- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBu dediğin de çok nadiren olabiliyor. Libidosu hep çok tavansa karısına da, başka kadınlara da fazlasıyla yetiyor. Sen de buldun buluşturuyorsun. Zaten böyle bir şey varsa bile o kadınlar olmasa senin pestilini çıkarır. Libidosunu düşürecek macun bile araştırmaya başlarsın. Zaten bazı kadınlar eşinin sürekli istenesinden şikayetçi. Şikayet edeceklerine güvenilir arkadaşlarına çaltırmadan da olsa yönlendirsin. Arkadaşlarına da faydası olmuş olur. Bir de böyle bir şey varsa takviye hapları sık kullanırlar çoğu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence yanlış düşünüyorsunuz yani internet üzerinden okuduğunuz bilgileri göre ya da dışarıdaki gördüğünüz bilgilere göre eşinizi yargılamanız doğru bir şey değil, zira demek ki adam o olgunluk çağında yani yaşamak isteyeceği istek dönemindeki eşiyle beraber yaşamak istiyor hani bir de şöyle düşünün mesela burada karşılaşıyoruz eşinle ilgisiz olan ya da cinsel olarak tatmin olmayan kadınlar da var hatta boşanma noktasına gelen insanlar da var, yani bence bazı şeylerin de kıymetini bilmenizi tavsiye ediyorum bu kadar şüpheci yaklaşmayın her şeye belli bir zaman sonra iyice psikolojik olarak kendinizi kötü hissedersiniz
00 Yorumla
Adam belki de libidosu fazla artışa geçmiştir.
Mesela spor yapıyorsa bu çok normaldir, bana da oluyor arada ama kendimi tutmasını biliyorum eşini bunu yapmak istemesi bu yüzden olabilir.
Yani sürekli istiyor derken tam olarak ne zaman her gün mü her saat mi senden ayrılmak istemiyor mu biraz ayrıntı versen.02 Yorumla- +1 yıl
hergün eğer evdeyse gün boyu birden fazla eğilmem yetiyor evde
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞüphelenmek yersiz çünkü dışarıda birşeyi örtmek için seks yöntemine başvurmak esas baltayı taşa vurmaktır bence eşin sana daha fazla yürüyor aklında hayalinde daha çok şeyler var gibime geliyor ama örtbas edeceği bir durumda erkek seks yapması zor olur bünye kabul etmiyor ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Tam tersi olması gerekmiyor yani şüphe her ne olursa olsun orta anormal ama kötü kısmı olursa şüphelenmeli eşi olarak seni sürekli arzulayıp istemesi iyi bir şey bence tam dersi olsaydı şüphelen nedn beni istemiyor acaba başka biri varda bana mı gerek kalmıyor bilmem ne
69 Yorumla- +1 yıl
Kayıp aranıyor 🙂🙂
- +1 yıl
Yok ben tabiki sen 🙂
- +1 yıl
Yine kayboldun 🙂
- +1 yıl
Hoş geldin yazdim bakmadin
- +1 yıl
Ben geldim
- +1 yıl
Nereye gitin?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yanlış düşünüyorsun tam tersi dışarda gönlünü doyuran adam eve tok gelir. Sizin yüzünüze bile bakmaz, yersiz şüphe içine düşmüşsünüz bak ne güzel işte eşiniz sizi istiyor. Bundan memnun olmanız gerekiyor bırakın böyle kuruntuları anı yaşamaya bakın. 🙋
616 Yorumla- +1 yıl
Bulmuş yumurta gibi adamı bunuyor buda 🤣
- +1 yıl
Valla yaaa 🤣🤣
- +1 yıl
😁🤪
- +1 yıl
😂😂 böyle triplere girerek yumurta gibi adamı elinden kaçıracak 😂
- +1 yıl
Aynen hiç fırsatları değerlendirmeyi bilmiyorlar neyini kuruyorsun kafada ek tuzu üstüne biraz pul biber azcık karabiber göm gitsin 😅
