Cinsel Yaşam Cinsellik temel ihtiyaç mıdır? CengizBirser Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Cinsel istekler kişiden kişiye farklılık gösterebilmekteyse eğer... Giderilmediği sürece evet✅ Bence olmazsa olmaz değil❌ Deneyimim yok yorum da yok🤷♀️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Cinsellik temel ihtiyaç mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kesinlikle olması gereken bir şey.Evli insanlar da şart. 0 0 Yorumla
Müdrik Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Maslow 'un ihtiyaçlar piramidine bak. Orada cinsellik temel ihtiyaç olarak yer alıyor. 0 0 Yorumla
EagLe02 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ekmek su yemek gibi bişi çokta anlam yüklememek lazım 0 0 Yorumla
zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Bu dünyadaki en zevkli ve güzel şey 😊 bana göre ihtiyaçtan bile daha fazlası 0 0 Yorumla
Floritims Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl tercih meselesi bazı kişiler için evet bazı kişiler için hayır 0 0 Yorumla
Mertela Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bence evet hem haz hem de partnerinle bağınızı kuvvetlendirir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Dneyimim yok, ama çokta merak ediyorum 5 7 Yorumla CengizBirser +1 yıl Bir gün gerçekleşecek elbet 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sanırım :) Yorumla CengizBirser +1 yıl Ben sanmaktan daha çok olur düşünüyorum artık hislerini hissedersin😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olur olur tabiki :) Yorumla CengizBirser +1 yıl Olanlar olacaklara örnektir hayatta 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok tuhaf oluyordur kesin :) Yorumla CengizBirser +1 yıl Kadin için evet. Bu konuya olabildigince hakimim. Kadın erkekten daha çok uyarıcı haklara sahiptir neresine dokunursan dokun bu hazlar harekete geçer. Özetle emin olabilirsin yani👍😉 Yorumla
Billlllll Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Bilinmiyen bir şey ihtiyaç olamaz maalesef 2 0 Yorumla
pıhhml Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Temel değil ama olması gerek 0 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl Kismen katılıyorum Yorumla
milkchocolate Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Evet ihtiyaç 3 1 Yorumla CengizBirser +1 yıl %100 hemfikirim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir noktada temel ihtiyaçtır.
Kesinlikle olması gereken bir şey.
Evli insanlar da şart.
Maslow 'un ihtiyaçlar piramidine bak. Orada cinsellik temel ihtiyaç olarak yer alıyor.
Ekmek su yemek gibi bişi çokta anlam yüklememek lazım
Bu dünyadaki en zevkli ve güzel şey 😊 bana göre ihtiyaçtan bile daha fazlası
tercih meselesi bazı kişiler için evet bazı kişiler için hayır
Bence evet hem haz hem de partnerinle bağınızı kuvvetlendirir
Dneyimim yok, ama çokta merak ediyorum
Bir gün gerçekleşecek elbet 😊
Sanırım :)
Ben sanmaktan daha çok olur düşünüyorum artık hislerini hissedersin😊
Olur olur tabiki :)
Olanlar olacaklara örnektir hayatta 😁
Çok tuhaf oluyordur kesin :)
Kadin için evet. Bu konuya olabildigince hakimim. Kadın erkekten daha çok uyarıcı haklara sahiptir neresine dokunursan dokun bu hazlar harekete geçer. Özetle emin olabilirsin yani👍😉
Bilinmiyen bir şey ihtiyaç olamaz maalesef
Temel değil ama olması gerek
Kismen katılıyorum
Evet ihtiyaç
%100 hemfikirim
Giderilmediği sürece evet
Baya temel