Arkadaşlar şimdi Doktor erkekler gerçekten çok bakımsız, yani genç asistanlar bile bakımsız düşünün göbek vs salmislar saç baş dağınık, ve hayatları boyunca çok ders çalıştılar kafalarını kitaptan kaldıramayan tipler bunlar bu açıdan sosyal olamadılar bence yani bana mantıklı geldi bu açıdan biri dedi Doktorların cinsel performansları düşük olur dedi hoşlandığım asistan doktor vardı da yani bunları hesaba katınca mantıklı geldi bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıldoktorların cinsel performansı düşük olmaz hatta cinsellik bıkmış insanlardır ülkemizdeki kadınların %55 i ilk fırsatda bilmemne muayenesi adı altında evdekilere yalan söyleyip gidip kendini bi doktora s.. iktirir onuda gider arkadaşlarına anlatır doktor sevgilim var diye hava atar oysa doktor sadece s.. iker geçer bir bağlam kuramaz doktorun karısı olmaz olanlarda başka doktorlara s. iktirir çünkü hepsi birbirini tanır sözde ailecek tanışıyoruz derler oysa aile kavramı olan doktor ülkemizde yalnızca yüzde 15 i bile geçmez azınlıkta kalır. aynı durum avukatlar içinde geçerlidir bizim ülkemizdeki kızların idolleridir acaba onların s.. iki nasıl bişey diye merak ederler. doktor etrafındaki hemşileri ve asistanları s. ikmekden bıkmıştır dolayısıyla admın ihtiyacı yok o yüzden performans düşüklüğü değilde hergün biri zorla kendini s. iktiriyor bıkkınlığı vardır. olay budur aynı keza avukatlarda öyledir
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok Doktrolar dizisi izlemissin 😂gerçek Doktrolar abarttigin gibi değil hele devlettekilerr hiç değil kızlar Artık doktorlara bakmıyor zaten onu ancak kezbannlarr yapar gözü yüksekte olan kız iş adamına bakar
- +1 yıl
dizimi 🤣🤣 dediğin diziyi sen buraya yazınca internetden baktım ben televizyon izleyen biri değilim bilgisayar programcısıyım ben başımı kaldırmaya zamanım olmuyor ayrıca sağlık turizmi firma ortağıyım iki tane doktor personelim var dolayısıyla işimi bile takip edemeycek kadar yoğunum yani dizi izlemeye vaktim olmuyor olsada izlemem öte yandan kızlar bakmıyor dediğin kısım çok yani azınlıkta kalan kişiler hala biçok kızın hayalini süsleyen bir meslek dalıdır doktorculuk ve evcilik oyunları falan filanlar boş işler yani
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılGenellemel yanlış. Benim için geçerli bu, ama ders anlamında zor dönemleri bitirdim. Şu an toparlıyorum kendimi diyet ve spora başladım hızlı toplarım. Ama genel böyle diye bir şey yok, body yapan çok sportif doktor arkadaşlar var. Çok yakışıklılar da var. Genelleme yani çok fazla doktor var ve aksine dediğin gibi olanların oranı düşük. Bir de herkesin performansı mükemmel olmak zorunda değil. Ben mesela cuckoldum, eşim iyi performanslı kişilerle ihtiyaçlarını görebilir, buna hakkı var. Bence her kadının hakkı var. Aşk ve cinsellik farklı şeyler. Beni sevmesi yeter de artar bile, sevilmek kadar güzel bir şey yok.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
12Cevap
Alakasız.
Cinsel performans birçok şeye göre değişir.
Hormon seviyesine göre, psikolojik duruma göre, yaşa göre, beslenmeye göre v. s
Bu da sürekli değişkendir.
25 yaşında aleti kalkmayan birisi 30 yaşında istekli teke olabilir.