- +1 yıl
Oh miss yumul gitsin 🤣🤣
- +1 yıl
Aç gözlüüü senii😅😅
- +1 yıl
Ee yemek buldun yiyeceksin dayak buldun kaçıcaksin demişler 🤣🤣
- +1 yıl
Atalar atalar 😁
- +1 yıl
Ama adamın üstüne baharat ekip yemedim hiç 😂😂 baharatlı tadı nasıl olur ki acep 😂
- +1 yıl
Yemek buldun yiyeceksin tamamda sonrası öyle değil😂😂😂😂
- +1 yıl
😂😂 @ olgunsevenlergelsin iyide onu da o sekilde yazamadım siz anlayın artık onuda 🤣🤣
- +1 yıl
😂😂😂😂anladmm
- +1 yıl
Denemekte fayda var derim yumurta misali 🤣🤣
- +1 yıl
Islak kek misalide olabilir 🤣🤣
- +1 yıl
Bencede sence 😜
+1 yılBazen internette okuduğumuz her şey doğru olmayabiliyor O yüzden okuduğun her şeye inanıp evlilik hayatını ona göre yönlendirme şekillendirme Eşin seni sevdiği için bu isteklerde bulunuyor olabilir Demek ki sana gerçekten bağlı neden ama yönden bakmıyorsun Arasında bir bağlantı olmayan tutku olmayan çiftler de var
23 Yorumla- +1 yıl
eşime bir şey yansıtmadım her istediğinde seve seve yapıyorum. ama rahatlık batıyor derler ya benimkisi onun gibi bir şey
- +1 yıl
@arzuaydın91 eşine yansıtmam dediğin neydi seve seve yapıyosun seksi seviyosun sanırım rahatlık neden batar ki canım
+1 yılKadınları anlamak güç adam istemese kesin dışarda biriyle yatıyor dersiniz istese yine kesin biriyle yatıyor diyorsunuz. Gerçekten bu nasıl bir kafa yapısı anlamıyorum. Bir kere seni böyle bir şüpheye düşüren biriyle evli olman baş büyük hata. Hadi evli oldun bunu kendi içinizde aşmak yerine buradan medet Umman daha büyük hata..
00 YorumlaAbii sizde ota böka şüphelenirseniz ne olacak bu gidişat. İster şüphe çeker istemez acaba başkası mı var denir yanii ne olsun istiyorsun ki sen?
Her yazana her çizilenr göre mi evliliğini yürüteceksin?41 Yorumla- +1 yıl
Tipsiz olsanda saçların harika
Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı. yapar şüphe, yapmaz şüphe, bırakın artık şu paranoyalarınızı yaaa. adam ne yapsa şüpheleneceksiniz. sonunda adam gerçekten yapacak, sonra da haklıymışım diye kasıla kasıla gezineceksiniz ama gül gibi adam elden gitmiş olacak. başkası onun kucağında zıplarken sen de bak gördünmü nasıl da unuttu diyeceksin.
biraz sakin lütfen. güvenin birbirinize.
00 YorumlaŞüphelenecek bir şey yok bence. Libidosu yüksek ve sende güzel doyuruyorsun demekki.. Asıl sürekli istemezse şüphelen.. Dışarda kendini doyurup gelse daha mı iyi?
30 YorumlaEvliliğin başından beri öyleyse anatomisi böyledir adamın. Ama bir anda değişip böyle olduysa gizlemeye çalışma olabilir
34 Yorumla- +1 yıl
baştan beri böyle
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılYapsa kabahat, yapmasa daha da kabahat.
Allah eşinize sabır versin.
cut.
11 Yorumla- +1 yıl
aslında haklısınız
bence tam tersi ne varsa senınle denemek ıstıyor işte. hem bu ulke de hem çalışma hem senınle bu kadar ilgilenme falan başka birine ne derece vakti ve enerjisi kalır.
20 Yorumla
+1 yılMerhaba, ara verse, başka biri olduğu için senden uzaklaştığını dusunursun, hergun istiyor, yine aynı şeyi düşünüyorsun? Bu kısır döngüden nasıl kurtulmayı düşünüyorsun?
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı.
