süredir para karşılığı yapıyorum cinsellik, dul olgunlardan cok talep oluyor , sanırım deneyim ve yaşla ilgili
Tarifeler nasil, yılbaşından sonra zam var mi 😂
Erkekler belli bir yaştan sonra kimseyi beklemez. Şahsen benle sevişmeyecekle görüşmem.
Yaşımız ilerledikçe libidomuz da artıyor haliyle.
Vermezseniz veren buluruz. somucta yemek içmek kadar ihtiyaç. Daha önce de bunu yaşadık tadını aldık. O yuzden sexsiz olmaz
dediğin gibi bakire olan kız sevişmede mükemmelliği yaşatırken yeterde artar bence ve cinsellik illa içine girerek yaşanmaz
35 im ben de düşkünüm tecrübe onunca durulmuyo yapmadan
Kadın da erkek de tecrübe sever ve ister... Ama öncesinde yaşanmışlıklar varsa şeytana uyabilir
Evet yatar. Niye zaman kaybetsin
Tatlı geliyor çünkü
İhtiyaç sonuçta
Tecrubeden