Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde de aynı sorun var. 5 yıllık evliyiz millet kadının peşinden koşar ilişki olsun diye ben adamın peşinden koşuyorum. Bu yüzden çok ağladım, nezaketle anlatmaya çalıştım yok. Adam canı istemedikçe gelmiyor ve ben neredeyse her gün isteyen bir insanım. Kafaya takmamak için umurumda değil gibi davranıyorum reglim bitiyor ve bazen üstünden 15 gün geçtiği halde olmuyor. Üstelik çocuğumuz bile yok daha.
129 Yorumla
Soran+1 yılÜzüldüm adınıza bilmiyorum bazen birileri istiyor birileri istemiyor ben istekliyim ama eşim çok isteksiz başlarda iyiydi zamanla soğumaya yani mecburiyetten iş gibi yapıyor
Cevap sahibi+1 yılBende de aynı. İnanın zevki geçtim insanın kalbi kırılıyor. Hiç yeni şeyler deneyelim şuna bakalım yok. Üste çık işini gör ve kalk. 🥲
Soran+1 yılBen aslında fazla renkliyimdir ama ne bileyim fazla renk ya da fazla ısrar mu bu durumlara getirdi onu çözemedim
Cevap sahibi+1 yılAynısı gerçekten aynısı. Bizde de öyle oldu galiba. Eve geldik yapmadığım cilve kalmadı oturmuş film izliyor.
Soran+1 yılDemekki hayatta bir çok kişi aynı sıkıntıyı yaşıyormuş ama maalesef bu durumda çevresine şans ettirip anlatamıyor
Cevap sahibi+1 yılHerkes işin iç yüzünü bilmeden şükretmemiz gerektiğini söylüyor ama bilmiyorlar ki biz sadece helal olan eşlerimizi istiyoruz.
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum size çok doğru
Soran+1 yılAma bilmiyom sizinlkini ama bizde arada da olsa bir kıvılcım oluyor iyi yaptı zamanlar ama onun istediği doğrultusunda benim değil
Soran+1 yılBenim istekkerğmhep arka planda kalıyor maalesef buda bende ters tepki yapıyor
Cevap sahibi+1 yılGerçekten siz ben eşiniz eşimmiş gibi. Tıpa tıp aynı. Bu böyle ne kadar gidecek bilmiyorum. Çocuk da yok. Sırf bu yüzden boşanmayı düşünmeye başladım. İnanın istesin diye giyindim kuşandım gönlünü yaptım. Mutsuzken istemiyodur dedim mutlu ettim. Yok yok şu an bile saat olmuş kaç reglin geçti mi diye soracağına televizyona bakıyor hâlâ
Soran+1 yılRoller evet yakın gibi ama biraz farklı aslında sole bizde eşimin dilediği gibi olursa emin olun mutlu bir cinsellikte olabilir ama benimde ondan özel isteklerim oluyor ama bunlara karşılık vermiyor bu beni sinirlendiren olaylar buraya geliyor sonuçta evliyiz ve isteklerim olacak ve bi çok kişide yapıyor bunu
Cevap sahibi+1 yılO zaman eşinizle başta anlaşacaktınız. Tek tarafın isteğinin olduğu bi cinsellik olamaz
Soran+1 yılBaşta iyiydi üstelemedim ama zamanla artık rutine dönünce bazı şeyleri söyleyince zor yapamam dedi ısrarcı oluncada boke dedi
Cevap sahibi+1 yılAllah yardımcınız olsun ne diyeyim
Soran+1 yılCümlemizin benim anlamadığım eşiniz sizinle hiç yapmıyor mu sorun neydi
Cevap sahibi+1 yılİlişki sadece onun keyfi gelince oluyor. Ben istesem onun keyfi olmasa olmuyor. Ben dürtmesem 15 gün olmadığı oldu.
Soran+1 yıltamam ama ilişki onun istediği gibi mi oluyor yoksa sizde mudahele edebiliyormusunuz
Cevap sahibi+1 yılGenelde onun istediği gibi teklif etsem 1 2 yapıyor. Sonrasında yine kendi dediğini okuyor
Soran+1 yılO bir 2 de bileydir bence sizde bence umut var peşini bırakma sakın
Cevap sahibi+1 yılBen çoktan bıraktım. 4 yıldır aynı terane. Çabalayan tek taraf olunca çabanın bir kıymeti yok. Günü atlatmaya uğraşıyorum
Soran+1 yılBence bırakma umut var sizde emin ol azda olsa karşılık var
Cevap sahibi+1 yılÖyle gözüküyor ama 4 yıllık evli haftada 1 dışında hiç olmuyor bazenn 2 haftaya çıkıyor. Söyleyin daha ortada çocuk yokken böyle ise ne diyeyim ben daha?
Soran+1 yılÇocuk neden yok peki özel değilse
Cevap sahibi+1 yılÖnemli bi konu değil
Soran+1 yılŞimdi çocuğun etkisi olabilir mi belkide eşiniz istiyordur bu belki durumu değiltirir
Soran+1 yılŞöyle ben bir erkek olarak cevap versen size eş dediğin ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra özellikle erkek sorun olmaması lazım ne bilem yeme içme özellikte kadın yatakta da istekliysr daha ne olsun ki benim düşüncem bu yönde
Cevap sahibi+1 yılİsteyen daha çok ilişkiye girer.
Soran+1 yılYa tamam evet öylede belki sizi hazır görmüyor başka sebepte olabilir bakın bizde çocuk var
Soran+1 yılKayboldunyz bir anda
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende heralde eşimden soğudum çözemedim bu durumu
080 Yorumla
Soran+1 yılBizimki belli zaten
Cevap sahibi+1 yılBenimki çok saygısız kendi soğuttu sogumazdm
Soran+1 yılBizdede tersi maalesef ben istekli o isteksiz
Cevap sahibi+1 yılBizdede o istekli ben de duygu yok ama yanaşır yok. demem belki bisey hisederim diye ama her seferinde hüsran patlamam ben bisey hisetmiyorum
Soran+1 yılÜzüldüm umarım düzelir
Cevap sahibi+1 yılZor gibi
Soran+1 yılBizdede oyle ama bakalım umut işte
Cevap sahibi+1 yılSen mi bisey hisetmiyorsun eşin mi istemiyor seni
Soran+1 yılSevgi var bizde ama cinsellik yok
Cevap sahibi+1 yılEşin sen yanaşınca istemiyor mu mesela ne diyor işim mi uykum var diyor. ya da kendi isteklerini belli etmeye mi utanıyor
Soran+1 yılYok yapıyoruz ama sıkıcı rutin hep yıllardır aynı ben değişiklik istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAynen insan sıkılır oral vs yapıyo mu. O senin boşalmandan tamam Dr bu iş bosaldigina göre tatmin oluyor yetiyorum ona diyordur. Acikla bana yetmiyor doymuyorum de
Soran+1 yılOralı istemiyor midesinin bulandığını ve genelde hep benim yapmamı istiyor kendisinde bir çaba olmuyor
Cevap sahibi+1 yılBencillik bu ben oral yapmazdm eşim bana yapmak istese izin vermezdim kötü hissederdim. ilk dönem sonra baktım olmuyor. Kabul ettim doymuyorum demişti bana çünkü aştım bu durumu.
