Bu aralar kadınlar arasında da çok popüler sanırım bu olay
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük konuşmayı sevmem ama ben muhtemelen kendimi kullanılmış gibi hissedeceğim için ertesi gün, bunu yapmam. Olmaz yani tek mek olmaz
039 Yorumla- +1 yıl
Sen de onu kullanıyorsun knka :D
- +1 yıl
Yok işte ya yetiştirilme tarzımız kodlarımız olmuyor anladın mı öyle. Kalbim ağrır benim kötü hissederim bana hiç bşey olmamış gibi davranırsa elinin tersiyle iterse falan.
- +1 yıl
Siz kadınları anlamak gerçekten çok güç ya :D
- +1 yıl
Çok basit aslında sevecek ilgi gösterecek sadık olacak bu kadar basit ya
- +1 yıl
Tek istediğimiz bu emin ol
- +1 yıl
Onlar zaten olması gereken şeyler ya. Anlamadığım ilişki yaşadıktan sonra ki kısım O an hiç bir şeyi gözünüz görmüyor bitince tam tersi bir ruh halinde buluyoruz :D
- +1 yıl
Erkekle alakalı işte mesela tam o bitiş anında yataktan kalkmasa koynuna yatırıp başını yüzünü öpse saçlarını okşasa çok güzeldi iyi ki varsın meleğim beni çok mutlu ediyorsun dese kadın suçluluk depersizlik duygularına kapılmayacak a. mk ama erkekler odun ya odun. Gittin mesela evine yaz uyumadan önce her anı hala aklımda falan anladın mı sıfır his sıfır dıygusallık kadında diyor ki bu mala mı verdim Allah belamı 🥺🥺🤣🤣🤣
- +1 yıl
Vay arkadaş neler düşünüyormuşsunuz siz öyle ya :D O kadar çığlığın arasında bunları da düşünen tek varlık siz olmalısınız :D kaldı ki ilişki biter bitmez de eve gitmesinler ya sarılırlar hoşuna gidip gitmediğini sorar tekrar ister misin diye sorar öper boynunu öper sonra çook şey olur yani :D Kadın cinsel obje değil ya
- +1 yıl
Senin gibi düşünen çok az ama işte. ağır olacak ama Ka. nsız çoğu. Karşı tarafta her şeyden önce bir insan olduğunu kalbi kırılabileceğini falan düşünmüyor ki.
- +1 yıl
Sen böyle sinirli sinirli anlatınca sanki daha önce böyle bir şey olmuş gibi hissettim :D :D Yaşadın mı yoksa sdfd
- +1 yıl
Yaşadım
- +1 yıl
Tahmin etmiştim, Seni epey üzmüş belli ki işini bitirip hadi bana eyvallah rahatladım diyip giden erkekleri nereden buluyorsunuz hiç anlamıyorum valla
- +1 yıl
Tam olarak yazdığın gibi değil ama neyse ya boşkoy
- +1 yıl
boş ver takma kafana, Tecrübe edinmişsin işte
- +1 yıl
Evet öyle bakmaya çalışıyorum
- +1 yıl
Yanlış anlama ama sevdim seni :D Biraz Traji Komik bir olay yaşamışsın, Sevimli bir karakterin var gibi :D
- +1 yıl
Evet doğru bildin öyleyim
- +1 yıl
KS halkı sevin bu kızı :D Bu kız sevimli olduğu kadar da yaramaz ve bir o kadar da duygusal bir hatun :D her zaman denk gelmez KS'de böylesi :D
- +1 yıl
Eyvallah teşekkür ederim
- +1 yıl
Ama afişe etmesen bence daha iyi. Bazı şeyler gizli kalmalı
- +1 yıl
Benim görüşlerimi fazla okuyan olmaz ya için rahat olsun :D Hem sana ulaşmak isteyen istese de ulaşamaz ki :D
- +1 yıl
Ama işte ben ilginç olduğum için benimkileri okuyorlar 🤣🤣🤣
- +1 yıl
Okumayın bu kızın görüşlerin de önemli bir şey yok :D :D İş yerin de sayende kahkaha atacam ama atamıyorum sdfsdfds
- +1 yıl
Gül gül gülmek iyidir ölecez hepimiz biraz da gülelim
- +1 yıl
Sen daha ölmezsin yaşayacak çok şeyin var :D Belki de senin zamanına kadar ölümsüzlüğü bulurlar oo daha ne istersin ki dfgdg
- +1 yıl
Peki 👏😅 kısmet bu bilemeyiz
- +1 yıl
Ah ah o kaderin ben diyecem şimdi olmayacak :D Senin gibi hatunu bile yıkmaya çalışmış baksana :D
- +1 yıl
Evet maalesef öyle ama insan böyle böyle öğreniyor işte
- +1 yıl
Ben olsam senin gibi kızı kaçırmazdım bu devir de komik anlayışlı düşünceli bir o kadar da çılgın olanını bulmak zor :D Nick de buna istinaden manidar tabi senin de :D
- +1 yıl
Nickimi ben yapmadım. Yaptığım hataları unutmayayım diye erkek arkadaşım böyle açmıştı bu benim ikinci hesabım
- +1 yıl
Dur şimdi Bu hesabı erkek arkadaşın açtı O zaman KS de tanıştın Sen bir hata yapmamışsın ki Hangi hatayı unutmayacakmışın. Kafamı karıştırdın vallaa
- +1 yıl
Hatalarım vardı hesabımı kapattım o açtı bunu bana
- +1 yıl
Gayet güzel halen en azından sevdiğin birisi var :D Yalnız ölmekten iyidir sdfsd
- +1 yıl
Aynen kavuşamayacak olsam da sevdim en azından
- +1 yıl
www.youtube.com/watch Bu şarkı tam sana göre :D Aklıma eskileri getirdin var ya bende buradan birisini sevmiştim zamanında Yaşlandık be
- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
UNUTMAKYOK3 ne zaman gelir vizyona girer merakla bekliyorum :D :D sdfsdfsd Bağımlılık yaptın kızım ya bırakamıyorum seninle konuşmayı dgdfg
- +1 yıl
Abartma
- +1 yıl
Öyle valla abartmıyorum :D KS'de 10 15 gündür filan kimseyle konuşmadım öylesine girip bakıyordum mesaj filan var mı diye arada sistem yokluyor o kadar sdfsd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
iki üç kere yaşadım o kadar pek benlik değil fb daha iyi veya takılmak vs
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılYoo yaşamadım. Yani yaşamam da
03 Yorumla- +1 yıl
Senin ejderyan varken yaklaşmazlar zaten sana sdfdsf
- +1 yıl
İhihihi evet
- +1 yıl
Ejderyayı yerinde tutalım lütfenn
+1 yılOlabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Arada oluyor
00 Yorumla
+1 yılYaşadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. aldatmalarda popüler