Selammm🖤
eşim kendini boşaltıp kalkıyor benim zevkimi hiç umursamıyor tarzında sorular çok görüyorum. Peki sizce bu tip erkekler bencil mi beceriksiz mi?

Selammm🖤
eşim kendini boşaltıp kalkıyor benim zevkimi hiç umursamıyor tarzında sorular çok görüyorum. Peki sizce bu tip erkekler bencil mi beceriksiz mi?

Beceriksizlik ve bencillik ayrı bişi bence
Adam sevişmez direk ilişkiye girer senin orgazm olup olmadığını düşünmez bu bencilliktir
Adam ilişkiye girer sevişir ama senin nerden zevk aldığını bilemez anlayamaz senin bi yerini öper okşar ama orası senin zevk aldığın bi yer değildir o zevk verdiğini düşünür kendini sana karşı geliştirmez bu beceriksizliktir
Şimdi sizin eşiniz hangisine giriyor
Edip edememe, yapıp yapımama durumları farklı biraz. Yapabiliyorken yapmıyorsa yani kendi işini görüp hadi bana eyvallh diyip poposunu çevirip uyuyorsa bencilin önde bayrak tutan libido düşmanıdır ama kendisi acemi ve veya çıraklık dönemine yeni geçmiş ve hızlıca işi bitireyim derdine girip erojen bölgelerini es geçip kutsal topraklara inmeye kalkarsa Haçlılar gibi perişan hale düşer yani beceriksizlik ödülü alır boynu vurulur, godu kesilir🤣🤣
Etmeyi umursamıyor ise bencildir umursayıp edemez ise becerikdizdir ama bencilliğin çözümü yok iken beceri kazanılabilen bir durum.
💙💙
Partnerini memnun etmiyorsa bencil, edemiyorsa beceriksizdir. İkisi farklı şeyler bence.
Cevap
21Cevap
Beceriksizdir
Seks iki kişiyle yapılan bir etkinliktir soyunup mindere çıktıysa iki kişide tam anlamıyla bosalip tüm enerjisini harcamayı amaclamalıdır eğer biri erken bosaldiysa dideri bosalana kadar oral yolla devam etmelidir. Bu konuda erkekler bosalinca sırtını dönüp yatıyor bu kadında bosalana kadar devam etmeli kadında boşaltıp son nokta konmalıdır
Tatmin etmemek ayrı edememek ayrı karıştırmayalım. Etmemek bencillik edememek ise psikolojik sebeplere bağlıdır. Kadın vardır saatlerce bitmez ilişki kadın vardır 2 dakikada boşalıp geçersin karşımdaki kadın performansımı çok etkiliyor.
Bana kalırsa aşırı derece bencildir. İlk önce kendi zevkini düşünen bir ayıdır. Sesleniyorum arkadaşlar kız/erkek partnerinizi zevke arşa çıkarın zaten otomatik yaptığı hareketlerden sizde arşa çıkacaksınız zirveye oturacaksınız.
Beceriksizdir net. Kadınını mutlu etmek ve onun orgazmına tanık olmak kadar zevkli bir şey yok cinsellikte. Bir erkek bunu başaramıyorsa gidip tedavi olmalı bence.
Bunlar iki farklı cevap. Her tatmin edemeyen beceriksiz veya her tatmin edemeyen bencildir diyemezsin. Ayrıca bir beceri midir bu o da tartışılır
Bencillikten veya becerizkislikle alakası yok hayvanlıkla alakalı bence , o ne öyle
Aptal, canımsın, ahlaksız, terbiyesiz, vicdansız, adam bile değildirler.
ilk ilişkisiyse sorun yok ama devamlıysa erkekte suç olmaz
Ben bilekten boynuna kadar yalamadan birakmam. O bosalmadan bosalmam.
İcgun sonra. aldirtisin sen onu
Soruyu kendm için sormadım...
Haha evet bencil
Beceriksiz dır.
Bencilde olabilir becerikside..
Hem beceriksiz hem bencil
Bencil onlar, öncelikle partnerini düşünmelisin.
Kötü olduğunu söylemiş miydim 😅
Sorunun cevabı ikiside olabilir
Sesten anlamiyor
Beceriksiz
İkiside değildir.
bencil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?