Soran+1 yılİşte biz bu durumu aşamadık ve sıkıcıda yani tadını ibilşyorum ama yapan yok ben yapıyorum da bilerek vede isteyerek
Cevap sahibi+1 yılVala kendi düşünmeli 2 hafta psikolojim bozuldu benim bu durumu nasıl aşarim eşime nasıl yeterim diye. Cok korktum doymaz da başka kadınlara kayar vs diye. Cozdum bu olayı. Eşim oral yapmadım diye yarıda kesti ilişkiyi gitti. Hep kaba biri ona yeteyjm dedim hep ama o hep nankordur
Soran+1 yılŞimdi nasıl cinselliğiniz
Cevap sahibi+1 yılHiç bir problem yok o 1 gün arayla yoklar beni yansıtmam ama bosalamıyorum haz alamıyorum. Onu mutlu etmek için kendimi zorluyorum fark etmesin diye
Soran+1 yılOo ozaman tek taraflı bir birliktelik buda sen zevk almıyon gene anlamsız sana görev gibi oluyor
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle zevk almaya çalışıyorum ama alamıyorum. Hic birsey eskisi gibi olmuyor.
Soran+1 yılÜzüldüm sizin adınıza demekki birçok kişide sorun var ama siz eşinize somutsunuz Sevgi var mı
Cevap sahibi+1 yılSevgi kalmadı çok kalbimi kırdı ne maymunlugum kaldı ne kadınlığı m etrafımda insanlar benim anneligime kadınlığı ma övgüler dizer kocam hep ezer bu bende bir ozguven eksikliği sürekli yetememe. Hep kendinde eksiklik bulmaya Yani baya pskolojimi bozmaya başlamıştı. Yoruldum artık şimdi farkındayım artık o beni hak etmiyor. Sevgim , saygım herseyim bitti ona karşı şimdi ben yüzüne bakmıyorum sohbet etmek yüzünü görmek istemiyorum. Kedi gibi dolanır peşimde yatak dışında pek muhatapligimda yok. Zamaninda saatleri sayardım eşim Eve gelsin diye özlerdim. O işe gidip çalışıyor diye ben sabah yatağa girip uyumazdım. Vicdan azabı çekerdim o calisiyor yoruluyor ben nasıl uyayım diye. Yani o biraz çabalasaydı yuvamız için ben bu kadar yorulmazdım. şu an bitigim resmen bazen nefret doluyor içim o kadar ki cahillesiyor dayanamıyorum.
Soran+1 yılÇocuk var mı kaç yıllık evlisiniz
Cevap sahibi+1 yılVar 11 yıl galiba 3 çocuk
Soran+1 yılMaşallah Allah bağışlasın e peki nasıl sğrdürebiliyorsun bu evliliği
Cevap sahibi+1 yılZor ya işkence gibi bazen gözüm kayıyor. Sonra yapma etme diyor kabuğuma cekiliyorum
Soran+1 yılYaş kaçtı sizin
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun. Bu evlilik için çabalamaktan hem anne hem baba olmaya süper eksiksiz bir eş olmya çabalamaktan yoruldum. Sonum ne olur hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl29 ..
Soran+1 yılNedemek ama devam etmek isterim sizinle çok hoş muhabbetti iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılPeki iyi geceler tekrardan
Soran+1 yılBu konular bence dertleştikçe bence çözülür umarım iyi olur belki fikirlerle birbirimizin sorunlarına yardımcı oluruz ne diyim ki başka
Cevap sahibi+1 yılSanmam
Soran+1 yılNeden ya bole karamsar oldun ama iyi olmadı belli bak sabah sabah buradayım
Cevap sahibi+1 yılDurum daha vahim bir hal alıyor önce soğudum, tiksindim, şu an dada nefret ediyorum ve görmüyorum
Soran+1 yılSizinki evliliğin tamamiyle bitmesi gibi oldu sadece kağıt üzerinde gibi sevgi olmadan da ne diyimki ama arada çocukların olması sadece can sıkıcı
Cevap sahibi+1 yılZaten bana ufak kavgada git diyor. Ben ona çocuklarımı emanet edemem sonra 8liski ye girmek isteyince uzak dur diyorum bu sefer kavgada denilen hersey doğru değil vs der sevdiğini söyler ama bende bitti ya ağzıma gel et sonra neymiş kavgada olur insanım ben
Soran+1 yılSiz sevmeden mi evlendinizki bu neyin kini böyle ki anlam veremedim
Cevap sahibi+1 yılSürekli. sana. sen erkekmisin dese eşin ne hissedersin ailesi resmen kul kedisi muamelesi yapardı bu pısırık açıp ağzını bisey söylemezdi
Cevap sahibi+1 yılH8c bir zaman erkek gibi arkamda durmadı.
Soran+1 yılValla ne diyim ki bizde ole yok ama sizinki sıkıntılı ailesi size yakınmıki evinize müdahale felan ıkurmu onlardan muhtemelen huzursuzluk hat saffada
Cevap sahibi+1 yılYok yok o geçmişteydi. Çok çektirdiler bana ama bende ses edemezdm yaşım ufaktı korkardım onlardan. Yeni gelin geleli 5 yıl falan oldu o gelini gördükten sonra hepsi beni çok sever oldu hep duyuyorum etraftan sema çok saf iyi niyetli hic kötülüğünü görmedik diyorlar kaynanam gil. şu an ben kendim gidip kaynanamn evi temizlerim yer içeriz sohbet ederiz biraz nefes alıyorum. Sadece geri kafalı giyime vs karışıyorlar ona uyuz oluyorum birZ ama yüzlerine demem içimde birikiyor patlamam ins bigun Ben eşime ailesini şikayet etmem çünkü kendi pasif zaten ne anne ne aile umrunda degil annesine düşman olmasn sevsin diye uğraşıyorum. Annesini sevmeyen insandan bana da hayır gelmez duygu yok adamda robot
Soran+1 yılYa nasıl bu kadar mutevazı olabiliyorsunuz çokta anlayışlı nasıl olurda eşini sizi neden anlmz
Cevap sahibi+1 yılEgitimsiz benimki yapmak zorundasın kadınsın senin görevin laf hep bu
Soran+1 yılTipik işte ne söylenmesi lazımki acaba zamanında siz mi çok fazla goy goy yaptınız işinize yani fazlamı şımarttınız
Cevap sahibi+1 yılEvet çok sımartim babm öldü.1 hafta olmamş babamı sövdü ben canım işte. 5 dakika sonra unutup konus gül umursama böyle go.
Tu kalktı nasılsa bu kin yapmıyor sal.. ak tepeme bindi sürekli
Soran+1 yılYani şimdi nerde iştemi
Soran+1 yılÇok rahatsınız da heralde pek fazlada birbirinizi umursamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHayır evde
Cevap sahibi+1 yılTelefonumu kurcalamaz pek
Cevap sahibi+1 yılBana çok mesaj gelir yanında mesaj yazmam da pek ona garip gelmez
Soran+1 yılBak buda bişey fazla sıkmamadı karışmaması ama Boyle bir insan nasıl olurda bu kadar böyle rahat olabilir sizi rahat bırakabilir enteresan.
Cevap sahibi+1 yılBen sınıf annesiyim telefonumda en az 6 grup var vatsapta telefonum hiç susmaz benim alışkın
Soran+1 yılHım. Ozaman rahatsınız anlaşılan oda güzelmiş
Cevap sahibi+1 yılEvet kıyafetime tek karışıyor
Soran+1 yılPeki sizin ona arzunuz olmuyo mu
Cevap sahibi+1 yılYok ya cekici gelen hiçbir şey yok
Soran+1 yılOda iyiy değilmiş ya bizimkisi bozuk saat gibi arada da olsa saATI doğru gösterebiliyor
Cevap sahibi+1 yılYa huyu düzeltmeye çalışıyor artk suratına bakmıyorum ya ama bende bitti
Soran+1 yılNe bileyim bir yerlere gidip gezip tozmak vs yokmudur çoluk çocuk veyahut başbaşa
Cevap sahibi+1 yılYok ne zaman gezelim desem nereye gideceğiz der
Soran+1 yılMaddi durumun elverişsizolabilir. Mi belki oda etkendir
Cevap sahibi+1 yılYok eve girse çıkmaz , çıksa girmez erkek ortamını sever kahvelerde gezer
Soran+1 yılTipik demekki türk erkeği
Cevap sahibi+1 yılCahil kürt erkegi
Soran+1 yılHım kürtlükle alakası yok bence bunu. n kişilik gibi nerelisiniz
Cevap sahibi+1 yılDiyarbakır lı o ben Van
Soran+1 yılYani çok birbirinize ayrı gelenek görenekleri farklı değilsiniz ama biriniz duygusal biriniz katı çok ama çok fazla zıt kutuplar maalesef
Cevap sahibi+1 yılHayır biz çok farklıyız bizim erkekler asla kahveye gitmez genelde Van lilar evine eşine bağlı olur. Bunlar kadını resmen hizmetçi gibi görüyorlar cahiller çok fark var
Soran+1 yılGörücü usulüyle mi evlendiniz sevmeden mi oldu da ilk zamanlar nasıldı evliliğiniz
Cevap sahibi+1 yılHayr kaçarak evlendik uzun bir mesele boş ver
Soran+1 yılUzunu kısasımı kaldı geceden beri muhabbet ediyoruz... tabiki bu sana kalmış dilersen anlatır dilemezsen anlatmazsın..
Cevap sahibi+1 yılBurdan olmaz
Soran+1 yılOk siz bilirsiniz dilediğiniz gibi
Cevap sahibi+1 yılPeki
Soran+1 yılEvlatlarımız ufakmıdır
Cevap sahibi+1 yılEn büyük 10 küçük 4
Soran+1 yılAllah bağışlasın acısını göstermesin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizinkini profili acıyorum ben yazmak isterseniz yazarsınız buraya girmek zor surekli
Soran+1 yılİstek attım
Kızlar Ne Diyor
Eşinizin problemi
11 Yorumla
Soran+1 yılAma bana yansıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence kadını istekli hale getiren erkektir
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden?
022 Yorumla
Soran+1 yılEşim yüzünden
Cevap sahibi+1 yılTamam işte onu anldım da sorun ne
Soran+1 yılSoğuk ve istemsiz tavırları
Cevap sahibi+1 yılNeden öyle davranıyor konuştunuz mu?
Cevap sahibi+1 yılBen erkek arkadaşımdan soğumuştum mesela ve soğuktum çünkü istediğim gibi olmuyordu hiç bişey
Soran+1 yılEvet isteklerimi cevap vermiyor bu cinsellik vede evliyiz sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBen onu anladım da nedeni ne yani neden istemiyor önemli olan nokta bu
Soran+1 yılYapamadığını vede zorlandığını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılSenden kaynaklı olabilir mi
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılYani bilmiyorum anlatmıyosun ki nedenini bu kadın yapamıyosa zorlanıyosa bi nedeni vardır
Soran+1 yılZorlanıyomuş işte yaparken midesinin bulandığını söylüyor
Cevap sahibi+1 yılNiye yani zorluyomusun veya istemediği bişey mi yapıyosun
Soran+1 yılİlişkide olması gerekn şeyler aslında rutinden çıkmak istiyorum sadece okdr
Cevap sahibi+1 yılMesela?
Soran+1 yılAğız yoluyla pek yapmak istemiyo yapmıyoda
Cevap sahibi+1 yılSen ona yapıyo musun? Bu arada evet bu problemmiş erkek için önemli yani
Soran+1 yılTabiki evet yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman haklısın ama zorlama yavaş yavaş alışır belki bilemedim nasıl hallolur
Soran+1 yıl,, kaç yıl oldu hala alışamadı ne diyim ki kendiside zorlanıyo ben yaparken
Cevap sahibi+1 yılSeverek evlenmediniz mi ki
Soran+1 yılEvet hala Sevgi var ki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat