İlk buluşmada geç boşalan daha doğrusu boşalmasın uzun süren erkek sizin için sorun olur mu? Ve seks sırasında neden boşalmıyorsun gibi bir soru sorar mısınız? Ya da ne hisseder ne düşünür ne sorarsınız?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
nası başarıyorsunuz :D gözünüzü sevim ben 2 dk nın üzerine çıkamadım hiç bir şekilde kendimi kontrol etmeyi başaramıyorum acele de etmiyorum
Bilmiyorum nasıl olduğunu ama erken boşalamıyorum ben ve bu bazen şikayet konusu olabiliyor karşı tarafça.
şikayetlere takma erken boşalma yaşasa idin seks yapmak bile istemezdin keşke saatlerce boşalamasam
Kadınlar onu da istemiyor sanırım. Sürekli neden boşalmıyorsun diye soruyorlar seks esnasında bu da insanda zevk falan bırakmıyor. Sanki zorla yaptırıyormuşum hissine neden oluyor. Buldukları nimetin farkında değiller.
aynen bu hayatta en çok istediğim şeylerden bir tanesi geç boşalmak erken gelip kendini yetersiz hissetmesi insanın çok koyuyor
Zordur mutlaka Allah yardımcın olsun bro
Sağol
Benzer bir durum başıma geldi kız şey demişti boşal artık Allah'ın belası bı daha sana vermicem😂😂(4 defa verdi 😂)
Erken gelmesinden iyidir yine
Sanki sorgular gibi şikayetçi bir tavırla neden gelmiyorsun diye sorar mısın?
Hayir hoşuma gider aksine
Biraz sana bir şeyler yazıp sormamın mahsuru var mı? Bir kadın olarak başka birinin ne düşündüğünü çözmeye çalışıyorım çünkü anlamadım bir türlü. İşin içinden çıkamadım
KS den bi kadınla görüntülü yapmıştık boşalmıyordum artik yeter boşal yoksa kapatacam demişti reelde boyleysen iyi dedı
Sorun yok...
İlk buludma da seks mi yapacaksiniz 🤣🤣
Neden yapmayalım. Etkilendikten sonra ilk ve ikinci buluşmada yapılmasının bir önemi var mı sence ☺️🙃😉 neden zamanı erteleyip boşa zaman kaybedelim ki
İlginç nokta önemli veya değil mevzusu değil ki saçma aa merhaba deyip birbirinize mi yumuluyorsuniz 🤣🤣yada planlanmış bir ilişki olur oda bana göre date olmaz cinsel bir görüşme olur
Yani bir iki gün konuşup birbirimizi tanıdıktan sonra mahsuru yok bence
Mahsuru var demiyorum tercih sizin ama amaç seks ilişkisi olur 🤞iyi eğlenceler
Hmm öyle mi diyorsun. Tek gecelik mi düşünüyordur yAni karşı taraf sence
Sende oda bence yani aciklamasi yok gibi tabi bilemem benimki düşünce ✌️
Benim düşüncem tek gecelik olamaz asla. Sevmem tek gecelik takıl sonra bitsin gitsin tarzı ilişkileri
Mantığa davet ediyorum ilk buluşma da sevişmeyi kabul eden her iki tarafta sence sonu getirilecek bir noktaya gelebilir mi ya da gelse de bir yerlerde bişiler eksik kalabilir fikrim bu yanlış da düşünüyor olabilirim