Cinsel Yaşam Eski sevgilim hiç kimseyle birlikte olmadım demişti, sizce ne kadar doğru? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 25 yaşında bakir yani olmadım dedi Güncellemeler1 yıl Bende olmadım, kimseyle olmaması benim icn daha iyiydi ama çok şeyde biliyordu Eski sevgilim hiç kimseyle birlikte olmadım demişti, sizce ne kadar doğru? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. yalan olabilir 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cinsellikte yaptiklarina bagli tecrubesiz biriyse biraz utangac olur hemen bosalir zevk aldigini fazla belli eder kafasi karisir 1 0 Yorumla
Notis Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 49% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eski sevgili eskide kalmadı mı neden merak ediyorsun ki artık 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Aklıma geldi yeni ayrıldk Yorumla Notis 1 yıl Şu zamanda yapmadım diyen yalan söylüyordur Yorumla Soran 1 yıl Bilemiyorum gelen oldu bn yapmadım dedi Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Diğer söylediği sözlere ne kadar inanıyorsan buna da o kadar inan. 1 0 Yorumla
Benfero79 Takip Et Yoda Yaş: 46 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasın benim arkadaşım vardı 27 yaşında yaptı 0 0 Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl İnsanlar yalan söyler.. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu devirde bide değil mi
Biprofi Takip Et Xper 6 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Bu zamanda sağ gözden sol göze güven kalmadı 1 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 924 cevap paylaştı. Yalan söylediğine eminim ama ispatlayamam 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl olabilir ama acemi ya. sıkılırsın 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Evlenmeden düşünmüyorum ki bakir olması daha iyi diger türlü midem bulanır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl peki, sen bilirsin. yüzeyseldede acemidir o yüzden dedim Yorumla Soran 1 yıl Ya of illa 10 Tane kadınla yatan adamimi alalım koca diye deneyimi var diye Yorumla Cevap sahibi 1 yıl ahahah peki🤷♂️ Yorumla
Gökhangökhan003 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 1 yıl Yalan söylemiş o yaşa kadar yapmıştır 1 11 Yorumla Soran 1 yıl Ztn dedi seninlede olmazsa yapcam biriyle diye Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Seni tahrik etmeye çalışmış sen başkasıyla biseyler yasadinmi yasadiysan bilirsin çocuğun bakır olmadigini Yorumla Soran 1 yıl Yaşamadım. Yorumla Soran 1 yıl Yan yana bile gelmedik sadece söyledi. Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Bakir erkek belli olur ama işte sende bişey bilmiyosan anlayamazssin Yorumla Soran 1 yıl Bn nerden biliyim kimseyi o denli kendime yakınlaştırmiyorm artik kndi yalanı bisi diyemem Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Yakinlassaydin illa anlardın ama msjda falan anlamışsındır yinede konuşmalardan Yorumla Soran 1 yıl Yahu niye yakinlasayim Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Yakınlas demek istemedim yakinlassaydin belki anlardin dedim ya sen tkp atsana Yorumla Soran 1 yıl Hayir Yorumla Gökhangökhan003 1 yıl Neden Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Mümkün 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yalan 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Olabilir neden olmasn 1 16 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne biliyordu Yorumla Soran 1 yıl Bu konuyla alakalı sanki deneyimi varmış gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İzlediği videolardan falan öğrenmiştir Yorumla Soran 1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninle yapmak istedi mi Yorumla Soran 1 yıl Yok hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İçten içe istemiştir illaki Yorumla Soran 1 yıl Ne biliyim istediği kdr düşünsün bn istemedikten sonra Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen karşı mısın Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden peki Yorumla Soran 1 yıl Günah zina. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İlk seninle mi yatmasını istiyorsun Yorumla Soran 1 yıl Evet knk evlendikten sonra. Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Anladım haklısın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok mu soru sordum hahahaha Yorumla
Asi_kaptan1 Takip Et Guru Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Seviştiniz mi hiç 1 6 Yorumla Soran 1 yıl hayır tabikide Yorumla Soran 1 yıl Herkse orsubu mu Yorumla Asi_kaptan1 1 yıl Alakası yok ya nerden nereye vurdun Yorumla Asi_kaptan1 1 yıl Sevgilin sonuçta öpüşe bilirsin sevişe bilirsin Yorumla Soran 1 yıl Hayır günah zina denen bisi var dimi Yorumla Soran 1 yıl Sevgln sonuçta helal eşin değil. Mal mal bir şeyleri normallestirmeyib Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. biz inandık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yalan olabilir
Cinsellikte yaptiklarina bagli tecrubesiz biriyse biraz utangac olur hemen bosalir zevk aldigini fazla belli eder kafasi karisir
Eski sevgili eskide kalmadı mı neden merak ediyorsun ki artık
Aklıma geldi yeni ayrıldk
Şu zamanda yapmadım diyen yalan söylüyordur
Bilemiyorum gelen oldu bn yapmadım dedi
Diğer söylediği sözlere ne kadar inanıyorsan buna da o kadar inan.
dogru olabilir her erkek seks yapabiliyor mu zannediyorsun
Olabilir neden olmasın benim arkadaşım vardı 27 yaşında yaptı
İnsanlar yalan söyler..
Bu devirde bide değil mi
Bu zamanda sağ gözden sol göze güven kalmadı
Yalan söylediğine eminim ama ispatlayamam
Prno izleyip öğrenmiş
olabilir ama acemi ya. sıkılırsın
Evlenmeden düşünmüyorum ki bakir olması daha iyi diger türlü midem bulanır
peki, sen bilirsin. yüzeyseldede acemidir o yüzden dedim
Ya of illa 10 Tane kadınla yatan adamimi alalım koca diye deneyimi var diye
ahahah peki🤷♂️
Olabilir ki neden olmasın
Yalan söylemiş o yaşa kadar yapmıştır
Ztn dedi seninlede olmazsa yapcam biriyle diye
Seni tahrik etmeye çalışmış sen başkasıyla biseyler yasadinmi yasadiysan bilirsin çocuğun bakır olmadigini
Yaşamadım.
Yan yana bile gelmedik sadece söyledi.
Bakir erkek belli olur ama işte sende bişey bilmiyosan anlayamazssin
Bn nerden biliyim kimseyi o denli kendime yakınlaştırmiyorm artik kndi yalanı bisi diyemem
Yakinlassaydin illa anlardın ama msjda falan anlamışsındır yinede konuşmalardan
Yahu niye yakinlasayim
Yakınlas demek istemedim yakinlassaydin belki anlardin dedim ya sen tkp atsana
Hayir
Neden
Olabilir bende bskiregim
olabilir
?
Mümkün
Yalan
Olabilir neden olmasn
Ne biliyordu