- Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi pipiyi kaldıran illam makyaj güzel kıyafet vs değil koku yüz güzelliği sonra yakın olma ve başbaşa olma gibi durumlarda kalkabilir erkeğin bir suçu yok orada mesela okul kantininde ya da kafede kalabalık ortam da oturursunuz kalkmaz ama öyle bir durumda kalkabilir ki erkeğin suçu yok refleks olarak kalkar aklından bir şey geçmese bile
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKötü düşünmenin sebebi nedir anlamadım. Sana karşı herhangi bir iması yoksa neden çocuğu bu şekilde yargılıyorsun. Benim aletimde çok fazla kalkıyor hemde olmadık yerde.
02 Yorumla
Soran+1 yılkalkmasın abi indirsin ya
Cevap sahibi+1 yılKendi elinde değil ve senlik bir durumda yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılİstem dışı tahrik olmuş olabilir
Kalktığı için gidip küçük tuvaletetini yapınca birazda beklerse iner00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbusenin üzerinde fantezi kurduğu anlamına gelmez. bir süredir boşalmamıştır. senin vucudundan yaydığın ferhormonlara bile vucud tepki vermiş olabilir. illa sapıklaşmaya gerek yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok öyle bi niyet olmasa bile küçük pić durdurulamaz bazen hiç oyle düşunmesende sebepsiz kalkip ine biliyor kontrol dışı
00 Yorumla Ya iyide onu biz kontrol edemiyoruz ki
Hani zihnimizden olmaz yapmam yapmamaliyom desekte kiz seksi biriyse kalkiyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir şey yapmanla alakası yok ki an baş başa kalmanız bile onu tahrik etmiştir ister istemez farklı şeyler düşünmüş ve arzulamıştır
02 Yorumla- +1 yıl
erkeklere güvenilmeyeceğini daha yeni mi fark ettin :)
- +1 yıl
çoğu erkek yakın olduğu kadınlara daha fazla ilgi duyar zaten bu yüzdden ilişkilerde sevgilimizin yakın kankasını filan haz etmeyiz.
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Nerden biliyon kankanin seninle bı dünya fantezisi olmadığını
02 Yorumla
Soran+1 yıluff iğrenç
+1 yılKötü düşüncesi olabilir, siz de orasına burasına bakmayın. Ama evinize davet edecek kadar samimi ve güven varsa neden öyle düşünsün 🙄
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOgretmen sormus vucudumuzun istem disi yaptigi hareketlere ne denir ogrenci tik demis aferin oglum adin neydi senin tuleyman demis😀 bu yuzden istemdisi oluyo dsemek ki
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Erkeklerinki ufak bir frikikten domalmada hemen kalkar
00 Yorumlao bazen kendi kendine kalkar böyledir düşünmesen bile
00 Yorumla
+1 yılinanmayanlar olacaktır ben oradaki kahve bardağıyım. oldu böyle bir olay.
00 Yorumla
+1 yılolabilir yani kalkmasi normal biseyy seni becermek istemesi anlami tasimaz ama
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam belki ortam olsun o anin havasindan etkilenmis olabilir ozellikle bakir ve daha once hic bu tarz seyler yasamadiysa etkilemistir adami boyle bas basa bir kadinla kahve icmek evinde falan…
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok safsınız kanka nedir ya? Erkek ve kadın, olacak iş belli
05 Yorumla
Soran+1 yılne olacakmış
Cevap sahibi+1 yılSeks
Soran+1 yılsapıksınız...
Cevap sahibi+1 yılSen saf olmayasın🤣
Soran+1 yıltuvalete gitti geldi cişinimi yaptı yoks amastürbasyonmu yaptı nasıl anlarım.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇişi gelincede kalkar anlık olur öyle şeyler
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılo beyinle alakalı bakalım aklına ne fanteziler geldi. ayrıca akrabası ya da öz kardeşi değilsin karşı cinssin sonucta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin pipileri istemsiz olarak da büyüyomuş. Bunu duymuştum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAteşle barut yan yana durmaz cilve yapmasan da kalkar normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBelki hayalinde seninle ilgili bşrşeyler canlanmış olabilir veya teninin kokusunu duymuştur olmuştur bşşey
00 YorumlaÇişimiz gelince de kalkar baski yüzünden sürekli seks düşünmüyoruz
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Kankanka kahve mi yapıyonuz evde
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ne yapıcaz başka
+1 yılGenç ablası genç öğrenecek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmillet aç aç kanka ayaği hikaye
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılkafasında neler kurduysa artık...
00 Yorumla
+1 yılSende olsa seninkide kalkardi merak etme
00 Yorumla
+1 yılGarip oladar abaza yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. o an yükselmiş demek ki :)
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen nasıl kankasin çocuk yoklukta azcik yardım et
03 Yorumla
Soran+1 yılheee oldu kanka gel beni s.. dicem dimi?*
Cevap sahibi+1 yılSaçmalama öyle denir mi? O ne lan öyle diyecektin utanacakti zaten o anda. Gülüp utanma utanma gel buraya diyip eşofmani indirecektin
Cevap sahibi+1 yılAteş barut yanyana durmaz bebeğim bunu anla. Kızlar arkadasca bakabilir ama erkekler bakmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin çişi gelincede pipisi kalkar..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalkarken bana sormuyor ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. çişi gelmiştir
00 Yorumla
+1 yıldikkat et
00 Yorumla
+1 yılAaaaaaas
00 Yorumla
+1 yılEdiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin çişi gelince de pipisi kalkar
16 Yorumla
Soran+1 yılhmm
Soran+1 yıltuvalete gitti mastürbasyon yaptığını nasıl anlarım
Cevap sahibi+1 yılben de duyunca inanamamıştım
Cevap sahibi+1 yılne zaman oldu bu olay
Soran+1 yıldün oldu
Cevap sahibi+1 yılanlayabiliriz ama ne diyim şimdi
+1 yılçişi gelmiştir?
06 Yorumla
Soran+1 yılcişiniz gelince pipiniz mi kalkıyor
- +1 yıl
genelde değil. ama gelmişse tutarken kalkma ihtimali de yok değil.
tabi bunlar bi yana çocuk senle bir şeyler olabilir düşüncesinden etkilenmiştir o an. ayrıca baş başasınız. çocuğa dikkat et :D
Soran+1 yılkankam o ya kanka kanka ne olacak
- +1 yıl
senin gözünde kankan olabilir. benimde kankam vardı sonunda yattık. hayat bu :D
Soran+1 yılya iğrenç ya
- +1 yıl
sen kankana dikkat et. istemiyosan yanlız kalma. çocuğun fikri belli olmuş.
Gizli Üye(36-45)+1 yılİstemdışı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpopo meme çok etkilemiştir veya kokun
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılE sende dişisin sonuçta ziker taabii bözösj yaşlar kaaçç
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler