Ben yakında evlenicem ama sıfır deneyim sahibiyim. Nelere dikkat etmek lazım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun ilk gece korkusu. Ama bu sorun tamamen psikolojik. Ama iyi bir haberim kendin yenebilirsin.
Bilinçaltında önyatgıların var maalesef. Bunlar
Mahalle baskısı ve aile baskısıyla 7-8 yaşından itibaren koz çocuklara cinselliğin çokkk ötürü bir şey olduğunu ve uzak durulması gereken bir şey olduğu devamlı bilinçaltına işlenir. Sonra kız evlenir tam Gerdek öncesi bir abla gelir ve bundan önce öğrendiğin herşeyi unut cinsellik çok güzel bir şeydir ve Kocanı mutlu etmen lazım der. Ama 20 - 25 Senede bilinçaltına kazınan bu düşünce o an Biter mi? tabiki bitmez
Bundan kurtulmanın yolu kendi vucudunu tanıyacak ve kendi vucudundan zevk almasını öğrenmekle olur. Bunın yolu ise mastürbasyon ile tam orgazm olmaktan geçer
Gerçek orgazm olabiliyormusun. Bu arada mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersenmastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vucutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması
ve geçici bilinç kaybı olması lazım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızın kendini istemsizce aşırı sıkması kasması sebebiyle içine girememe problemi yaşamıştık, ama yavaş yavaş yavaş yavaş denerken kızın kendini sıkmadığı bir anı hissettiğimde birden kökledim fazla zorlanmadan girmişti, az biraz canı acıdı o kadar olacak bir tek ilk girerken aııııhhhhh diye inledi sessizce o kadar hafiften de kıvranır gibi olmuştu, biraz içinde beklettim alışınca daha kolay oldu her şey
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
+1 yılO akşam eşinle iletişim halinde ol. Kendinj ona tamamen bırakma aksine birbirinizi rahatlatip daha sakin ve yavaş ilerleyin. Tahrik oldukça sen daha hazır olacaksin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yaşamadım doşru olan şeyleri yaparsan yaşamazsın inşallah
44 Yorumla
Soran+1 yılIslanmam gerektiğini biliyorum ama ne bileyim buna rağmen bir şeyler ters gidebilir mi mesela?
Cevap sahibi+1 yılSadece ıslanma değil kanın içeri akmaması lazım
Soran+1 yılNasıl yani? Girdikten sonra devam etmemesini mi kast ediyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayır bence aç oku intererbeb
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeneyime gerek yok canım sorun olacak bir şey olmaz merak ettiğin seyleri internette izleyebilir bazı şeylerde farkına varabilirsin mesela
00 Yorumla sakin ol karsındaki acele etmez oda sakin olursa yavaş yavaş ön sevişmeyle yapar sorun yasamazsın
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tut yeterince ıslanmış olman lazım ve oral önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılutanma ve birazda sancı yanma dışında sorun yaşamadım
21 Yorumla- +1 yıl
Sorunsuz devam ediyor mu ilişkin
Gizli Üye(18-24)+1 yılİçine boşalmamasına ve çok sıkıp ısırmamaya dikkat et
00 Yorumla
+1 yılilk seferde ön sevişme özellikle önemli. birbirinizi rahatlatıp gevşetmeniz önemli. bazı önemli noktalar daha var tabi..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeverek mi evleniyorsun görücü usulü ile mi
06 Yorumla
Soran+1 yılSeverek
- +1 yıl
O zaman daha kolay olur duygusal bağınız kuvvetlidir ve senin korkularını anlar ilişkide daha yumuşak davranır
İlk gece de sana düşen iş çoğunluk olarak senin yönlendirmen olmalı ilk giriş anında dur dediğin zaman mutlaka durmalı heyecan ile birden bire girmeye çalışırsa canın çok fazla yanar
Soran+1 yılOndan yana bir şüphem yok ama ben haddinden fazla gerginim. Kendimden korkuyorum
- +1 yıl
Neden korkuyorsun başka bişi mi var konuşmak istersen konuşalım
Soran+1 yılKasılıp kalmaktan korkuyorum ekstra bir şey yok çok şükür
- +1 yıl
Kasılıp kalınacak bir durum yok bence zaten ön sevişme olacak o zaman da gevşeme rahatlama ve yeterince ıslanma süreci içine girerken ki pozisyonu ayarlarsın rahat edebilecek bir pozisyon olsun
+1 yılHayır 14 yaşında sıfır sıkıtı sız girdim
00 YorumlaKendini kasma yeter acımıyo yok bişey
00 Yorumla
+1 yılSen sadece yat gerisini o halleder
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçoğu evlenenler zaten tecrübesi oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılRahat ol kasma
00 Yorumla Rahat ol yeter
00 YorumlaRahat ol kafi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılLibidonu yüksek tut
21 Yorumla- +1 yıl
Bu yetecek mi tek başına
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi