Bu bunye kucakta opusmeli koklasmali ilgi istiyor artik. Yazik yapayalniz gecen gunlerime. Biriyle yakin olmanin, biri icin heyecanlanmanin nasil bir sey oldugunu tatmadan olecegim...
Not: Buradan kimseyi aramiyorum, tuhaf goruslere gerek yok plz
Bu bunye kucakta opusmeli koklasmali ilgi istiyor artik. Yazik yapayalniz gecen gunlerime. Biriyle yakin olmanin, biri icin heyecanlanmanin nasil bir sey oldugunu tatmadan olecegim...
Not: Buradan kimseyi aramiyorum, tuhaf goruslere gerek yok plz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Kucağımda bir kadın saçlarını okşayıp öpebileceğim. Ona dokunuşumdan mutlu olacak bir kadın olsun isterdim
Sıcak çikolata ve sohbeti çekilir sıcak bir hatun iyi olurdu...
Oturduğum koltukta önüme çöküp flop şlop glup glup yapacak bir karı.
#Not arayıştayım
Şu an yanımda birisinin olması güzel olurdu sabaha kadar 😉
Acele etme daha çok heyecan yaşarsın 😬
Ne zaman, en guzel yaslarim bombos gectikten sonra mi
Birazcık aktif olursan en güzel yaşlarını deli dolu çılgınlıklarla yaşarsın kafayı kullanırsan çok mutlu olursun desiğini yaparsın hatta daha fazlasını
Evet haklısın belli yaşlar geçiyor ya boş yere bende çok şey istiyorum ama mesela şu an şu saate kadar işte
Yatakta arkasından sarılıp dayanamalı, boynundan kokusunu içime çeke çeke öpmeli, ve göğüsleri avuçlamalı oynaşmalı yakınlık istiyor.
Hiç bir şey istemiyorum.
aynen kucakta öpüşmeli ilgiyi bende istiyorum
Haklısın herkes bir yerden sonra ilgi ve sevgi bekliyor. Yalnizlik bir yere kadar açıkçası
bu yaşına kadar olmadı mı
Maalesef
Cirkinim, oyle dusun, anlamli olur belki oyle
fiziğin de mi çirkin cilven de mi çirkin ateşin de mi çirkin
Ilki cirkin olunca gerisi kimin umrunda
bunu değiştirmek senin elinde
He ya he, aynen, milletin genetikten guzel bir cildi, vucut hatlari varken ben bu en basit, en aptal seyler icin bile para, zaman, enerji harcamak zorundayim
tam da bu düşüncen yüzünden bu yaşına kadar olmamış zaten, olduğun yerde durarak ayağına beklemişsin. bu hayatta bir şeyler için uğraşmak çalışmak didinmek çabalamak çok normal ve olması gerekiyor yoksa gördüğün gibi boşa yaşamış olursun
önce kendine değer ver sonra başkalarının değer vermesini iste
O cok bilmis kafanizin almadigi sey su: cabalamadan bir sey olmaz, ben de bunun farkindayim zaten tabii ki. Diyorum ki en basit en siradan herkesin sahip oldugu dogal seyler icin bile ben emek harcamak zorundayim
Her neyse, ... et
harca nolacak? bu dünyaya ne için geldin emek harcamak için. insanın vücudu kendisinin en büyük eseridir
Karinizin/sevgilinizin sirti boyle olsa ne yaparsiniz? ↗
Aynen, herkesin sirti normalken ben bu zikik sirtim icin emek harcamak zorundayim mesela. Ve bundan da mutlu olmaliyim, keyif almaliyim falan. Anliyorum
burada oturup kendi kendini yiyince düzelmiyor bir şeyler değiştirmek istiyorsan konuşmayı kes git çöz
Ok
Güzelce sexting yapabileceğim birisi bana iyi gelirdi
Kabak tadi vermedi mi o artik
Yazışarak yapmak verdi gibi ama sesli yapmak harika oluyor
Hepsi ayni
Sesliyi iyi yapan birisine denk gelmemişsin derim bunu yazıyorsan
Hep oyle olur zaten
Sesli yaptığın kişi veya kişiler önce seni mi düşündü yoksa önce kendisini mi düşündü?
Pizza söyleyelim bana
Elbet tadarsın bozma moralini
Aynı dusuncelerdeyim olsa iyi olurdu
Aynı durumlar bendede var 🙃🙃🙃
Bende arıyorum da yok işte ne diyim
Kimin yok mi bu hislere
Kıyamamm sen bunları yaşamadın mı hiç
Tadarsın ıslanırsıın
Haklı bir bunyen var 😂
Bence de
Daha neler istemiyoruz aslında da ele geçmiyor 😂
Tarif güzel aslında