Selammm🖤
sürekli sınırlar koyan onu yapmak istemiyorum bunu yapamayız ben bunu yapmam gibisinden sekste her pozisyona hakim olmak istemeyen yapmak istemeyen bir partner ile sizce devam edilebilir mi?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selammm🖤
sürekli sınırlar koyan onu yapmak istemiyorum bunu yapamayız ben bunu yapmam gibisinden sekste her pozisyona hakim olmak istemeyen yapmak istemeyen bir partner ile sizce devam edilebilir mi?

Cinsel eğilimde kesinlikle sınır tanımamalı özellikle yatağa geçtiğin zaman kendini özgür bırakmalı insan o anki tadı zevki karşısındakine göstermeli ve yapmalı yeni ve farklı deneyimler katmalı
Sınırdan sınıra fark vardır. Yani grup seks, anal, çeşitli fetiş isteklerini yapmamak en doğal haklı. Fakat yeni gelin gibide sürekli kaçmaya çalışması pekte hoş olmaz. Yeniliklere açık olmasını tercih ederim.
Misal anal istemiyorum dese zorla olacak değil ya tamam der konuyu kapatırım. Ama bu sınırlar cinsellikte genel tercih edilen şeyler ise üzerine tartışılır.
Sınır olabilir tamam da herşeye de mızmızlanan biriyle seksin tadı kalmaz ki...
Bıraksın da sevişelim, ona kalsa opusmeden ileri gidemeyecegiz
Cevap
17Cevap
Tabi ki sınırlar olmalıdır. ben saygı duyardım. ama çok fazla kısıtlayıcı olursa anlaşamayabilirdik.
Herkesin bir noktada sınırı vardır. Ancak sınırlar ile sıkıcılık birbirine karışmamalı. Sıkıcı bir partnerle asla devam etmem
Kadında sınır olmamalı ama erkekte olmalı. Şahsen götümü vermem ben asdjdk
Sınırsız ton balığı hakkımı kullanmak istiyorum😄
Sınırları olmayan biriyle asıl bence devam edilmemeli
eğer arada gerçekten sevgi varsa bence kessinlikle saygı duyulmalı
Hayir çünkü sınırlarım yok... ama bizim kadınlar seks konusun da duvarlar içinde yaşarlar o ayrı bir muamma.
Pozisyonlarda sorun yok ama işin fantezin boyunu benim istemediğim durumsa örnek kölelik kırbaç göz bağlam gibi veya grup seks gibiyse istemem
Hayir sinirlar olmamali monotonlasinca cuckold a donulmelidir
Sınırlar olmamalı onu yapma bunu yap diyenle isim olmaz
Çok sıkıcı böyleleri. Amaçları sadece çoğalmak. O yüzden hiç aynı yatağa bile girmemek lazım
Yani basit şeylere bile bahane bulursa olmaz
ne tür sınırları olduğuna bağlı bu
Sınırları olan kadindir😂
Ben edemiyorum maalesef
Sinir elbette olur her şeyde sinir vardır cinsellik diye igrençleşmenin anlamı yok
Sınırları uc noktada değilse devam ederim
Soğutur ilişkiden
Asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?