Ortama, karşısındaki cinsiyete göre de değişir.00 YorumlaValla hastaneye gittiğimde hiç de öyle bakımsız değiller
12 Yorumla
Soran+1 yılHangi hastane senin ki ne kadar Doktor gördüysem bakımsız
+1 yılkadın doğumcu ların olur ben sıpam varken o çıtır alman kızları masaj yapmaktan nerdeyse bıkmıştım özellerini görmekten
01 Yorumla- +1 yıl
doktor musun
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıl:) komik mesleğe görede mi ayrılıyormuş artık en iyisi hangisiymiş :)
02 Yorumla
Soran+1 yılMühendis
- +1 yıl
aga be :) neyse mesleğe göre fılan ayırt etmek yanlış istiyorsan tadını çıkart ve sen karar ver
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeneli bakımsız olmaz ama çoğu sikip diğerine geçmeyi planlar. Ne de olsa sırf övünmek için yatmak isteyenler oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılAğa çok bakımsızlar cidden bak
+1 yılŞu yürüttüğünüz strateji ve düşünceyi polis olarak kullansaydınız şu an cinayet büroda dedektif olurdunuz 😄
00 YorumlaYüksek performans arıyorsun herhalde 😉 En sevdiğim 😍😍😍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsosyallikle cinsel performansın alakasını nasıl kurmuş arkadaşınız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yazarım ama her gün yapsam her gün performans tavan
00 Yorumla
+1 yılkeşke benımde doktoor olsa eşm
29 Yorumla
Soran+1 yılBir abla Doktor, asker polisten koca olmaz derdi isteme bence arkadaşım hemşire doktor tarafından aldatıldı kız bir daha yüzlerine bakmıyor
- +1 yıl
nie olmaz diyor güzel doktorlar var ya edepli ahlaklı
Soran+1 yılNerde gördün doktrolar çapkın olur valla nadiren çapkın olmayani vardır
- +1 yıl
ahlaklısıda var
- +1 yıl
doktorun ahlaklısı olmaz ahlakla uğraşan adam zaten doktor olamaz doktorun eğitim aldığı yere ahlak giremez benim personelim doktor sağlık turizmi firma ortağıyım ben
- +1 yıl
@Kemaltangunes neden ahlak doktora girmez
- +1 yıl
doktor hangi alanda olursa olsun adamın Aldığı eğitim tamamen insan anatomisi üzerine olduğu için bu konuların ahlaki bayutunu hesaplayan adam tıbbın gerekçelerini yerine getiremez o ödevlere konsantre olamaz örneğin vajinayla ilgili bir soru soracak hocaya.
şey hocam size bi sorum olcaktı sor evladım
yani hocam kadınların önünde varya hani böyle kutuya benzer şey ee oğlum sor şey hocam varya. hani kadınların önünde o ortasında midye gibi şey doktor bunu yapamaz yaptığı an o adam doktor olamaz. adamın muayenesine gelen kadını komple soyundurma hakkına sahip soyunmuyorsa doktora niye geldin der çık dışarı der. peki ne adı altında yapılıyor bunlar hipokrat yemini adı altında
olay öyle senin düşündüğün gibi hiç değil sen bence bu işi kendi öngörünle bir araştır danış arkadaşlarına ben ne anlatsam boş - +1 yıl
@Kemaltangunes hipokrat yemini ne
- +1 yıl
hipokrat yemini tamda bu gibi durumlarda tıp hukukuna aykırı durumlar meydana gelmesin diye özellikle kadınların vücudundan yararlanmayım diye yapılan yemindir sembolik yemin
+1 yılAlakası yok Kişiye göre değişir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hepsi aynı değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası olduğunu düşünmüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel saçmalık
00 Yorumla Benim yüksek yalan o
07 Yorumla- +1 yıl
doktor musun
Soran+1 yıl@Handebilici inanma Doktor burada ne arar kızları tavlamak için yalan söylüyorlar
- +1 yıl
ne doktorusun :)
Soran+1 yıl@Handebilici kızım sen baya safsin ya inanıyor 😂
- +1 yıl
hahahahahha şaka yapıyprum ya doktor ne arar burada
+1 yılNiye oyle olsun ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi