Merhaba ben 1 hafta oldu bi adamla tanıştım ve görüntülü konuşmaya başladık. İlk konuşmamızda göğsümü görmek istedi ben de açtım. Sonrası ilerledi ve vajinama deodorant şişesi sokmaya kadar geldi. Ben artık böyle yapmak istemiyorum çünkü adamla evlenmek istiyorum. Siz olsaydınız böyle bi durumda ne yapardınız? Canım yanıyor gerçekten çünkü şişe büyüktü o da zorladı beni sok dedi.
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ne saçmalık bu ya 😃😏 üstüne ciddiyete dönüp evlenmek istemek, kafan güzel herhalde.
O adam isticek mi, %90 istemez bi süre sonra ayrılır sndn
İnşallah evleniriz
🤣🤣
O da sana birşeyler gösterdiğimi. Kendisini tatmin etmek için seni kullanmış.
Evet o da gösterdi. Penisini gösterdi bana 32 çekti boşaldı
Onun amacı seninle reelde ilişkiye girip ihtiyacını gidermek. Her istediğinde seni kullanacak yani. Deodorant şişesini nasıl aldın içine. Zor olmadımı. Daha önce ilişkiye girmişsin demekki bakire olmadığına göre.
İtaat ediyorsun gibi daha çok öyle anladım ne soktuğunla ilgilenemedim
Evet itaat etmeyi seviyorum.
Farkediliyor bu ama doğru ellerde itaati yaşamak ve içine aldığın değil ruhunla esir olman lazım bazen bir cümlede ufak bir oyunda. Evlilik beklentisi ise itaat sahip ilişkisinde büyük bir hata böyle bir ilişkide genelde bu olmaz. duyguların olması doğal ama kullanıldığını düşünüyorsan güvenmiyorsun demektir bu da itaatini etkiler uzak durman gerekir bence tabi. Bdsm farklı eşsiz bir özgürlük içinde itaat kelimesi geçip paradoks oluştursa da..
Evlenmek istiyordum ben o adamla..
1 hafta da buna karar vermek ne kadar sağlıklı? Sen zevklerini kontrol edemiyorsun belki ama kendini bilen bir kadın gibisin sen söyle bu beklentiye girmenin mantığını
Hoşlandım adamdan işte ne bileyim :( yalnız kalmak istemiyorum.. Canım sıkkın. Böyle şeyler gördükçe de üzülüyorum
Desene yalnızlıktan korkuyorum diye. Ama yalnızlık biraz da tercihtir fakat yalnız kalmak istemiyorsan en azından bir suç ortağıyla daha yargılanmadan sana yol gösteren biriyle daha tutkulu hayatın olabilir. Senin üzüldüğünü de anlıyorum sırf kullanılmak.. Sen değer görüp tutkuyla güveni birlikte yaşayarak orgazma ulaşmak istiyorsun sanırım. Canın sıkkın olduğu her zaman yazabilirsin 👍
Adam sana vaijinana deo. sisesi. sok. diyor. sen evlenmek istiyorsun superrr yaaa
Çok istekli biri. Ben de o yüzden yaptım aslında. İstiyor diye ama sonra pişman oldum galiba
Hiçbir erkek evlenmek isteyeceği kadına deo şişesi şok demez başka neler twptiny
Yaptın
Başka bi şey yapmadım işte dün öyle yaptım. Domaldım biraz şov da yaptım. Ama adam çok istekli. Evlenmek istiyorum ben onunla onun niyet başka sanırım :(
Himmmmmm evet domalirdan falan evlenirim. seks istersenn senden sexysen birde
Bi daha domalmıcam
Yine de sen kendini alistir evlenirsen daha neler sokmak isteyecektir sana
1 haftadır konuştuğun adamla mı evlenmek istiyorsun yoksa onu kastetmedin ben mi yanlış anladım
Yo onu kastettim. Çünkü adamı çok beğendim. Hoşuma gitti. Evlenmek istedim
Kıçıma deodorant şişesi sokmam o kesinde 😂
Pişmanım kankam
bu adam senle evlenmez
Neden evlenemez
nedeni sorunda
İnternetten tanıştığın adamla görüntülü seks yapmaman lazım di
başına umarım bişey gelmez
Oha pemis alamiyo kizkar bu deodorant almış
Çok zorlandım ama gerçekten. O da beni zorladı yani hadi yap dedi yaptım ben de napayım
Kaç yaşındasın ki sen.. yırtılır bak vajinan
Evet bi daha yapmam. Ağrıyo zaten :( 28 yaşındayım ben
Ulas bi..
Bokunu çıkartmışsınız o ilişkiden evlilik çıkmaz
Çok abarttık. Pişmanım. Yapmıcam bi daha. O da aramaz sanırsam. Neyse sağlık olsun napayım.. Üzüldüm şu an. Artık telefonlarına bakmasam falan acaba pişman olup evlilik ister mi
Evlilik isteyip yalvarsa bile onunla evlenme artık canım edersin
Neden canım? Evlilik istese neden evlenmeyeyim ki
Canımı otomatik klavye eklemiş farketmedim kbakma yazık edersin olacaktı. Seni seks objesi olarak kullanmış deodorant falan isteyen bir erkek saplantılı biridir hayır gelmez yuva kurulmaz baba olmaz sapık bir tipsiz ipsiz sapsız
Ne oldu aranız?
Görüntülü asla yapma buluş öyle yap
Nasıl soktun onu kendine nasıl yaptın bunu
Olan şeyler günümüzde normal yani
Belli bi seviyeye gelmeden asla
Duruma göre değişir ama devamı olmaz sanal alemde
ben yaptım görüntülü * gösterdi bana
Evlenir misin onunla? Yoksa evlilik düşünmez miydin? Ben evlenmek istiyorum bu adamla
Evlilik düşünmem kimse de evlenmez zaten gerçekten cinsellik yaşayanlar evlenmiyor sanalda ki mi evlenecek
Haklısınız galiba
Antalyadan karsa gelicekmi adam
Jsjsjs gelecek
Deodarant şişesi giren yer baya geniştir artok
Sen ne olsun istersin
Benle yapsan zorlamam var öyleleri
Evet ya çok zorladı beni
Ben karşılarım ihtiyacın varsa sal gitsin bundan olmaz
Sence bu adam seninle evlenir mi?
Bence evlenir. Beni çok arzuladığı için öyle yaptı
İlk gousmede bizde sanal da açılan orasına burasına biseyler sokanla evlenmez bence
Troll
Göğüsünu bende görebilir miyim
Hayirlisi ayol
Yaptım kolaydı