Selamlar.. Sevişme esnasında gülünmesi seni nasıl etkiler? Keyifli geceler..🥂

Selamlar.. Sevişme esnasında gülünmesi seni nasıl etkiler? Keyifli geceler..🥂
Aman ha sakın! O esnada gülmek direkt yanlış anlaşılabilir. Centilmenlik dışı 9 kusurlu hareketten birisi, maç tatil edilir, golsüz berabere biter. 1-3 maç arası saha kapatma gelebilir. Hemen tatlıya bağlanmazsa sonraki maç deplasmanda olabilir, dikkatli olmak gerek 😅🤣
En başlarda komik cümleler kurulur ise zaten iki tarafta güler ama sonrasında o ateşli vücutların bir araya gelmesi ile tatlı sert seks coşturur beni ve partnerimi sonrası zaten arşta zevk banyosu
Gülmek var, gülümsemek var. Sinirimi de konsantrasyonumu da bozar
Beraber gülüyorsak ne mutlu sebebini öğrenemediğim gülüşler olmasın yeter
Cevap
18Cevap
Ben mutlu olurdum bende gülerdim. özellikle tenin sıcaklığını hissederken partnerimle mutlu olurdum
Selam gadası 🙃
Zevk altında gülmeler hoşuma gider.
Biraz neden ve nasıl gülündüğüne bağlı... Yani ortak bir şeye gülüyorsak ya da gülümsüyorsak umursamam hatta hoş bir anı olur. Karşımdaki sebepsiz yere bana gülüyorsa bozulurum. Gerçi buna herkes bozulur bence 😊
Ne için güldüğüne bağlı, aldığı zevkten hafif tebessüm etmesi kadar güzel ne olabilir ki
İki kişilikse bu eylem gülelim tabii ama hiçbir neden yokken gülüyorsa son gülüşü olma ihtimali yüksek 🤩
Gıdıklamak mı gerekiyor 🤣 Konsantrasyon bozulmasın yeter benim için. Gülüşüde mutluluktandır🙂
Biraz gıdiklar gülmekten yorar sonra saksafon eline veririm
Yani çok etkilemez normal bir durum bu bende gülerim o da güler bu böyle geçer 😄
Ciddi bir is , gülünmez 😂😂
Beni benden alır..
Hoşuna gittiğini gösterir.
Hiç öyle bişi başıma gwlmedi bilmiyorum
Gülme sebebine bağlı olarak değişir
Hoşuna gittiğini hissederim güzel bişi olur
Neden gülduğune baglı
Şok geçiriyo galiba diye devam ederim
Hoşuma gider
Sevmem ya
Ağlanacak haline güldüğünü düşünürüm 🤣
Bence acıdan gülmez