Neden olabilir? Kıllı ve şişkoyum ama kendimi Seksi buluyorum neden?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılahaha sen bakma bunlara ya : ) sokacak delik bulamıyorlar, anca ellerini yaparlar bide sana laf atmışlar : ) kendi gotlerindeki kılı göbegi görmezler bir de eleştirirler. bir görseler seni ağızlarınınn suyu bile akar bak diyim sana : )
88 Yorumla
Soran+1 yılsen ne güzel konuşuyon bacım :D
Cevap sahibi+1 yıleyw bacım :P
- +1 yıl
Offf kıllı ve şişko ayrıyetten seksi kadın ağzımın suyu aktııı :D
- +1 yıl
Aaa ayıp ettin @HitSumaru Profilime bakmanı öneririm *-*
- +1 yıl
@Charusihoa sana bişey dediğim yok ki. Mesaj sahibine yazdım ben onu
- +1 yıl
@HitSumaru hahaha özür dilerim :D
Cevap sahibi+1 yıl@HitSumaru hadi yavrum sktr git kendi elini skmeye sen :)
En İyi Cevaplar
allahını seviyosan tam istediğim aradığım hatunsun bende gıllıyım karşı cinsin gıllsıını arıyodum demekki bu güne kısmetmiş bende bunun gibi bişeyim aşkım asgfdhgasdf :D
galeri.uludagsozluk.com/.../...-erkek_102839_m.jpg17 Yorumla
Soran+1 yılıyy olmaz ben yakışıklı arıyorum
Soran+1 yılboynu yok l*n :D
Soran+1 yılyeni fotonu da at
Soran+1 yılo nasıl bir evrim :D
Şişko olman önemli değil aslında bir yerde. Vücut temizse kokmuyorsa sıkıntı yoktur ama bir kadında kıl gerçekten çok iğrenç. Kıllı bir kadın inan cinsellikten soğutur beni. Yani bunu bizzat yaşadigimdan biliyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılüzüldüm geçmiş olsun :D ama ben temiz kılılıyım kokmuyom
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
33Cevap
galeri8.uludagsozluk.com/.../...C5%9Fik_696273.jpg
Acıdım l*n heryerden darbe yemişsin :D111 Yorumla
Soran+1 yılacıdıysan bir tur sevişek?
Soran+1 yılhayır işi be :D hadi be
Soran+1 yılben seni istiyorum
Soran+1 yılküstüm :D
Soran+1 yılpislik
Soran+1 yılsev beni
Çünkü öylesin. Baş döndürüyorsun.
https://i.hizliresim.com/MEWgWQ.jpg02 Yorumla
Soran+1 yıllink açılmadı
ne olacak bızım erkek mılletı sızı bıle sımartıyor..
15 Yorumla
Soran+1 yılşımartıcaklar tabi diğer kızlardan neyimiz eksik fazlamız var
Soran+1 yıljigolo tutarım D:
Soran+1 yılumrumda olmaz: D
Kıllı ve şişko olman seksi olmana engel değil ki. Ne hatunlar biliyorum süt gibi ama seksi olamıyorlar...
10 Yorumla
+1 yılBen severim senin gibileri, seksi olmanın kılla şişmanlıkla alakası yok kadınlarda bence..
10 Yorumlalam o benim sen beni yazmışsın kıllı kel ve şişkoyum seksilik bizim ruhumuza işlemiş de ondan Im the seks bomb
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni seksi bulan olmadığı için mecburiyetten kendi kendini seksi buluyorsun birader
08 Yorumla
Soran+1 yılbirader ne amök :D
Cevap sahibi+1 yılKıllı halinle bacım mı diyecektim amök 😉
Soran+1 yılne var kızların hepsinde kıl vvar. onlar alyo ben almıyom
Cevap sahibi+1 yılİşte sıkıntı orda birader zaten biz kılsız kız var demiyoruz. Kılsız kız yoktur ağda bilmeyen Kezban vardır
Soran+1 yılağda biliyoz heralde uzayda yaşamıyoz. ama benim felsefem bu doğalım ben allah böyle yaratmış sadsafds
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorsun bence birader
Soran+1 yılbiliyom * sinirlendirme
Cevap sahibi+1 yılO zaman bir an yapmalısın birader.
+1 yılKendine özgüvenin var ;-) ve bu güzel birşey merak etme bunda bir sakınca yok ;-)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAç tavuk kendini buğday ambarında zannedermiş ne alaka bende bilmiyorum
17 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok alakasız :D
Cevap sahibi+1 yılSenin durumunda buna yorumlanabilir aslında kıllı ve şişko ama seksi aynı örnekte verdiğim tavuk gibi :D
Soran+1 yıltavuklar seksi mi iiyice saçmaladın :D
Cevap sahibi+1 yılSen yine anlamadın beni
Cevap sahibi+1 yılBak şimdi senin kıllı ve şişman olman tavuğun aç olması senin seksi olman tavuğun kendini buğday ambarında sanması umarım anlarsın :D
Soran+1 yılbüyük saçmalıyosun
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben gidiyorum :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende kiloluyum ve biraz killarım var ama seks konusunda iddialiyimdir, kendini kötü hissetmeni anlayamadım
08 Yorumla
Soran+1 yılkötü hissediyorum demedim
Cevap sahibi+1 yılanladım, hatta biliyormusun balık etli kadınlara ciddi ilgi duyuyorum ama bir çoğu senin gibi motivasyonu düşük olduğu içn cinsel hayatı kötü oluyor.
Senin yas kaçtı bu arada
Soran+1 yılburdan sana ekmek çıkmaz :D
Cevap sahibi+1 yılEkmek bulamazsak pasta yeriz gülüm, sen rahat ol
Soran+1 yılafiyet olsun :D
Cevap sahibi+1 yılDerdim partner aramak değil, partnerim var ama balık etli değil :D
Soran+1 yılee bide beni mi denemek istiyon
Cevap sahibi+1 yılDenemek diye bişey asla olmaz.
Seninle tanışma durumumuz olsa ve anlassaydk zaten partnerimden ayrılırdım. Bitakım canımı sıkan şeyleri de var ama çat pat idare etmeye çalışıyorum.
Sen sinirli bir yapın va galiba hemen laf sokyorsun bana
+1 yılÖzgüven tavan yapmış naturel pek tercihim değilde bbw iydir 😆
00 Yorumla
+1 yılinsanlar kendini beğenmese hayatta mutlu olamazlar, doğru yoldasın
00 YorumlaKışın üşümezsin sen bu kıl ve kiloyla bence :-D
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen montsuz geziyom D:
+1 yılKendini sevmen güzel bişiy :P
20 YorumlaÇünkü henüz aynanın icadıyla tanışmadın =//
11 Yorumla
Soran+1 yılbakamam aynalara :( güzelliğimden kırılıyolar
+1 yılnereni iyi buluyorsun mesela kıllarını mı :D
02 Yorumla
Soran+1 yılevet çok güzeller kvırcık kıvırcık
- +1 yıl
boncuk bagla :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılneren kıllı ve kaç kilosun. ona göre yorum atam
12 Yorumla
Soran+1 yılheryerim kıllı. vajina got koltuk altı bacaklar
Cevap sahibi+1 yılkılları yok edemiyon mu :D
+1 yılKendin ile barışık biri isen olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılbarışık gibiyim
- +1 yıl
O yüzdendir
+1 yılKilolu olunca göğüs ve kalça da oluyor. Ondandır
11 Yorumla
Soran+1 yılaynenn
+1 yılKanka olunacak kız :D
110 Yorumla
Soran+1 yıldeme öyle işte :(
- +1 yıl
maalesef öyle :(
Soran+1 yılbir kere sevişsek öyle demen :(
- +1 yıl
aaa terbiyesiz neden sevişelim :( imdaaaaat adam harcıyorlar burdaa.
Soran+1 yılçok tatlıyım ama :(
- +1 yıl
cıx inanmam ki. kıllı ve şişkosun ama aynı zamanda tatlısın?
Soran+1 yıltabi ki :(
- +1 yıl
tamam tamam inandım kıyamadım :D yufka yürekliyim napayım
Soran+1 yılhahah sevişelim?
- +1 yıl
yine sevişelime geldi muhabbet :D bu kadar çok istiyorsun anlaşılan :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılpambıh gibi kımıl kımıl yumuşacık extra soft :)
290 Yorumla
Soran+1 yıl:D işte obenim
Cevap sahibi+1 yıleveet biliyorum
ne güzel böyle boncuk elyaf gibisin sabaha kadar başı koyup deliksiz bir uyku çekilecek kıvamda. hele kışın varya kalorifer gibi olursun mübarek
insanın yanından çıkası gelmez hatta yorgana battaniyeye bile gerek yok direkt üste çekip örterek koca kış geçirilir o derece :)
bu işin şakası kalbin incinmesin. kilolu insanlarında kendine has tatlılığı var. ayrıca seni az çok kim olduğunu biliyorum. :)
Soran+1 yılyoo bilemezsin nerden bilicen
Cevap sahibi+1 yılşukadarını söyleyeyim kafi.
sarışınsın :)
Soran+1 yılasdads :D değilim resmimi hiç koymadım
Cevap sahibi+1 yılsus yalancı... ben senin yastık hallerini bilirim. boşa inkara gitme sarışın bir hatunsun hemide edli budlu :) ama tatlı bir sarışınsın haa güzel bir yüzün var. tam sevilmelik. yanlız kalçaların basenlerin çok. birde aşırı selülit var.
:)
Soran+1 yılyuh :D o değilim
Cevap sahibi+1 yılosun sen o o o ooooo. :)
inkar etme boşuna
parmaklarında havuç gibi tam kıtlamalık :)
senden başka tür yok bu sitede iyi biliyorum.
deşifre oldun pambıh
Soran+1 yılhahaha yazık kıza :D
Cevap sahibi+1 yılkendi kendinede yazık dedin ya pehh gızım 170 kilo değilmisin sen. habire inkar habire inkar.
sen demedinmi bir oturuşda 4 kilo bonfileyi hüplettiğini yanınada bir leğen salatayla 5 litre ayran götürürüm diyen. :)
Soran+1 yılgüzel kafa buluyosun * :D allah korusun l*n 170 kilo ne ya
Cevap sahibi+1 yılçok şükür iki saat sonra düştü jetonun :) milletler arası yazdı bu arada haberin olsun..
olsun 170 kiloda iyidir. öyle kamyon lastiği gibi :) fenamı ne güzel her tarafın bıngıl bıngıl. yumuşacık yumoş gibi hamur gibi.
Soran+1 yılmilletler arası ne be :D şu an kım oldugunu cok merak edıyorum
Cevap sahibi+1 yılahahaha :) işte zurnanın zart zurt dediği yer burası olsa gerek.. :)
inanki bende seni çok merak ediyorum. acaba bu sitede olan o kilolu hanımmısın diye :)
bak kalbi duygular bilmukabele.
bak iş neredeeen nereye geldi gördünmü. hep senin yüzünden.. :)
okadar söyledim sana akşam çayını çok demli içme diye. ondan sonra rehavet çöküp böyle rüyalar görüyorsun. pambıh :)
Soran+1 yılçık gizliden
Cevap sahibi+1 yıloolduu, başka buyruğun var mı pambıh hanım. :)
üstüme iyilik sağlık... madem açığa çıkacaktım niye gizlendim.
babaa gordünmü aküyü çalmışlar, madem aküyü çaldın kaputu niye açık bırakıyorsun. hadi kaputu açtın aküyü niye çalıyorsun. :)
şimdi sen çık gizliden haber sal bana :) ben sana istek parça gondereyim sende bir zahmet lütuf edip kabul buyurup merakını giderirsin inşALLAH. :)
Hemen kapat yanlız kimsecikler görmesin. :)
Cevap sahibi+1 yıle hadi geleceksen gel. kapının arkasında yalandan yere bekleme, bekletme. :) pambıh
Soran+1 yılpambıh ağzını yicek hele bir çık gizliden :p
Cevap sahibi+1 yılolmaaazz ben agzımı yedirtmeeemm. namehrem det. :)
öyle başka erkeklerin agzınıda yime günah günah. ateş var cehennem var. istemem pambıh yansın. :( :(
taammııı :)
Soran+1 yıll*n sen çok tatlı bişeysin nasıl yemem seni :D benim olmalısın
Cevap sahibi+1 yılbenim olmalısın? :) :) tabii bende senin necefli maşrabandım ya öyle sağa sola gezdirirsin artık.
şımartıyorsun beni, nefsim ile şeytan arasında bırakıyorsuuunn. :(
ölmek var teslim olmak yoh. :) pambıh züleyha.
Soran+1 yılşeytan yok aşkım şeytanı unut :D pambığına gel :P
Cevap sahibi+1 yılahahaha :)
pambıhım cehennem bizi çağırıyor burger king.
:) :)
Cevap sahibi+1 yılaa bu arada unuttum, bu pambıh nerenin pambıhı çukur ovanınmı. :)
Soran+1 yılsölemem :( açıl susam açıl gizliden açıl :(
Cevap sahibi+1 yıloyşşş kıyaamaamm pambığıma. kıyamam ben dobişimee. sen yeterki üzülme ağlama taaammıı aha ben siteyi terk ediyorum ha.. :(
:)
Soran+1 yılya bırakma beni hayallerimin erkeği :(
Cevap sahibi+1 yılpambıhım ben şimdi senden çok özür dileyerek yemeğe çıkmak zorundayım... ama sanmaki seni unutacam.. hemencecik tıkınıyım gelicem taammıı. :) zaman birazdaha akmış olur hem. ;)
dobiş ve tombiş barnahlarını kıtladığım üptüm o barnahlarından adana pambıhım benim. :)
Soran+1 yılafiyet olsun erkekim :( hemen geri gel
Cevap sahibi+1 yılözür dilerim pambıhım beklettim kusuruma bakmazsın inşALLAH.
yemeği yiyince e doğal olarak rehavet çöktü uyuya kalmışım azıcık. :) hala uykulu mahmur gözlerle yazıyorum sana :) pambıh.
Cevap sahibi+1 yılhanesin pambıh nerdesin. ben geldim sen yoksun. dokuzuncu rüyaya dokuz göbek kuşak bağlıyorsun şu an adım gibi eminim. :) bende burada extra soft lokum olan pambıhımı bekliyorum. bekliyorumki gelecek... ben birdaha geldiğimde gizliden çıkmış ol tamammı pambıhım.
ekliyecem seni. çapa atacam sana. :) hadi öperim o havuç parmaklarından.. :)
Soran+1 yılseen çıksan aşkitom :(
Cevap sahibi+1 yılordamısın pambıh kapıyı aç :)
Soran+1 yılkimsin :(
Cevap sahibi+1 yılgel merakını gidereyim 5 dakikalığına profili görünür yapıyorum umarım denk gelirsin. beni eklemen önemli değil merakın gitsin. yoksa sen hıgıg diye hücreten gideceksin.. :)
Cevap sahibi+1 yılgördünmü pambıh
Soran+1 yılgörmedim ki
Cevap sahibi+1 yıluyumasaydın görürdün :)
Cevap sahibi+1 yıltombıh ses ver. :)
yinemi uyuyon
Soran+1 yılgeldim :/
Cevap sahibi+1 yılhoş geldin.. izledin tabi paramparçayı dizi bitti geldin değilmi pambıh..
hadi bu seferde sen çık gizliden.
korka salça olacak degilim o tiynette bir insanda değilim evelALLAH.
hadi bekliyorum.
Soran+1 yılyoo o diziyi sevmem arkadaşımlaydım
açıl hadi göreyim seni bir belki mesaj atarım
Cevap sahibi+1 yılşöyle bir bakayım guru olmuşsa ya da fotosu varsa muhabbet ederim ayağı... sen varya sen.. ayrıca yazdığım gibi korkma salça olmam
ALLAH'ın izniyle.. beni diğer abazalarlada karıştırma.. ona göre..!
mesaj atasın diye açmıyorum.
merağın gitsin.
Soran+1 yıltamam kapanabilirsin. sadece tanıdığım biri misin diye baktım guru olmakla ne alakası var
Cevap sahibi+1 yılhayırdır mahalleden kankimi bekliyordun.
demekki tanıdığın değilmişim.
Soran+1 yılniye bozuyosun beni
Cevap sahibi+1 yılaaaa üstüme iyilik sağlık. birşey yapmış olsam tamam. agzımı bile açmadım be. ne atarlanıyorsun.
döveydin..
Soran+1 yılgıcık oldun bana biliyom :/
Cevap sahibi+1 yılahahahaha :) :( :)
seni tanımam etmem.. seni rüyamda bile görmedim.. neyine uyuz gıcık olayım allasen. yanlız söyleyim senin devreler hafifden yanmaya başlamış habarın olsun.. :) / pambıh.. yazayımda hafiften gururun okşansın pambıhım.
Soran+1 yılahahha :D
evli misin sen evlisin dimi biliyom evlisin
Cevap sahibi+1 yılba ba ba baaaa agzımdan lafta almaya çalışıyor gördünmü sen pambıhımı.. zuhahaha kalın güldüm.. afedersin azıcık hoyratça bir gülüş oldu. :)
Dur bu merak ınıda gidereyim... yok evli değilim... bekarım... hayatımın çirkin, dobiş, pambıh, uyuz, gıcık kadınını arıyorum.. dahalen çıkmadı karşıma.. ibret ve dehşetle beklemedeyim.. nasibim kim çoook merak ediyorum.
Soran+1 yılyaşın kaç tam olarak
Cevap sahibi+1 yılson kararım. otuuuzzz diyorum..
anneme haber salayımda yarın akşama görücü gelecekler diyim. azıcık hazırlık yapsın. çikuletayla gelmeyi unutma haa ona göre. .
Soran+1 yılhahah :D kahveme tuz atma döverim
Cevap sahibi+1 yıl:) ahaha tamam.. söj atmam.. ama siyanür koyarım haberin olsun. :)
Soran+1 yılhahaha :D o olur bak
Cevap sahibi+1 yılne yapıyorsun okuyormusun çalışıyormusun yatıyormusun.
Soran+1 yılyatıyom
Cevap sahibi+1 yılyatıyorsun? süper oda iyiymiş.
moralin bozulmasın pambıh sordum öylesine. tabi yatacaksın. sen yatmayacaksında obamamı yatacak. pıhh :) :)
Cevap sahibi+1 yılayrıca kalk iki tur spor yap çabuk.. kaaaallkkk :)
Soran+1 yılüzyon beni
Cevap sahibi+1 yıloyşşş kıyamam pambıhıma, keten helvama, ay çöreğime, su böreğime,
sütlacıma, adfsdsd :) ağzım sulandı be..
üzülme davşanım, ben görmedende sevdim. :)
ulen nebiçim laf ettim haaa. :)
Soran+1 yılçok tatlısın ne diyebilirim ki gece gece sütlaç çekti canım :d
Cevap sahibi+1 yılwww.asmaaltikebap.com/.../sutlac.jpg
afiyet olsun balıma , pambıhıma... :)
sen istersinde ben getirmemmi davşanım. ;)
Soran+1 yıloyş bir yerlerim şişicek yaa
Cevap sahibi+1 yılbişeycikler olmaz sen yeterki 1000 kilo ol. :) :) sen yeterki iste.. ben pambıhıma doblo işi sütlaç getiririm. :) sahanda yumurtam benim.
Soran+1 yılhahah sen kaç kilosun :D
Cevap sahibi+1 yıl79 kilocuk.. :) 1.70 boy 40 - 41 no ayakkabı..
sen?
Soran+1 yıl83 :D 38 ayakkabı 160 boy
Cevap sahibi+1 yılulen bende korktum ha şimdi 200 kilo yazacak diye. :) :) :)
tühh.. 4 sayı farkla öndesin. :) senin kilona yetişemmi.. nedersin pambıh.
ayacıklarında küçücükmüş ve eminim onlarda pambıh dır. :)
senin yaşın kaç.
Soran+1 yılyetiş tabi :( 21
Cevap sahibi+1 yılüzülme kıyamam patatesime. :)
benim gozümde çıtırsın. çıtır bir helvasın. :) yerim senin o 83 kilonu kız. bıngıl şey. :)
yaşın daha genç verirsin biraz kilo olursun dahada güzel bir hanım. üzülme takma okadar. yanlız vermen şart ileride sağlık sorunları çıkmaması ve çocuk olayı için. biraz azim göster olurmu pambıh. :)
Soran+1 yılsenle evlenceksem olur
Cevap sahibi+1 yılyoksa bu bir evlenme teklifimi. :)
leyla koyma beni müşküle, seninle kaşık atalım iki tabak keşküle.. :)
yuhh bu ne acele. e tabi senide anlıyorum. sonuçta sende nefes alabilen bir canlısın seninde dürtülerin var. :) :)
Soran+1 yılhahah yazık ya deme öyle
Cevap sahibi+1 yılöyle öyle :)
ayrıca yazayım şimdiden sonra sorun olmasın... beklediğin gibi biri çıkmaz karşına hayallerin suya düşmesin. .
ben yakışıklı değilim, öyle kaslı adonislide değilim çoook uzun boylu postluda değilim. eh birazda muhafazakarım. birde harama don indiren cinsinden değilim haberin olsun.. gayri islami bir beklenti içine girme benimle ilgili.. böyle huylarım yok. haberin olsun..
Soran+1 yıluvv hiç alakamız yok he :D
Cevap sahibi+1 yılanlaşılan sen daha önceden işi pişiren cinsindensin.. ben öyle biri değilim ve bunu açık yüreklilikle yazıyorum.. bakirim.. senin için üzücü bir durum bu belli.. ama kusura bakma..
mahşeri divanda cenab-ı hakkın huzuruna çıktığımda öyle mahcup boynu bükük duramam.. zebanilerin ellerimden bacaklarımdan tutup öyle kütükler gibi cehenneme atmalarını istemiyorum... umarım anlıyorsundur...
Soran+1 yılanlıyorum bişi diyemem. ben müslüman değilim
Cevap sahibi+1 yılöncelikle müslüman olmayışın beni bu konuda sevindirdi açık yazayım. işler değişti şimdi.. hangi dine mensubsun hristiyanlıkmı yahudilikmi.. yoksa inanmayan ateist mi..
Soran+1 yıldeistim niye sevindin?_
Cevap sahibi+1 yıldur üzülme hemen pambıh.
istermisin seni alayım.. nikah kıyayım sana. evlenirmisin benimle.
görmek istermisin beni.
Soran+1 yılmüslüman değilim dedim? hani sen dinine bağlıydın
Cevap sahibi+1 yılniyemi sevindim.. müslüman olan çoğu kızların ben müslümanım diye yemediği halt kalmıyor ondan.. hiç olmazsa senin yolun farklı onun için.
Cevap sahibi+1 yılbenim dinimde müsliman erkeğin gayri müslim bir hanımla evlenmesine müsade var.
ayrıca müsliman bir kadının müsliman olmayan bir adamla evlenmesi yasak..
Cevap sahibi+1 yılben yine dinime bağlıyım o konuda sıkıntı yok çok şükür.
Soran+1 yılsenin dininde kadınlar erkekten daha aşağıda bu yüzden
Cevap sahibi+1 yılbu işi imam nikahı çözer.. sonradan dönersen müslimanlığa bu beni dahada memnun eder ve yaratıcıyıda.. ve cennettede eşim helalim olursun.. ayrıca islamda zorlama dine girme yoktur.. o konuda serbestsin.. girersen sen kazanırsın girmezsen sen kaybedersin. o senin bileceğin iş. ALLAH zor koşmuyorken ben bu konuda sana zorlama yapamam..
Cevap sahibi+1 yılsen islamı böylemi düşünüyorsun pambıh. çok üzüldüm. keşke böyle düşünmeseydin.. inanki yemin ederim ALLAH' siz hanımlara okadar hak tanıyorki bunlardan b i habersiniz.. çok geniş haklarınız var. bunları bilmediğinizden sizlere sıkıcı bunaltıcı geliyor.. keşke araştırsaydın.. benim dinimde bile, senin zorla müsliman olmana bile müsade etmiyorken böyle düşünmen beni derinden yaraladı.. :(
neyse.. iyi bir sohbet arkadaşı oldun teşekkürler. inşALLAH islamla şereflenip son nefesinde şahadet getirmeyi nasip eder ALLAH.. müslimanlığa kinle bakma olurmu. :(
sağlıcakla kal. pambıh. :(
Soran+1 yılhoşçakal..
+1 yılGerceklerle yuzlesmelisin
06 Yorumla
Soran+1 yılyüzleşmiş durumdayım D:
- +1 yıl
Uzulme sakin
Soran+1 yılüzülmüyom :D
- +1 yıl
Niye uzulmuyosun
Soran+1 yılmutluyum böyle
- +1 yıl
İstedigim cevap buydu
Maymunn oldugunn icinn olabilir mi?
10 YorumlaCok sisko degilsen bence normal bisey.
00 YorumlaZaten öylesin şekercim aksini iddaa edenmi varr
00 Yorumla
+1 yıldemekki sen dire giriş çıkışa odaklanmşssn :)
04 Yorumla
Soran+1 yılhiçte bile :D
- +1 yıl
aynen öyle :D :D şişko olman hiç sorun degil o normal birşey ama kıllar ıalabilridin :D
Soran+1 yılalamıyom acıyo :(
- +1 yıl
Acisin lazer yaptın nerendki kılları alamiyosn
Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Başka türlü avunamazsın da ondan
01 Yorumla
Soran+1 yılyo avutmuyorum cidden öyle hissediyorum
+1 yılÖzgüven meselesi.
01 Yorumla
Soran+1 yılhmmm
+1 yılkıllı erkeklerden hoşlanıyon demekki
00 Yorumla
+1 yılBoy kilo kac peki ;)
02 Yorumla
Soran+1 yıl160 85
- +1 yıl
Balik etlisin biraz daha versen kilo daha cok seversin kendini
bacımsın, bacımmm
14 Yorumla
Soran+1 yılhahahha :D aşkım öyle demesene ya
Soran+1 yılhoşuna mı gitti :D
+1 yılabimsin :P
01 Yorumla
Soran+1 yılgardaşım :D
+1 yılaptalsın dostum.
05 Yorumla
Soranniye
- +1 yıl
spor yapıp kilo vermelisin sigara tüketıyomusn
Soran+1 yılkiloluyum diye mi aptalım
- +1 yıl
kilo vermelisin kendını böyle güzel bulma fit ve saglıklı yaşamalısın
Soran+1 yılkes la
- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide öylesindir.
00 Yorumla Özgüven işte
10 Yorumla
+1 yılolabılır ınsansın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaçan guzel
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi