Aşk ilişkilerinde tek ve uzun vadede yaşamak isterim.
İnsan ilişkilerden nede istikrarlı olamaz sorusuna gelince. İnsan sabit bir varlık değil. Sürekli değişken bir varlık. 1 yıl önce ki benle şimdi ki ben değil. İnsan ilişkilerinde bu noktayı kaçırıyoruz. Sevdiğimiz insanın değişimleri ya görmüyor, ya da görmezden geliyor. Sonrada "sen eskisi gibi değilsin" cümlesini kuruyoruz. Evet değilim sende eskisi gibi değilsin. İkimizde değiştik. Bu değişime adapte olmak gerekiyor. Teknolojinin hızlı gelişmesiyle birlikte bu değişimde hız kazandı.
Bu değişime adapte olmadığımız için ilişkilerde istikrar olmuyor.01 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel ve farklı bir bakış açısı gerçekten aslında çokta doğru insan her yıl yaşını aldikça düşünceleri fikirleri değişiyor olgunlaşıyor daha mantıkla yaklaşıyor olaylara bu konuda çok haklısın... yorumun için çok teşekkür ederim genç adam 🙏
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılZaten sevince insan onunla yaptığı hiç bir şeyden pişman olmaz. Aksi halde afedersiniz mastürbasyon sonrası bile insan bazen pişman oluyor ne gerek vardı yapmasaydım keşke düşüncesi sarıyor. Ama sevince sevdiğinle başkalarına göre yanlış olanı gözler bile göremez hale geliyor onunlasın ya o her şey birlikte doğru geliyor.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAslında bu tercih meselesi bence çılgın ve heyecanı seven insanların istikrarlı ilişkileri pek olmaz FB ya da çoklu ilişkilere olumlu bakarlar genelde günümüzde çoğu insan buna olumsuz bakıyor ama aslında en güzeli diyebilirim baş ağrısı yok tantana yok her iki tarfta mutlu ayrılır ve rahatsızlık ya da baskı yok
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılTek gecelik ilişkiler bana hitap etmiyor. Fb ve uzun soluklu ilişkiler bana uygun. İstikrarlı olup olmama konusu herkesin kendi karakter gelişimi ile alakalı bir konudur sana göre istikrarlı olan bir kişi bir başkasına göre istikrarsız olabilir ya da tam tersi olabilir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAşık varsa gerçekten seviyorsa istikrar olur ve kalbinde bir kişi olur
00 Yorumla Tekli ciddi ilişki taraftariyim. Bence bir insan hiç bir şey hissetmediği biriyle aynı yastığa baş koymamali aynı yatakta da uyumamali. Bir kalbte birtane insan olur ikincisi zaten olmaz oyuzden tekli ciddi ilişki
36 Yorumla- +1 yıl
Seninle biz bukadar birbirimize benzemek zorundamıyız çiçeğim oyuzden denmi bukadar birbirimizi sevdik acaba
- +1 yıl
Tekli uzun vade ilişkiler ruhsal ve bedensel olarak herzaman daha sağlıklı olur bu konuda sana katılıyorum görüşüne saygı duyuyorum yorumun için çok teşekkür ederim güzel bayan 🙏
- +1 yıl
Sevgini okadar çok hissedebiliyorum ki asıl ben teşekkür ederim 🙏 bu güzel düşüncelerinden dolayı iyi ki varsın iyi ki burdasın güzel bayan 🙏 çok teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏
- +1 yıl
Çokça kalp ❤️🧡💙💚💛🖤❤️💛
+1 yılBen her ilişki açık bir insanım Yani ben bayanlara kırmayı sevmiyorum Beni isteyen herkes alabilir paylaşmak güzeldir yani benimle paylaşıyorum kendimi her çiçekten bal almak lazım
01 Yorumla- +1 yıl
Tm peki saygı duyarım ✋ yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı diyorsun 😂 .. yorumun için çok teşekkür ederim 🙏 ağzına yüreğine sağlık 🙏
+1 yılBen hiç kısa vadeli bir ilişki düşünmedim. Geçmiştede öyleydi.. Yarında öyle olacaktır.. Hala anlam veremediğim bana duygusuzca gelen FB tarzı şeylere açık değilim..
Not: FB değilde GS olsa okey en azından tuttuğum takım 😀00 Yorumla
+1 yılDoğru insana denk gelmezsen ya da başkalarından kazık yemişsen istikrar olamıyor aşka aşık hatun.
02 Yorumla- +1 yıl
Belkide haklısın ama yinede aşkın varolduguna inanan bir insanım dediğin gibi aşka aşık bir insanım 🌹🌿
- +1 yıl
Doğru insana denk geldin mi?
- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılBen düzgün ilişki insanıyım ama nedense karşıma beni gerçekten isteyen biri çıkmıyor ne zaman gerçekten sevileceğim bilmiyorum 🙂
00 Yorumla İstekler ve ihtiyaçlara göre değişir bazı kadınlarda günü birlik istiyo ben tekli sürekli ilişki isterim tabi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Ciddi uzun süreli ilişki iyi olur ancak bir süreliğine fb olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar aslında yaşandıkça görülür diyebilirim. Yaşayan bilir aslında
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBende sen gibiyim krall.
Aynısının tipkısi☺️☺️☺️00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı. Bana ciddi lazım usta sevmiyorum günü birliktir falan
00 YorumlaSevgi, saygı ve sadakat içinde uzun süreli ilişki ve yaşam olmalı. Göz dışarda olmamalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFbuddy ilişkisini seviyorum.. son zamanlarda yaşadığım ilişki tarzı bu. Partner bulmak zor oluyor ama olsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAşkı hep gereksiz bulmuşumdur. Benim ilişkilerim güven üstüne kurulu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 998 cevap paylaştı.
+1 yılÇoklu iliskiyo tasvip etmiyorum tekli ilişki makbuldur
00 Yorumla
+1 yılşu zamanda en iyisi FB. Hem uzatmadan ne istediğin açık hem de beklenti yok başka türlü
00 Yorumla
+1 yılBen FB ile sıkılana kadar yapma taraftarıyım sıkıldıktan sonra maalesef yollarımız ayrılıyor
00 YorumlaBana yetebileceğini düşünüyorsa tekli iliski😂
00 Yorumla
+1 yılbir ilişkide istikrar yoksa sorun iki kişiliktir🤚
00 Yorumla
+1 yılçoklu ilişki de ne olaki
00 Yorumla
+1 yılFB
Çünkü FENERBAHÇELİYİZ 💛💜00 YorumlaBu aralar fck budu iliskisine ihtiyaç duyuyom
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026