Cinsel Yaşam Cinsellikte çiftler arasında sınırlar olmalı mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Evli çiftler arasında sınırlar olmalı mı? İlişkiler sınırsız mı olmalı? Sizin ilişkiniz nasıl olsun isterdiniz? Güncellemeler+1 yıl Güncel Cinsellikte çiftler arasında sınırlar olmalı mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O sınırlar bir süre sonra kalkıyor zaten merak etmeyin. 8 22 Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Nasıl kalkıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kanun hükmünde kararname ile Yorumla Vedat_kurt +1 yıl 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Bu nasıl bi espri yeteneği gülmekten gözümden yaş geldi 🤣🤣🤣😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Peki sınırların kalkması iyi mi kötü mü sonuçlanıyor? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna genel bir cevap veremem bizim evliliğimiz için iyi. Yorumla aamazonn_006 +1 yıl Zekana hayran kaldım Yorumla omercimlik +1 yıl Ne tür sınırlardan bahsettiği önemli Yorumla Soran +1 yıl Sınırların kalkması ile kastınız grup vs ye evrildi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bilmukabele. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sizin sınır anlayışınız grup vs'den mi ibaret? Yorumla Soran +1 yıl Hayır elbette Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O halde en son sorulacak şeyi en başta sormak tuhaf değil mi? Yorumla omercimlik +1 yıl Bencede sınır anlayışı derken direk gruptan bahsediliyor Yorumla Soran +1 yıl Hangi sınırlar kalktı peki sizde? Başlangıçta olup şu an olmayan sınırlarınız nedir? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Oral-anal gibi örnekler diyebilirim. Yorumla omercimlik +1 yıl Normalde onlar zaten yapılıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kardeş tek yorumuna yanıt vermedim yani muhatap almıyorum soru sahibi dışında kimseyi sen niye kendi kendine hala salça olmaya devam ediyorsun? bana ne senin normal anlayışından sana normal olan bize olmak zorunda mı hayırdır? Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Kalkan sadece sınır mı 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Slalombebeğim çok komik ne kadar düşündün bunu çok yormasaydın kendini aw Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Çok yormadım. Yorumu görür görmez aklıma geldi 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Slalombebeğim belli pırıl pırıl maşallah Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Öyledir öyledir. Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sınır olmalı ama o sınır Türkiye Suriye sınırı gibi olmalı. İstenildiğinde delik deşik edilmeli 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzeldi Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Teşekkürler Yorumla
G-Ü-V-E-N Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl kadın istemedikden sonra hiç bir sınırı erkek kaldırmaz. net. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle doğru Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. bana göre sınır olmamalı çiftler istediklerini yapabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Sizde var mı sınırlar? Yorumla lockerow35 +1 yıl ben evli değilim Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Karşı tarafı incitecek ve rencide edecek şeyler olmamalı 1 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. O sınırlar bir süre sonra kalkıyor zaten merak etme. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela? Yorumla YaralıSevda01 +1 yıl Mesela sınırsız oluyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Evli ya da bekar diye gruplandırmak olmaz cinsellikte sınır olmaz varsa skntı vardır 1 0 Yorumla
tuğbaatuğba Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oomamalı 2 1 Yorumla Soran +1 yıl var mı sizde Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sınırlar iyidir iyi 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne olmalı bu sınırlar peki sizce? Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sınırlar olur ise seksten keyif alınmaz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sizde yok mu sınırlar peki? Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sınır olmamalı birbirlerine uymalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çok az 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Neler var? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anal sevmem. başka erkek asla olmaz. o kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl izlemek isteyen izleyebiklir örneğin Yorumla Soran +1 yıl halka açık yani :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tam öyle değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uygun ortam Yorumla Soran +1 yıl onlarca erkek yazacak şimdi abi izleyelim diye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl gizliye geçeyim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle bir kaç kişiyle yazıştık. Uygulama yaklaşınca vazgeçtiler. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl uçak biletini bile aldım... yok dedi. Yorumla Soran +1 yıl Kadın mı erkek mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evli çift de vardı. erkek de. kadın vazgeçen olmadı hiç. yaz istersen bana Yorumla Soran +1 yıl cık gizliden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O sınırlar bir süre sonra kalkıyor zaten merak etmeyin.
Nasıl kalkıyor
Kanun hükmünde kararname ile
😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣 Bu nasıl bi espri yeteneği gülmekten gözümden yaş geldi 🤣🤣🤣😂😂😂
Peki sınırların kalkması iyi mi kötü mü sonuçlanıyor?
Buna genel bir cevap veremem bizim evliliğimiz için iyi.
Zekana hayran kaldım
Ne tür sınırlardan bahsettiği önemli
Sınırların kalkması ile kastınız grup vs ye evrildi?
Bilmukabele.
Sizin sınır anlayışınız grup vs'den mi ibaret?
Hayır elbette
O halde en son sorulacak şeyi en başta sormak tuhaf değil mi?
Bencede sınır anlayışı derken direk gruptan bahsediliyor
Hangi sınırlar kalktı peki sizde? Başlangıçta olup şu an olmayan sınırlarınız nedir?
Oral-anal gibi örnekler diyebilirim.
Normalde onlar zaten yapılıyor
kardeş tek yorumuna yanıt vermedim yani muhatap almıyorum soru sahibi dışında kimseyi sen niye kendi kendine hala salça olmaya devam ediyorsun? bana ne senin normal anlayışından sana normal olan bize olmak zorunda mı hayırdır?
Kalkan sadece sınır mı 😂
@Slalombebeğim çok komik ne kadar düşündün bunu çok yormasaydın kendini aw
Çok yormadım. Yorumu görür görmez aklıma geldi 😂
@Slalombebeğim belli pırıl pırıl maşallah
Öyledir öyledir.
Sınır olmalı ama o sınır Türkiye Suriye sınırı gibi olmalı. İstenildiğinde delik deşik edilmeli 😂
Güzeldi
Teşekkürler
kadın istemedikden sonra hiç bir sınırı erkek kaldırmaz. net.
Kesinlikle doğru
bana göre sınır olmamalı çiftler istediklerini yapabilir
Sizde var mı sınırlar?
ben evli değilim
Karşı tarafı incitecek ve rencide edecek şeyler olmamalı
O sınırlar bir süre sonra kalkıyor zaten merak etme.
Mesela?
Mesela sınırsız oluyor
Evli ya da bekar diye gruplandırmak olmaz cinsellikte sınır olmaz varsa skntı vardır
Oomamalı
var mı sizde
Sınırlar iyidir iyi
Ne olmalı bu sınırlar peki sizce?
Sınırlar olur ise seksten keyif alınmaz.
Sizde yok mu sınırlar peki?
Sınır olmamalı birbirlerine uymalı
Benim yok olan arkadaslara basarilar
çok az
Neler var?
anal sevmem. başka erkek asla olmaz. o kadar
izlemek isteyen izleyebiklir örneğin
halka açık yani :)
tam öyle değil
uygun ortam
onlarca erkek yazacak şimdi abi izleyelim diye
gizliye geçeyim.
Öyle bir kaç kişiyle yazıştık. Uygulama yaklaşınca vazgeçtiler.
Nasıl yani
uçak biletini bile aldım... yok dedi.
Kadın mı erkek mi
evli çift de vardı. erkek de. kadın vazgeçen olmadı hiç. yaz istersen bana
cık gizliden
yok grup yapsınlar