+1 yılSenin eşin olduğuna göre sadece senden istemesi normal yaş da gençse sık olması da normal bir şey kadınlar nedense her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışıyor bence bir sorun yok
02 Yorumla- +1 yıl
maalesef insanın aklına düşünce genelde olumsuz şeyler düşünüyoruz
- +1 yıl
Düşünmeyin ne güzel ikiniz de uyumlusunuz daha ne işler iyiye gittiğinde bir aksilik çıkmak zorunda değil keyfini sür güzel ilişkinin
Bence abartma, adam seni seviyor arzuuluyo, dışarıda yemek yese ve eve geince ne dersin dışarıda yemiş dersin sekste böyle bir şey demekki dışarıda değilde sende mutlu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. İnsanın eşini çok istemeside suç oldu🤣
Az istese bakmıyor aldatıyor mu
Çok istese bir şey mi saklıyor aldatıyor mu
La napsın bu insanlar😅
Güvenmiyorsan niye evlendin adamla10 YorumlaTelfnunu bak gizlice ya da sosyal medyayı illaki bı yerde bı açık yakalarsn yapiosa eğer yoksa adamın bsi yaptg yoktr
20 Yorumla
+1 yılDışarda doyan adam eve tok gelir belli ki adam seni istiyorum sürekli evde çok eğilme eve süpürürken çömelerek gibi mesala adamı kudurtma😂şanslısın tadını çıkartmalısınız
00 Yorumla
+1 yılİlla bi bahane bulacaksınız dimi? Dışarda yapsa evde istemez zaten doymuş olur daha sana niye gelsin? Adam bulmuş her istediğini yapan karıyı tadını çıkartıyor fitne fesat sokma hemen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence bu senin kuruntun. Belli ki iyi zevk veren bir kadınsın. Her istediğini yapıyor olmandan belli.
02 Yorumla- +1 yıl
çok kötü ilk evliliğimden sonra ikinci evliliğimdeki kocamın isteği beni rahatlattı ama bu durum kötü br şüphe uyandırdı o kadar
+1 yılHer okuduğunuza inanmayın yahu. Seks istese şüphe, istemese şüphe bu adamlar en sonunda kendini sxecek he 😃
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂 valla yaa en iyisi ölsün bu erkekler yaşamasın herkes rahat etsin 😂🤣
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlara cidden yaranılmıyor istemez şüphelenirsiniz ister şüphelenirsiniz ne yapsın bu erkekler ne istiyorsunuz bi anlasak
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Suphelerinizde haklı olabilirsiniz. En iyisi seks esnasında ellerini bağlayın, kelepce ile. Onu konuşturarak zevke gelerek anlattirabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılbu kadınlara kim yarıyor biliyormusunuz aldatıp terk edenler. gerisi yalan adam ne güzel istiyor işte gidip başkasınımı becersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. işte böylesi aldatilmali düzgün giden evliliğin kıymetini bilmediği için ama bence troll soru bu 😂🤣😁
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Tek kelime ile yanılıyorsun, dışarıda gördükleri iştahını açıyor sende gideriyor sende her dediğini yapıyorsan daha ne istiyorsun?
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 933 cevap paylaştı.
+1 yılErkek eşinden istese şüpheli, istemese iktidarsız sayılıyor. Soran olursa kadınlar çok eziliyor... 😂😂😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 850 cevap paylaştı.
+1 yılBence paranoya yapma ya ne güzel adam seni istiyor işte
10 Yorumla Birtek kocaya seks yapmaz kadın hersey seksmi sevmiyorum der ama müşteri lere full geyşa olur
00 YorumlaBenim de kadınların şu sekse olan mesafeli duruşları soğutuyor
00 YorumlaLibidosu her zaman yüksek erkek iyidir ama sevdiğine sadece:)
01 Yorumla
+1 yılYanlış düşünüyor olabilirsin eğer öyle olsaydı kocan sana karşı ilgisiz olabilirdi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKocan sürekli seks istiyorsa sana doymak ister işte daha neki
01 Yorumla- +1 yıl
@arzuaydın91 erkek doymak bilmez evli ya da bekar olsun ama encokta evliler doymaz sekse kaçamağa
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç istemese de acaba dışarda doyuyor mu, beni istemiyor mu diye düşünecektin. Herseye olumsuz taraftan bakmayın bence. Ne güzel işte eşinizin kıymetini bilin ve o da sizin kıymetini bilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Senle yapıyorsa sorun yok bence senden kaçarsa sorun vardır
00 YorumlaEmin ol olay tam tersi. Okuduğun her şeye inanma. Başka kadın olsa eşinin dermanı kalmaz.
00 Yorumla
+1 yıll işte bi kezban daha istese bi dert istemese başka dert
00 YorumlaDışarda yükselip bana mı patlıyor diyorsun ne diyorsun?
00 Yorumla
+1 yılMemnun isen ne altını kurcalayıp çomak sokuyorsun.
00 YorumlaKocan da bu evlilik başlangıcından beri olan bişey miydi peki. Sürekli seks
00 Yorumla
+1 yıltam tersi evde seks yapmaya mutlaka açığı dışardan tamamlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam yapmasa dert yapsa dert. nasıl bir cinsseniz artık sizi memnun etmek imkansız. çocuk olayı olmasa hayatta evlenmezdim. hasta ruhlu yapılar.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle bir şey olsa ortaya çıkar ama şu durumda sadece libidosu yüksek bir kocan var gibi
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. İnternette her okuduğun kafanı bulandırıyorsa OKUMA! O okuduğun gibi bir erkek olamaz...
00 YorumlaTam tersi olmasın o. Herşeyi seninlenistemesi ve seni paylaşmak istemesi
00 Yorumla
+1 yılAdam yapsa suçlu yapmasa suçlu 🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılAldatan erkek eşi ile yapmaz , ona harcayacağı performansı sevgilisine harcar. Gücünü senin ile niye kaybetsin ki. Sadece sana para fazla verir o zaman gizler.
00 Yorumla
+1 yılAdam seni arzulamazsa şüphelen hem dışarda hem içerde okadar aktif olamaz
00 Yorumlaşüphelenmekte haklısın. içinde tutamamıştır dolaylı yoldan söylemiştir
089 Yorumla- +1 yıl
Abi siz kadınlar neden böyle şeytanca düşünüyorsunuz ya, kocası ne güzel ilgileniyor eşiyle ilgilense suç ilgilenmese suç. Siz kadınlar kafayı yemişsiniz
- +1 yıl
bunu grup yapan erkekler mi diyor hahaha
- +1 yıl
Erkekler grup yapıyorsa kadınla yapıyordur dimi
- +1 yıl
yok kafa yok bunlarda
- +1 yıl
Lan beyinsiz kadının sorduğu soruyla senin söylediğin ne alaka
- +1 yıl
yani erkek farklı kişilerle aynanda yapabilecek kadar enerjiye sahip
- +1 yıl
o lafı da sana sokarım göť veren
- +1 yıl
Aynı enerji kadında da var
- +1 yıl
Bir de utanmadan artistleniyor ya
- +1 yıl
yalan atma lan
- +1 yıl
Arkadaşım neden durduk yere agresifleşiyorsun
- +1 yıl
sen aynanda 2 kişiyle mi yapıyon
- +1 yıl
enerjiden kastı anlamamışın bile
- +1 yıl
@Croyz1n26 senin gibi kadınları gördükçe umudum daha çoğalıyor.
- +1 yıl
alakasını anlamadıysan niye yorum yapıyon neye dayanarak
- +1 yıl
Hem bende gayet enerjili olabilirim siz isteksizliğinize yanın. Kimse beni ilgilendirmiyor ben de kimseyi ilgilendirmiyorum. Sadece dediğinizi bi düşünün de yazın ortada evlilik var kadın gelmiş yok int de şöyle olan aldatmıştır yazıyor o da okuyup inanmış hemen siz de bilmediğiniz şeye destek veriyorsunuz.
- +1 yıl
ne internetinden bahsediyon sen ya
- +1 yıl
enerji de o alakada değil zaten hem nu üzülüncek bişide değil
- +1 yıl
boşuna övünme yani
- +1 yıl
ee Internet dememiş
- +1 yıl
sen okumamışın düzgün
- +1 yıl
anlamadan olaya niye dalıyon zaten
- +1 yıl
Bunun kafası nasıl çalışıyor hala anlamadım. Biz ne diyoruz bu ne diyor
- +1 yıl
hem yazının yukarısında açıkladım zaten düzgün okusaydın anlardın
- +1 yıl
hem bilimsel olarakta dediği doğru zaten
- +1 yıl
demek ki adam rutinlerin dışına çıkmış
- +1 yıl
hem mutlu erkeklerde aldatıyor
- +1 yıl
aldatan erkekler rutin değiştirir ve herşeyi saattine göre hesaplayarak ya daha az ya da daha fazlasını yapar ilgi, bakım, cinsellik, hediye vs
- +1 yıl
2. eşim diye bişi yazmamış ki durmadan pot kırıyon sen
- +1 yıl
varki bişi şüphelenmiş
- +1 yıl
aşırı istek ya da isteksizlik de belirti zaten yanında bazı tavır değişkenliği de varsa tamam
- +1 yıl
yav sana ne Allah Allah edebiyatçı mıyım ben
- +1 yıl
takip etsin varsa çıkar ortaya zaten
- +1 yıl
lan sana ne yazım hatalarımdan sana mı sorucam nasıl yazıcağımı
- +1 yıl
ayrıca o bi şey değil bir şey bana laf anlatan slğa bak hele
- +1 yıl
@Croyz1n26 ya laf anlatamazsın diyorum neden boşa yoruyorsun kendini
- +1 yıl
Hahshshaha
- +1 yıl
Eşeğe anlatır gibi anlatmış 😅
- +1 yıl
bi' nin anlamı bile yok uydurma
- +1 yıl
lan kafamı attırma benim toz ol senden eğitim alacak değilim
- +1 yıl
al bak lan o zaman
- +1 yıl
mal ya
- +1 yıl
lan hadi yürü git yalan yanlış yazıyon sende
- +1 yıl
yazım kurallarına dikkat etmemek benim sorunum seni ilgilendirmez burnunu sokma
- +1 yıl
bir şey diyor işte ne slksın ya
- +1 yıl
bi şey yazıyon sen
- +1 yıl
lan mal mısın link attım ya bir şey diye yazılıyor kıt mı kafan senin
- +1 yıl
bi diye bir şey yok anlamı yok kafanda türetme
- +1 yıl
git öğrende gel
- +1 yıl
'Bir yerine bi' yazmak doğru mu?' konusundaki mesaj www.technopat.net/.../post-6199449
- +1 yıl
TDK benim attığım
- +1 yıl
saçma slk sitelere bakarsan böyle demen normal tabi
- +1 yıl
sana ne olum doğru olan o diye idda etmedim senin gibi
- +1 yıl
hızlı yazmak işime geliyor sana ne bundan
- +1 yıl
ya yürü git hadi
- +1 yıl
hâlâ idda ediyor mal
- +1 yıl
benim attığım gerçek olan
- +1 yıl
cahille münakaşa etmiyorum zaten
Dışarıda seks yapan biri karısını bu kadar arzulamaz
00 Yorumladışarıda yapan biri evde bu kadar isteyemez sanmam.. en fazla çiçek hediye vs olarak üstünü örter
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sürekli istiyorsa bunuda senden karşılıyorlar sorun etme sıkma canını rahat ol
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tam tersi, dışarıda doyuma ulaşsa senden talep etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı. Demekki yemeği dışarda yiyip seni tatlı olarak yiyor
00 YorumlaAdam yapmasa bu defa baskasiyla yapiyor mu derdin :)
Soyledigin ihtimal var bu arda00 Yorumla
+1 yılBu durumda tam tersi olması lazım değil mi
misal senin aklında başkası olsa kocanla daha mı yakınlık kurardın yoksa kendini çeker miydin10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. Hakikaten bazen kadınlara yarınılmıyor al işte örneği
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eşimde aynı alakası yok hatta sen böyle olmasan kesin bende dışarıya yonelirdim felan der demek ki ten uyumunuz iyi.
11 Yorumla- +1 yıl
pıtbull yanı
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocanın midesini dolu testislerini boş tutmalısın yoksa dışarı gider. bende şimdilik bi sorun yok gibi gereksiz şüpheye düşüyosun sanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılParanoyak olmuşsunuz iyice, adam yapsa bi dert yapmasa bi dert 😄
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar önlem alın, aldırın bunu her yerde paylaşın. Seçime yakın iç savaş geliyor...
https://vm. tiktok. com/ZMFpUdWh9/00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşka bir ilişkisi olsa senden soğur aylarca seninle ilişkiye girmezdi. Libidosu yüksek ve seni seviyor bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (93)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat