Cinsel Yaşam Neden bu kadar seksiyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Aynaya bakınca benim bile kendimi s*kesim geliyor. Beni gören erkeklerin halini düşünemiyorum Güncellemeler+1 yıl Erkek olsam ilk kendimi... Neden bu kadar seksiyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genetik olarak anne/babanız iyidir. Sizde öyle olmuşsunuzdur 1 0 Yorumla
Gecelerin_yargıcı_34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Başkasının yumruğunu görmeyen kendininkini balyoz sanarmış çıl şu ergen düşüncelerden yana manüel takılmaya devam et 0 0 Yorumla
gonullyarasıı Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl buraya at kendını dusuncelerını al onların :D 1 0 Yorumla
EemreE34 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. O derece yani. Casper gibi icinden gecesi gelir insanin 1 0 Yorumla
atesbeylikduzu Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 90% +1 yıl kendini beğenmen güzel bana ulaş bakalım seksimisin tecrübe konuşuyor 0 0 Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Ne güzel işte... Bir de biz göreydik bu ateşi... 0 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Biraz troll soru gibi geldi. Sallıyorsun bence. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Özelden atarsan değerlendirme yaparız görmeden ne desek bos 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yazar yokluktan aynalara bakıp kendine yükseliyo şaka gibi 😂😂 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Aynen yokluktan kankaaaaa Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Görmeyene kadar çirkin bir kadının kendini avutma sözleri olarak kabul edeceğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman gizliden çıkayım :istek at Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ah Kezban hayal dünyan çok güzel böyle mutlu oluyorsan ne mutlu sana :) 0 0 Yorumla
anton13 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sen istediğini yapamazsin ama ben sana senin istediklerini yaparım 😉 1 0 Yorumla
Aishalover Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sapına kadar kadınım dion gjfkdls 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kadın dediğin tam benim gibi olur mesela kocaman kalçam var bunlar hep östrojen hormonunun çok olduğunun belirtisi Yorumla Aishalover +1 yıl büyük götlü olunca daha çok mu kadın oluyon gkfd Yorumla Soran +1 yıl Evt Yorumla Aishalover +1 yıl memelerin? Yorumla
cikolataliypuding Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Beyin yerine sünger mi var knk skfkdg 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vayy beeee sen nerdeydin böyle 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Vuhuuuu işte bu... 0 0 Yorumla
duygusalkaktus Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. kolay gelsin kanki 0 0 Yorumla
mature_director_ist Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl düşünmedüşünürsen sokakta yürüyemezsin 0 0 Yorumla
KTİPİYOZ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Görmeden inanmayız yavrum boşuna dil dökme 0 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kesin öylesin tm 0 0 Yorumla
Romantikadam10 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ciddi olamazsın 😅😂😂😂 0 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Görelim hocam 0 0 Yorumla
yılandoktoru Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Onlarda bunu istiyordur 0 0 Yorumla
whitewe4 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 567 cevap paylaştı. Görelim o zaman seni 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Ne güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Genetik olarak anne/babanız iyidir. Sizde öyle olmuşsunuzdur
Başkasının yumruğunu görmeyen kendininkini balyoz sanarmış çıl şu ergen düşüncelerden yana manüel takılmaya devam et
buraya at kendını dusuncelerını al onların :D
O derece yani. Casper gibi icinden gecesi gelir insanin
kendini beğenmen güzel bana ulaş bakalım seksimisin tecrübe konuşuyor
Ne güzel işte... Bir de biz göreydik bu ateşi...
Biraz troll soru gibi geldi. Sallıyorsun bence.
Özelden atarsan değerlendirme yaparız görmeden ne desek bos
yazar yokluktan aynalara bakıp kendine yükseliyo şaka gibi 😂😂
Aynen yokluktan kankaaaaa
Görmeyene kadar çirkin bir kadının kendini avutma sözleri olarak kabul edeceğim
Olur
O zaman gizliden çıkayım :istek at
Ah Kezban hayal dünyan çok güzel böyle mutlu oluyorsan ne mutlu sana :)
Yine kendini obje Olarak gören birisi daha tebrik ederim 👏
Sen istediğini yapamazsin ama ben sana senin istediklerini yaparım 😉
Sapına kadar kadınım dion gjfkdls
Kadın dediğin tam benim gibi olur mesela kocaman kalçam var bunlar hep östrojen hormonunun çok olduğunun belirtisi
büyük götlü olunca daha çok mu kadın oluyon gkfd
Evt
memelerin?
Beyin yerine sünger mi var knk skfkdg
vayy beeee sen nerdeydin böyle
Vuhuuuu işte bu...
kolay gelsin kanki
düşünme
düşünürsen
sokakta yürüyemezsin
Özgüven tavan helalll
Ozguven tavan tebrikler