Ben evleneceğim. Gerdek olacak, ilişki yaşayacagım ama bilmiyorum merak ediyorum. Anneme ablama soramıyorum anlatmazlar zaten. İlk gece erkek ilişkiye girerken, kadınına zor girdiğini fark ediyor mu. O zorlanma oluşuyor mu. Burada bi çok yorum okudum. Kimi kan gelmez rahat bırakırsan demiş, kimisi kan gelmezse anlamaz demiş. Ben hangisine inanacağım. Korkuyorum da. Kısacası erkek beyninde kan şart olduğu için çekiniyorum. Bu yüzden soruyorum. Hiç olmazsa aşırı zor girilmesi hissedilir mi. Ha deyince girilmiyor demi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkek beyninde kan şart değil, o cahil erkekler içindir diye biliyorum. Aklı olan kızlık zarının yapısını nasıl olduğunu bilir.
Akin ol uzun süre sevişin, sonra hafiften içine girsin zorlamadan nokta nokta sende kendini sıkma tam içine girdikten sonra alışırsın.
Sadece ilk gün fazla ileri geri gidip gelmesin, sonraki günler daha iyisini yaparsınız.
Sadece girip çıksın o kadar.04 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim 🙏 inşallah öyle olur. Birde soruda da sordum ama tam cevap vermişsiniz mesela darlıktan deliğin küçüklüğünden de anlaşılır mı
Cevap sahibi+1 yılDarlıktan anlaşılmaz, 2 çocuğu olan kadınınki hala dar, genişlememiş, vajina elastiki olduğundan genişlemez penisi kavrayacak duruma gelir. Devamlı ilişkiye girersen genelde aynı genişlikte olur hatta ıslanmaz ise yine dar olur.
Uzun süre Cinsel birleşme olmaz ise 1-2 ay yine dar olur ama ilk birleşme sonrası açılır hafiften.
Kızlık zarını soğan zarı gibi düşün onun dar genişlik vs. alakası yok bazen esner yırtılmaz anlayamazsın sadece DR. anlar.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica Ederim. Her konuda gerçek bilgi vermeyi severim.
En İyi Cevaplar
+1 yılmerak etme hic ilişki yasamamıs birisi ilk ilşkide dar oldugu icin esı zorlanacaktır anlar senin ilk ilşki yasadıgını kan gelmemesi kızlık zarının geride oldugu anlamına gelır ama o herkeste olmuyo cogu kız yalan söledigi icin o yalana sıgınıyo erkeklerde inanmak zorunda kalıyo ya da inanmıyo
13 Yorumla
Soran+1 yılBunları demeniz çok iyi oldu benim için hem bilmiyorum hemde içim rahatladı. Teşekkür ederim. Ama sonda dediğiniz şeyle daha net anladım. O halde anlıyorlar ama inanmak zorunda kalıyorlar
- +1 yıl
yani ama merak etme senin öyle bi problemin olursa dersin doktora gidelim icinde bisey kalırsa dersin kan felan gelmesse tabi gelır büyük ihtimal dert etme o kızlar zarı geride olması her kızda olmaz bin kiside 1 olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim Allah sizin de kalbinize göre versin 😊
Hiccc kafanda kurma biseyleri sakin ol rahat ol
Kocan ne yapacağını biliyorsa sorunsuz geçer gece
Kan gelmeme ihtimali var bu normal
Zor girme acıma vs vs bunlar her kizda olmayabilir girer merak etme
Yaş kaç senin08 Yorumla
Soran+1 yıl25
Soran+1 yılNe oldu ki
Soran+1 yılTek merakım bu kan gelmezse anlar mı
Soran+1 yılHayır hiç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kan illa gelir ama bazı kadınların zarı esnek o yüzden gelmez diye düşünülür aslında deforme edilmemiş oluyor o an..
06 Yorumla
Soran+1 yılDeforme derken yani tam yırtılmamış mı demek
Soran+1 yılAnladıım umarım eşim anlar kan gelmese de
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan gelip gelmemesi yapisiyla alakasi var tahat olup olmamakla degil tam olarak ama daha fazlasinida burada yazamam
04 Yorumla
Soran+1 yılRahat olsanız bile geliyor mu illa
Cevap sahibi+1 yılBirdaha oku
Soran+1 yılAa anladım teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılAnlamadinda neyse
+1 yılPenis yapısına göre değişir zorluk kendini sıkarsan girmesi zor olur acı hissedersin
06 Yorumla
Soran+1 yılSıkarsam da kan gelir
- +1 yıl
Bakire isen her türlü kan gelecek ki
Soran+1 yılAma bazılarında gelmiyor işde
- +1 yıl
Penis ince olmadığı sürece gelir merak etme
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu rahatlattı beni 🙏
- +1 yıl
Rica ederim ilk gece sıkma kendini rahat ol değilse acı hissedersin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu erkeğin umurunda bile olmaz zorla girmesi
02 Yorumla
Soran+1 yılKana mı bakıyorlar
- +1 yıl
Zevkine bakar
+1 yılAyrıntılı anlatmamı istersen yaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa kimse anlayamaz
07 Yorumla
Soran+1 yılUf burada o kadar yazmışlarki psikolojim gidecek nerdeyse. Hep yok kan şart erkek bırakır evine demişler
- +1 yıl
Ya kan gelmeyebilir de bunlara takılma yoksa giremeyecek adam
Soran+1 yılNiye ki böyle düşünürsem kasarsam diye mi giremez
- +1 yıl
Yani kasarsan giremez
Soran+1 yılAnladım. Bir doktor konuşmasında diyor ki, kasarsanız kan gelir kasmayın gelmez. Bu bile kadının beyninde kasmalıyım erkek o kanı görmeli düşüncesini oluşturuyor.
- +1 yıl
Yok be ne alaka o kan her şekilde gelir ilk olunca gelmiyorsa esnektir ne yaparsan yap gelmez
Soran+1 yılİlklerde ilk olduğu illaki anlaşılır diyorlar bu doğru mu? Ne farkı oluyor. Sıkmazsam şayet cevaplar mısınız 😊
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk gece erkek ilişkiye girerken, kadınına zor girdiğini fark ediyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat