Hiç ilişkiye girmediğini söylüyor sadece öpüşme ilerisi olmadığını söylüyor bende hiç girmemiştim ondan önce bana karşı aşırı istekli 7/24 versem hayır demez😅 fakat ben emin olamıyorum bana karşı bu kadar istekli olan biri nasıl daha önce hiç ilişkiye girmemiş olsun diye düşünüyorum ama bir deneyimide yok gibi deneyimli değil nasıl emin olabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı. Neden emin olmak istiyorsun ki. Girmişse ne olacak, girmemişse ne olacak. Neticede girmedim diyor, neden itibar etmiyorsun. Güven yoksa zaten o da atar tutar sen de... İstekli olabilir, aşırı da olabilir bu bunun bir göstergesi değil. Ayrıca tecrübesiz görünüyor demişsin. Hadi bakalım sen de daha önce ilişkiye yapmadım etmedim demişsin nereden bilecek senin daha önce bişiler yapmadığını, hiç bir tecrüben yoksa onun tecrübesiz olduğu kanaatine nereden anladın vs.. diye uzar gider bu konu. Birincisi emin olmanı gerektirecek bişi değil ikincisi güvensizlik var. Bu şekilde olmaz, güvenmeniz ve birbirinize karşı dürüst olmanız, gereksiz sizi yıpratacak detayları da çok fazla karıştırmamanız gerekli.
03 Yorumla
Soran+1 yılGüvensizlik yok kanka sevgilime fazlasıyla güveniyorum güvenmiyor olsam onunla aramda hiç bişey geçmezdi sadece merak ediyorum
- +1 yıl
Anladım ve sevindim yani güven birinci kural, tedbir ise onun güvenin direkleridir tabi ki. Çok güvenin ama tedbiri de elden bırakmayın. Klasik, kadınların "Öğrenmezsem çatlarım" moduna girmişsin belli ki ama dediğim gibi her şeyi çok fazla kurcalamamak lazım. Misal siz birlikteyken böyle bir durumdan şüphelensen eyvallah, sonuna kadar araştır, hakkındır. Ancak öncesi bu, üstelik büyük ihtimal de doğruyu söylüyor. Geçmişle ilgili neden böyle bir yalan söylesin ki acayip anormal bişi değil sonuçta, durduk yere neden yalan söyleme ihtiyacı hissetsin. Bence evet yapmamıştır de geç 😉 Mutluluklar dilerim.
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişebilir, ancak benim tavsiyem size o kişinin doğru olup olmadığını doğrulamak için ona dürüstçe soru sormanız olur. Eğer o kişi size doğru cevaplar verirse, onun size karşı bu kadar istekli olmasının nedeni o kişinin sizi beğenmesi olabilir. Ancak eğer o kişi size yanlış cevaplar verirse veya cevaplar vermekten kaçınırsa, o kişinin size doğruyu söylemediğini veya size karşı aşırı istekli olmasının başka nedenleri olabilir. Bu nedenleri anlamak için o kişiyle daha fazla sohbet etmeniz gerekir.
00 Yorumla
Bana kalırsa sana yalan söylüyor çünkü hiç ilişki yaşamamış biri olsa der ki ben evlenince yapmak isterim
Ben öyle istiyorum ve hiç yapmadım sevgilim olan kişi böyle bir şey isterse de asla yapmam evliliği beklerim bir süre idare ettirmeye çalışırım onu yani bende ilişkiye çok isteğim var şu an ama yapmak istemiyorum
Bence yalan söylüyor diğer ilişkisinde sadece öpüşme yaşamış sadece sana yükselmesi ilişkiye girmek istemesi saçma00 Yorumla
+1 yılGirmemişse çok istekli olabilir ama girmemesi tercihsel bir durum olsaydı sana karşı böyle istekli olmazdı. Demek ki bu sana özel bir durum değil, bu kadar isteği başkasına da göstermiş ve karşılığını alamamışsa bu adamda bir sıkıntı var demektir. Almışsa karşılığını yine yalan söylemiş oluyor yine sıkıntı. Her halükarda bu adam sıkıntı haberin olsun
02 Yorumla
Soran+1 yılAy deme öyle
- +1 yıl
Ben yanılmam
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani bunu kesinkes anlamanın asla bir yolu yok :D Sadece çok iyi bir oyuncu değilse eğer size yaklaşımından anlarsınız. Nefes alışverişi, elini ayağını nereye koyacağını bilememesi, öpüşürken ya da size dokunurken amatör oluşu, nereye dokunması gerektiği konusunda çaylak oluşu vesaire ancak buradan anlayabilirsiniz.. :D Fakat ben sizin yerinizde olsam, uygun bir ortam hazırlar sohbet esnasında ağzından alırdım lafı.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yıl1. Sana yalan söyleyip ilişkiye girmediğini söyleyip seni kandırmış olabilir çünkü ilkim falan sen olacaksın yapalım falan diyerek kandirabilir seni.
2. Cidden yapmamış olabilir yapamadığı için de buna meraklıdır ve seninle cinsel ilişkiye girmek istiyor olabilir00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah için belgeleri hazırla de bakalım ne cvp verecek?
Eğer hazırlamazsa anla ki senden önce baya baya ilişki yaşamış demektir, ne acelesi var, hazırlarız vs vs derse senden önce ilişkisi olmuştur ama çokta fazla değildir, hemen evrak toplamaya başlarsa anla ki senden önce kimseyle birlikte olmamış veya seni aşırı derecede çok seviyor demektir. Seni bu kadar çok seven biri artık yalan söylemez bence 👍👍
04 Yorumla
Soran+1 yılKanka ben daha üniversite okuyorum ne evliliği
Cevap sahibi+1 yılKanka üniversite okuyorsun tamamda hiç mi evlilik yapmayacaksın?
Evlilik düşünmüyorsan sorun yok fakat evlilik düşünüyorsan erkekler olarak zar önemli değil deriz ama realite hiçte öyle değil. Rahat rahat çükmek için zar önemli değil deriz olay evliliğe gelince hepimiz eline erkek eli değmemiş kız ararız.
Soran+1 yılİşte değişiksiniz
Cevap sahibi+1 yılSiz nasıl duygusalsanız bizde mantıksal olarak böyle istiyoruz. Fıtrat yapacak bir şey yok 👍
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl7/24 mü hayrat mı bu hergün aksın 😂🤣 adamın iliğini kemiğini kurutursun 😂 yemin ederim 🤣
Soruna gelicek olursak ; kız degilki bu üroloğâ getirip bekaret testi yaptırsan 😂 seviyorsan ona güven ve geçmişini sorgulama01 Yorumla- +1 yıl
Pancar motoru takmış 🙂 paso sondaj vuruyomuş
+1 yılöpüşürken kafayı hafif yana yatırıp mı öpüşüyor yoksa yaw he dalıp kafa tam dik burun buruna mı öpüşüyor bunu söyle sana onun deneyimlimi deneyimsizmi ne olduğunu söyleyim
012 Yorumla
Soran+1 yılValla kafasının yan mı dik mi olduğuna hiç dikkat etmedim gözlerini kapatıyor sanki yandı ya😅
- +1 yıl
tecrübesiz o
- +1 yıl
baka ona deki kadın cinsel organında kaç delik var de sor 1 tane derse o hiç bir tecrübeye sahip değildir
Soran+1 yılParmaklamak için taytımın içine ellini soktuğunda burası mı diye sormuştu😅
- +1 yıl
yok orası değil yan komşu deseydin 😂😂
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
kaç yaşında sevgilin
Soran+1 yıl21 yaşında
- +1 yıl
😂😂 iyi 3 ay kalmış ayrılmanıza 🤣🤣
Soran+1 yılNe alaka kanka yaşla mı oluyo
Soran+1 yıl1 senedir birlikteyiz ama sen bilirsin
- +1 yıl
sen bilirsin abi 😂
+1 yılPipisine bak başında ve yanlarda incelme varsa bu adan çok köye kuyu açmıştır sondaj vurmuştur 🙂 nerden anlayacan bunu bekaret testimi yaptıracan 🙂🙂
00 Yorumla
+1 yılSizden önce yaşadıkları sizi ilgilendirmesin, sizle olduğu süre sizi ilgilendirir, bu onun için de sizin içinde geçerli, size ne söylüyorsa inanmak zorundasınız
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yiyişirken okşamalar oluyordur eli bacaklarının arasına geldiğinde heyecanlanıp titriyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılGayet rahatız
Soran+1 yılOne😄
Soran+1 yılAhahah
+1 yılCinsellikte çok heyecan yapar ilkinde bence bende hiç ilişkiye girmedim. Acemeliğinden anlaşılır bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılEmin olmazsın örnek benim de hayatımda tek bir tane sevgilim oldu ve sadece öpüşme yaşadık ilerisi olmadı libidosu da yüksek biriyim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. İlkin degil se ne olacak ayrılacak ısın yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır sadece merak ediyorum
Bu kadar istekli biri mutlaka daha önce girmiştir. Çünkü hiç girmemiş kişi karşıdan bekler birşeyler.
00 Yorumla
+1 yılBu bukadar önemli bişey değil hiç girmemesi daha iyi evlenilince ilkini eşinde yaşaması gerekiyor
05 Yorumla- +1 yıl
Kizkar buna niye bu kadar önem veriyo
Soran+1 yılSizde bizim bakire olmamızı istiyor olmayınca istemem şöyle böyle diyorsunuz ben sadece merak ettim kanka
- +1 yıl
Yo ben oykr düşünmüyorum. Hatta sevgilimle grup vs yaşıyoruz
Soran+1 yılİyy iğrenç
- +1 yıl
Niye
adam girdiyse bile senin anlamaman için acemiymiş gibi davranır sende ilk sanırsın bu devirde hersey beklenir insanlardan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiye girerken terini bulamazsa dediği doğru direk yerine giriş yapıyorsa dediği yalan öyle test edersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArtikgirdigine goresorun da yok ayrildinizda girmedim diyemez
07 Yorumla
Soran+1 yıl👏🏻👏🏻
Soran+1 yılşu an ayrıldık zeki şey seni
- +1 yıl
Olacagi o yani cunku kafaya takilacak bjrsey degil
- +1 yıl
Zekklik degil tecrube benimde baskma geldi seks yapinca cogu gidiyor
Soran+1 yılKafama takmıyorum sadece siz erkekler bizim bakire olmamızı istiyorsunuz bende başkasıyla ilişkiye girip girmediğini merak etim
Soran+1 yılVe herkes aynı değil sen erkeksin sana kendini s*ktirip zevki için seninle birlikte olan denk gelmiş ne ben öyle biriyim ne o öyle biri
- +1 yıl
Yoo bakireligin onemi yok oldu bitti sevgi den yanayim
+1 yılEğer siz beraber ilişkiye girdiyseniz o anki tavırlarından anlaşılır
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olur tavırları
- +1 yıl
Ne yapacağını bilir bana sorarsan ilk yapan biri çok hoyrat davranır bunu burada nasıl açıklıcam bilmiyorum
Genelde erkekler cok girdim der bence dogru söylüyor
00 YorumlaAnlayamazsın ama girmedim diyorsa girmemiştir delikanlı adam yalan söylemez 😌
00 Yorumla
+1 yılÇok yerden emin olabilirsin ama uzun bir konu
00 Yorumla
+1 yılYalan söylüyordur bea anlaşılacak Bi durum yok inanma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGirmedim diyorsa girmemiş olarak görün ama onunla ilişkiye de girmeyin.
00 Yorumla
+1 yılKuran'a parmak bastırıp ailesinin üzerine yemin ettir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılHer pozisyonu kolayca deneyemez. Deneyimsiz biri doggy yaparken bile hemen giremez mesela
00 Yorumla girse nolacak düzgün kız kalmadı düzgün erkek mi arıyon
00 Yorumla
+1 yılBıravo helal haram bilen biri yinede bu zamanda zor
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılO kadar istekli değildir sadece san hoş görünmek için böyle. Bir kere girdiğinde ya da en fazla 2 kere olduğunda bırakır. O kadar kolay değil.
08 Yorumla
Soran+1 yıl1 senedir birlikteyiz
Soran+1 yıl2den fazla şeyler yaşadık ama sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılaynı 2 den fazla cinsel yönden ilişkiye girdiniz. Çokk iyi
Soran+1 yılİlişkiye girdik dememişim farkettiysen 2den fazla basit şeyler yaşadık demek istemişim
Soran+1 yılAyrıca girmiş olsakda kime ne kanka
Cevap sahibi+1 yılKimseye bişey değilde girdi isen de bize ne , cevabı ona göre yazardık.
Cümle düşüklüğü var " girmemiştim ondan önce" Ondan sonra girmişin gibi algılanıyor.
Soran+1 yılTürkçe dersini senden alıcam😅
Cevap sahibi+1 yılHer tür veririm. Bilgi paylaştıkça büyür. Sadece tarih sorma.:)
Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Şanzıman yağı değiştirilmemişse anlayabilirsin değiştirmişse ilişkiye girmiştir. Bunu şanzıman muayenisine götürüp gösterdebilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılŞanzıman yağı ne😄
- +1 yıl
harbi o ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapma kardeşim yazık etme kendine gençliğine güzelliğine güvenme ona ilişkiye girmiş de girmemiş de olsa yapma lütfen
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. bunu öğrenince ne yapacaksın. önce bir onu öğrenelim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşırı istekli olması hiç yaşayamamış olmasından, içinde bu yüzden oluşan bi eziklik var ve senin üzerinden bunu atmaya çalışıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlayamazsın eğer sen yapmışsan tecrübeli isen onunla yaşarsan anlarsın
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Fake hesaptan işlet bakalım belki dökülür ama yavaş yavaş ilerle anlamasın
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptım daha önce cevap vermedi bana söyledi biri yazdı cevap vermedim diye şuandada bende hesabı var
Soran+1 yılEvet değilim
Gizli Üye(18-24)+1 yılHer firsatta seninle cinsellik istiyorsa emin ol ki daha öncesinde de bu sekildeydi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkiye girerek diyecem ama 😂 sevişirken belli olur kesinlikle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Senin deneyimin olmadığı için acemi olup olmadigini anlayamayabilirsin
00 YorumlaBu kadar istekli olanlar maksimum eliyle ilişkiye girer
00 Yorumla
+1 yılTek yolu var onu da biliyorsun zaten :)
03 Yorumla
Soran+1 yılYoo
- +1 yıl
O zaman erkek arkadaşına söyle seni pul koleksiyonunu göstermek için evine davet etsin :)
Soran+1 yılAhahah
- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılYaşadığın zaman anlarsın zaten bunu
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılAnlamadım işte nasıl anlarım diye soruyorum😄
- +1 yıl
Yani şimdi açıkça buraya yazarsak muhtemelen sıkıntı yaşanır üstü kapalı nasıl anlatabilirim diye düşünüyorum :)
Soran+1 yılAnlatırsın ya😄
- +1 yıl
:) şimdi boşu boşuna ban yemek anlamsız ama üstü kapalı söyle diyeyim giriş çıkışlarında ki acemilikten heyecanından en temelde anlarsın ayrıntı veremiyorum buradan
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHemen soner seks bambaşka bir şey kanka
02 Yorumla
Soran+1 yılNe sönücek
- +1 yıl
Penis istek vs
+1 yılTecrübe olmayan erkek mutlu edemez bence
11 Yorumla- +1 yıl
Adam yalan söylüyor kız diyor versem 7 24 yok demez
+1 yılİmm tadmassn bunu bilmen imkansiz
00 Yorumla
+1 yılÇok yazık eder sana umarım seksten sogutmaz
00 Yorumla
+1 yılGirerken anlarsın yüzünden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe yazikki erkeklerde bir zar yok anliyamazsin
00 Yorumla O zaman bir verip göreceksin anlayacaksın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Siz yaptınız mı yaparken performansı nasıl
01 Yorumla- +1 yıl
7 24 sondaj vuruyomuş 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Mabadına bak oradan anlarsın
00 YorumlaHaftada kaç kere ne boyutta yaşiyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılAsla emin olamazsın bunun anlaşılır yanı yok.
00 YorumlaHerkes senin gibi açık kapı bırakmamış olabilr
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılPenisinde yamukluk olur genelde
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@PandaRiza onu bilmiyorum ama öyle diyolardi
Cevap sahibi+1 yıl@PandaRiza ben bakireyim
Soran+1 yılÇok düz valla😄
Cevap sahibi+1 yılO zaman kullanılmamış
Cevap sahibi+1 yıl@PandaRiza şaka sevmem
Al karşına çükünü konuş
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHaram la haram bu sevdalar boşuna
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim bildiğim kızlar tecrübeli sevmiyor mu zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloralla anlarsinn iyi yapiyosaa 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiye girdin mi onunla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBulmuş bedava eskortu tabi istekli olacak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılemin olamazsın
01 Yorumla- +1 yıl
aşağıya fenomenler hareketlerinden dokunusundan vs demiş. yapmamış biriside o şeyleri yapabilir ya da seks yapmış ama hala acemi olanda cok
Girmiş olsa nolacak ablacım evlenmicek misin?
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bişey mi demişim merak sadece
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim hiç ilişkiye girmediğini söylüyor fakat emin değilim, nasıl anlayabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler