Bazi resimlerde makyajli gibi çikan, fazlasiyla bakimli olan, ama davranislari fazlasiyla erkeksi olan adam gay midir?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bazi resimlerde makyajli gibi çikan, fazlasiyla bakimli olan, ama davranislari fazlasiyla erkeksi olan adam gay midir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biz gay bireyler kadından hoşlanmayız sadece arkadaş oluruz ama bisexler farklı tabi
biseksuel erkek asik olur mu kadina? nerden anlasilir oyle oldugu? mesela asik olsun kiskansin falan?
Biseksüel olabilir tabi ki ama anlamak zor ya sohbet esnasında anlayabilirsin belki
nasil anlasilir? nolur bana yardim et. davranislari cok fazlasiyla erkeksi dir sadece fazla bakimli, ve ben makyaj yaptigini gormedim profil resmine bi reimler koymus belli degil belki de su bilgisayar programlariyla filter falan yapmis ama insanlar gay diyor tabi gay mi bilmem ne mi adini bilmemis oalbilirler. adam la bi suredir flortlesiyoruz uzaktan , hayal kirikligina ugramis haldeyim
Mesaj kutum açık
tamam mesaj atacam sana ama su an cok fazla yogunum konusamicam , tesekkurler
Bakımlı olunca Gay mi olunuyor?
Bilmiyorum ki , oyle soylentiler var , profil resmi makyajli diyirlar. anlatamiyorum. sanki ruj var gibi hafif ama belki de su makyaj programlariyla kendince filtre falan yapmis guzel olsun diye profil
Gay se kadindan hoslanirmi
Gay se hoşlanmaz biseksüel se olabilir
Biseksuel nasil oluyor. hem kadin hem erkekle mi
Evet öyle oluyor
Kanka benimkisinin durumu ne olabilir? Bi senedir hoslaniyoruz birbirimizden flortlesiyoruz. ama bakimli oldugu icin bide resimlerde makyajli gibi oldugundan gay soylemleri cikmis. ve ya ne biliyim escinsel falan. diyelim ki maktaj yapmis escinselmidir? Benim fikrim yapmis olsa bile onu cok klas bakimli bisey gordugundendir. cunku adam zaten titiz duzenli temiz birisidir. belki iki rimel sursem daha şık olurum dusunmustur dite dusunuyorum. ama belki de kendimi kandiriyorum. cok hayal kirikligina ugradim ya kafam karisik
Birde davranis olarak asla kiz gobi el hareketleri falan yok cok erkeksi cok maskulen biri
Aranız da bir şey yaşanmadı mı ya da o tür cinsel muhabbet konusu geçmedi mi?
Yok olmadi , acilmadi ama cok bariz flortler vardi. vardi diyorum cunku isten ikaz ettiler herkes ogrendi aramizdaki elektrigi, bakislar koluma omzuma falan dokunmalar hep yanina cagirmalar calismalar yapmak falan. bide hep suzer beni ilk goruste, dudagima falan bakyihini fark ettim. erkeklere ilgisini gormedim. tek neden bu sotlemler icin milletin baksaniza resimler makyajli demeleri ve inda bi haller var gay falan demeleridir.
Bu arada sadece hoslanti degil seviyor beni. jiskaniuir adamlardan eliriyor resmen falan
Sorun yok gibi görünüyor kanka
Sagol kanka icim azda ilsa rahatladi. yani biseksuel olan biri asik olur mu ki? Kiskanit mi? Hic hakim degilim bu konulara valla
Bi dkka makyajli derken o nasil oluyoki ama
Yakin yuz resmi var mı yani
Var, kendisi is yerinde makyaj falan yapmiyor ama bazen siyah beyaz resimle koyuyor progile maktajli gibi duriyor. renklendirince resmi yani programla hatif rimelli gibi falan gozukiyor belki de su programlatla kendince kendisini profil icin guzellestiriyor bilmoyorum ki. is yerinde bi kisiden duyfum o gay dedi , bakimli fiye oyle diyirlar biraz sarisin tuysuz falan. minyon. ama davranislar cok erkeksi ve benim bildigim 8 ayfir birbirimizden hislaniyoruz. yani tam bi hatal ktikligi bilemedim