Selammmms
”Amerika'da ''Quickie'' olarak adlandırılan ve dilimizde henüz bir karşılığı bulunmayan, bizimse yazımızda ''şipşak seks'' olarak adlandıracağımız cinsel birliktelik şekli, yalnızca bir kaç dakika süren cinsel ilişkilere verilen ad.”

Selammmms
”Amerika'da ''Quickie'' olarak adlandırılan ve dilimizde henüz bir karşılığı bulunmayan, bizimse yazımızda ''şipşak seks'' olarak adlandıracağımız cinsel birliktelik şekli, yalnızca bir kaç dakika süren cinsel ilişkilere verilen ad.”

Tamamen zamana bağlı uzun uzun yapılacak zaman varken tutupta bunu yapmam tabii ki ama zaman yoksa karşı tarafı çok arzuluyorsam hemen ufacık bir seks neden doyurucu olmasın ki önemli olan bence tamamen hissedilen tutku çünkü doyuran şey aslında ilişki değil hissedilen tutku
Yeri ve zamanına göre evet elbette diyebiliriz.
Her iki partnerin de uzun uzun zamanı ve imkanı varken yapılırsa ağza çalınmış bir parmak bal gibi olur. Tadını alırsın ama devamını istersin. Bu asla doyurucu olmaz, kabul de edilemez.
Ama tam kapıdan çıkacaksın, zaman yok, partnerin seni uğurlarken bir anda gelen isteğe boyun eğer zamanla yarışırsan tadına doyum olmaz. Doyurucu da olur keyifli de. Bu durum barda, clubde vs. yerlerde de yaşanabilir tabii. :) Wuhuuuuuuuuuuuuuuu :)
Rica ederim ✌️
Bazen olmadık yerde olmadık libido yükselebiliyor ve onesnada imkan varsa gerçekten çok tatlı oluyor elbiseler yarım çıkmış birini. Yakalama korkusu ile hızlı ve aniden gelen şehvet bir kaç kez nöbet esnasında hemşire arkadaşla yaşamıştım güzel oluyor
Kapı arkası, yorgan altı vs diyebiliriz 😂 evli çiftlerin, çocuklu evli çiftlerin aman yaptık ya işte diye vicdan rahatlattığı uydurmasyon bi seks.
Bana hitap etmediği kesin..
bilge bir cevap ayakta alışlıyorum
Cevap
50Cevap
Doymasak bile gözümüz kalır bee jdk
Ben doymam jssj
Bence doyurucu olabilir
Heyecan önemli belki ama quickie seks bana kesinlikle zevk vermiyor. Heyecanı da yaşattığını söyleyemem.. Sevmiyorum. Seveceğimi de sanmiyorum.. Kısıtlı zamanlarda mecbur kalinabiliyor, ama benlik değil.. Kısıtlı zamanları sevmiyorum.
Doyuruculuk oranı cok düşüktür. Tabi ön sevişme gereken süre yapıldıysa veya öncesinde kadın ve erkek kendine az da olsa mastürbasyon. yapıp ön sevişme yapılmış gibi hazırladıysa en azından kadın ve erkek bir şeyler hissedebilir bu durumdan. Tabi 2-4 saat aralıgında olursa çok güzel olur
Böyle bir durum ancak ve ancak eve misafir geldiğinde , gezide fırsat bulundugunda, veya bebk uyutup uyanmadan bişiler yapalım vb. gibi zamanlarda olacak şeylerdir.
İki kişinin uyumuna ve ikisininde o an onu uygun bulmasıyla olabilir. Her zaman aynı standartlar ilişkiyi bi zaman sonra yıpratır. Ama dediğim gibi partnerden biri diğerini dansa kaldırdığında öyle bi anda bitirmeliler ki. İkiside bu danstan hoşnut olmalı
En sevdiğin yemekten sadece 1 çatal yiyebiliyorsun. Doyurucu olur mu bence olmaz sigara altlığı olur o hahah
Benzetmeye bak :D
Ne var haksız mısın 😃
Haksız değilim, sen haksızsın sjdj
Haklıyı kim kaybetmiş de sen bulasın bana sunasın 😂
djdj sisin içinde kaybolmuşsun :D hepten tümden
Kimi mutlu eder bilemem ama bana göre değil.
Doymam.
Penisi normalden biraz büyükse ve beni boşaltabilirse doyurucu olabilir. Ama hızlı şekilde seks yapmak zorunda olduğum ortamın gerginliği tatmin etöeye yetecektir diye düşünüyorum 😄
Olur tabi bence, öyle olunca bazen hele bide aniden cesaretlenip riskli bir yerde yapmak varsa çok heyecanlı oluyor ve ilişkiye renk katıyor açıkçası
Çok çok istisna durumlarda belki.
Hande bile bunu diyor, dinlesinler kadını 😀
https://www.youtube.com/embed/ZeU5aiGSg_UHerzaman sevismeyle olmaz seks bazi zamanlar yer mekan zamandan dolayı hemen sonuca varilmak istenir ayak üstü hızlı şekilde heycani baskadir zevkide hazzi da doludur
Güzel bir şey, doğal ve bir anda bu heyecan katar ilişkiye. Sabah işe giderken kapıda ya da akşam evde mutfakta güzel olur😍 Tam benlik süper😃
Bazı uzun uzun sevişmelerden daha bile keyifli olabilir, anı yakalamışsan.
Nerede yapıldığına bağlı, heyecan olsun diye saçma sapan bir yerde yapıyorsak güzel. Rahat bir ortamda uzun olmasını tercih ediyorum
salatası, yoğurt çorbası sulu yemeği pilav üstü döneri dururken
ayak üstü atıştırmalık apretatif sevene şüpheyle bakarım
heyecan önemli olsa da bu bana zevk vermez :) kısıtlı zamanlarda buna mecbur bırakılmak istemem ben :)
Yerine göre olabilir de, sen hayırdır bugün🤔 soru tarzlarında değişiklik olmuş, hep seks, seks, seks...😂
Öyle bir an gelirki şıp şak dediğin seks hepsinden daha doyurucu olur.
Birden arzular uyandı ise ve o an libido tavansa olur düşüncesindeyim.
benim "oldu bitti", "ayaküstü" gibi tabirleri de kullandığım oluyor :)
soruya gelirsek, evet özellikle spontane gelişen şipşak seksler çok haz verici olur genelde
Zevkler ve renkler. Bence erkek doyabilir de, kadın doymaz gibi.
Atıştırmalık diyebiliriz. Doyumluk degil daha çok acıktırır.
O zevk veriyor mu? Haz alınıyor mu ki? Sanmam. Bazı erkekler için avantaj olur o bence.
Teşekkür ederim 💜
Doyurucu olur mu bilmiyorum ama çok heyecanlı olduğu kesin.
Kaçamak seks gibi olur ve yerinde yapılırsa gerçek seksten daha zevkli olabilir
Zaman vakitte muhim de onemli olan ten ve hisler
beş kuruş etmez rezillikden başka bişey değil seksin de bir adabı olmalı bokunu çıkarmaya gerek yok
Anında vesikalık gibi oysa doğrusu fotoğrafla oynamak, rütuş yapmak lazım 😂
O ne ya şipşak foto gibi jdjfhf Yohh arkadaş seks dediğin saatler sürecek kadar olmalı
Zaten bunu erkekler boşaldığı için devamlı yaşanmıyor mu 🤓
Bazen anlık heyecan ve tutkular daha etkili oluyor
Ben normali ile doymazken şipşak da doyacağımı hiç sanmıyorum 😄
Kadınlar buna kesinlikle tatmin olmaz tatmin olacakları süre 20 dakikadır ne eksik ne fazla
Kacamak yerlerde fazla yükselmenin sebebiyle ve kisitli vakit oldugunda iyi gidiyor
Düşünsene Amerika'da kuytu bir yerden yürürken her gün kedi gibi üzerine atlıyormuş şipşak 😂
Benlik degil bence ama heyecan ariyanlar için olabilir.
Quicky dr zaman zaman lezzetli gelir insana ama elbette ki her zaman öyle olmaz.
Ne tuhaf şeyler bunlar
sjsj tuhaf ama heyecanlı 😅
Bilemedim 🤨
Soyunduğuma değmez o ne öyle, bari 1 saat olsun.
Genelde soyunma yok zaten :D
Birkaç dakika mı? Kime faydası olur ki onun
Hiç güzel değil gibi geliyor.
Hiç bisey anlamam ondan.
Doyurucu da olur bende doyurrum
Vur kaç diyoruz ona
Tadını damakta bırakmak diyoruz biz buna :))
One yaa şipşak olduda bitti maşallah 😂
Onundami fassfoodu çıkmış
Yani bu kişiden kişiye değişir diye düşünüyorum
Şipşak derken hemen mi sokuyon🙄😂
hizli bir seks guzeldir heycan verici
Çok heyecanlı oluyor gerisini bilmem
Aslında özellikle outdoor için harika oluyor :)
Ben hiç anlamam o işlerden 😕
Doyurmaz doymak için en az bir saat zaman gerek
Derin duygular olmadan doyurucu olmaz...
Doyurucu olmaz ki ya
İyi geliyor atıştırmalık gibi 👍
Olur bence
olmaz
Beni doyurmaz 🙈
:D