sizler neden memelerinizi gizleyemiyorsanız ve bir kısmınız destekli sütyen veya takma silikonla dışarı çıkıp benim memem var dercesine dolaşıyorsanız o yüzden
113 Yorumla
Soran+1 yılMeme kocaman bir şey sırtımıza mı bağlayalım? Ayrıca cinsel organ bölgesi değil orası. Erkeklerinde memeleri görünüyor
- +1 yıl
haha benim memem yok 😅
- +1 yıl
üreme bölgesi erkek için penis ve kadın içinse vajinadır
cinsel bölge ise kadın ve erkekte farklıdır. mesela kadın memeleriyle oynarken bile haz alırken erkekte bu durum geçerli değildir. Bu yüzden kadın için cinsel olarak haz aldığı bölgeler doğal olarak cinsel bölge olarak değerlendirilir kaldı ki memeler bir fiziksel olarak tıpkı vajina kalça gibi bir kadınlık itemidir
gelelim penis meselesine; anatomik olarak bu mümkün değildir tıpkı memeler gibi. penis özellikle de testisler vücut dışında ve vücut ısısına maruz kalmaması gerekir bunun nedeni testislerin vücut sıcaklığında sperm üretememesidir bu yüzden ısı transferini kolaylaştırmak için yüzey alanını genişletip vücuttan bağımsız testisler meydana gelir. penis meselesinde ise sıkıştırmak penis sağlığı için zararlıdır. kan akışını engeller bakteriler daha hızlı ürerler özellikle de yazın
özet olarak erkekler penisini bilerek saklamamazlık yapmıyor bu erkeğin kendi tercihi değil ya genetik olarak büyük penislidir yani genel olarak erkekler sırf kadınların dikkatini çekmek için cinsel organı küçük olduğu halde dışarı çıkmadan önce takma penis takıp kadınların bakıp oha ne kadar büyük penisi var dedirttirmeyi tercih etmezler tabi sapkın değilse. benim böyle tanıdığım erkekler yok en azından
erkeklerin kendilerine fiziksel olarak ön plana çıkarmaları kadılara göre daha azdır.
bunu güzellik sektörünün gerek giyim gerek kozmetik sektörlerine sadece reklamlara bakarak anlaşılır. bugün herhangi bir giyim mağazasına girersen kadınların giyim bölümlerinin erkelere göre daha kolay ulaşabileceği ve daha çok çeşit olduğunu dünyada yaşayan herkes biliyor zaten.
En İyi Cevaplar
senin gözlerin ne arıyor orda hem sen rahatsız oluyorsun diye kökten mi keselim
86 Yorumla
Soran+1 yılKabarıklık olmasın daha hoş olur
Soran+1 yılBacağınızın arasına arkaya doğru kıvırın işte
Soran+1 yılGüncellemeye bak.
- +1 yıl
kızlar bakar diye misal bankta rahat gerile gerile oturamayacağım ben şahsen bir kız orama bakar diye ya da yanlış anlar diye rahatlığımı bozamam bakarsada umrumda olmaz ne çıplak geziniyorum ne iç çamaşırla yinede belli olursa umrumda olmaz ne bir kızı taciz etmişim nede cinsel organımı göstermeye çalışmışım sadece bana nasıl rahat huzurlu geliyorsa öyle otururum bir kız için rahat oturuşumu bozamam rahatsız oluyorsa bakmasın
Gizli Üye(25-29)+1 yılkim yazdiysa tebrik ediyorim aynen oyle erkeklerin pipileri cok belli oluyor sozde kadinlara kapanmaya calistirirlar
216 YorumlaSizde tyt giydiginizde *mınızın dudakları belli oluyor 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte ben kisa giyinmedigim icin 😆
- +1 yıl
Yok yani sana demiyom genel olarak bazıları için konusuyorum spor salonuna gidiyorum spor salonunda bayanlar tayt giyiyor mesela dikkatli bakınca dudakları belli oluyor
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte cok sukur ben zayif oldugum icin hicborseyim yok
Soran+1 yılYani açıkçası çaba görmüyorum erkeklerden tessettür konusunda o yüzden sormak istedik
- +1 yıl
Ben mesela işim geregi kumas pantolon giyiyorum belli oldugununda farkındayım bazı kadınların gözünü oraya bakarkende yakalıyorum eger zaten alet kalkarsa saklayamıyorsunda 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte sacmalik
- +1 yıl
Nesi sacmalık :)) yani belli olmanın durumunu anlatıyom :))
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte pipileriniz kalkmis laf yapiyorsunuz 😄
- +1 yıl
Ee kalkıyor bu dogal bişey yani napalım nereye saklayalım 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte etek giyinin 😅
- +1 yıl
Etek cok rahattır herhalde 😄
- +1 yıl
Etek dedinde ben sorucam etek hakkında o soguklarda etek giyiyorsunuz bu sıcaklık nerden geliyo hiç mi bacaklarınız veya popişiniz üşümüyor 😄
Cevap sahibi+1 yıl@Gogo_latte 😅iskoc erkekleri giyoyormus ya ha buarada popunuzda cok belli oluyor bazi kzilar popoya bakiyor
Soran+1 yıl@Gogo_latte isteseler çok da güzel gizlerler de işlerine gelmiyor boş ver kime neyi anlatmaya çalışıyoruz bahane arayınca say say bitmes
- +1 yıl
Gizlenmez hayatım gizlenmez :)) bakma sende o bölgeye yakalanırsın 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİşin gücün yok mu ona bakıyorsun gadası sende
10 Yorumla
+1 yılPipi öyle bir yapida diilki 2 bacak aradina konmuyo
23 Yorumla
Soran+1 yılNiye konmasın ya
- +1 yıl
Haklisin benim kabarmamasi icin cok calisiyorum ama yapisi geregi bacak arasına sıgabilcek bir organ diil
Keskede herkes gostermeden kabartmadan taşısa
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa mk ne yapsak rahatsız oluyorsunuz bakmayın o zaman her seferinde fark edemeyiz düzeltincede herkesin ortasında düzeltti oluyor aminyum ya
50 Yorumla
+1 yılbiz çükümüz olduğu için mutluyuz, siz de mutlu olun, mutluluk paylaştıkça artar.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasıl saklayacağız benimki sola yatık yani o kadar saklarım dar pantolon giymem ama
16 Yorumla
Soran+1 yılEvet dar diyenler özellikle göstermeye çalışıyor gibime geliyor. Bol pantolonda bir kabarıklık vs olmuyor
Cevap sahibi+1 yılaynen göstermeye çalışıyor gibi hemde rahat değil sıkıyor ben oturamıyorum bile ya billurları sıkıyor genelde cargo pantolon flan giyerim dar giyemem ya
Soran+1 yılGüncellemeye bakabilirsin dediğim tiplere örnekler
Cevap sahibi+1 yılüstteki normal biraz alltaki dar giymiş alttakini ben giysem varya öyle çok belli olur yani giyemem
Soran+1 yılBacaklarını sonuna kadar ayırarak gayet de şeyim var diye ortamda dikkat çekmeye çalışıyor hepsi
Cevap sahibi+1 yılbende daha büyüğü kalını var ama ayıp yani öyle yapmak tabi
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye siz herseyinizi dap daracik gidiyorsunuzya? gotunuzu memenizi butun hatlarina kadar goruyoruz bizde siz yaparken niye bisey yok? hele bazilari oyle bir giyiniyo inan bir kac defa vajinasinin dudaklari belli olan bile gordum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltamam da öyle rahat oturamıyoruz ve sıkışıyo senin gözün neden orada
31 Yorumla
Soran+1 yılAnladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılEmin ol hatunların deve toynağı kadar belli olmuyor ve keyiften değil mecburiyetten oluyor.
20 Yorumla
+1 yılNiye? Sizin. mınızın çatalı bize hep göz kırpıyo o ne olacak?
27 Yorumla
Soran+1 yılPantolondan da etekten de görünmez o
- +1 yıl
Bizimkini nerden görüyon? Çıplak mı geziyoz?
Tayt giy de bak nasıl belli oluyor
Soran+1 yılPantolondan bariz kabarıklık oluyor
- +1 yıl
E ne yapalım şimdi. Gotümüze mi sokalım?
Soran+1 yılArkaya doğru kıvırsanız
- +1 yıl
Fazlalığı sana doğru uzatsak?
- +1 yıl
Senin baya aklın kalmış burda😀 üzülme senin de olur bigün.
+1 yılSana ne ya bakma sen de siz bize bakmayın derken iyi kimin çocuğuysan ailene acıyorum böyle bir çocuğu olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılYazık la kimin çocuğuysa :(
10 Yorumla
+1 yılSiz göğüslerinizi saklıyor musunuz ki hıh
510 Yorumla
Soran+1 yılO büyük bir şey
- +1 yıl
Touche 😂 Şaka bir yana siz de isteseniz saklarsınız yani biraz bol ve kapalı giyinebilirsiniz.
- +1 yıl
Resimdekiler toplu taşımada bacaklarını yayarak oturan hayvanlar onlar sayılmaz
Soran+1 yılBiz zaten ucu görünmesin diye tüm dünya da sütyen giyiyoruz.
Sadece toplu taşımada böyle oturmuyorsunuz, parkta, kafede, okulda, işte her yerde böyle oturuyorsunuz abartı bir şekilde açarak.- +1 yıl
Ben hariç ben nasıl oturuyorum biliyor musun? Evine misafir gelmiş de birazdan mutfağa çay koymaya gidecek ev kızı gibi kıçımın ucuna otururum otobüslerde falan kişisel alana saygım vardır hiç bacaklarımı açarak oturmadım. Bacaklarını açarak oturanların o hareketi genelde daha içgüdüsel ortamda alfa erkek imajı yaratmak için bilinçli ya da bilinçsizce yapılan bir hareket.
Soran+1 yılO zaman üzerine alınıp yazmana gerek yoktu düzgün oturuyorsan
Soran+1 yılBen herkese açık bir soru sordum üzerine alınan cevap yazar tartışır kimseye şahsi ima da bulunmuyorum
- +1 yıl
Resimler gelmeden önce tam olarak neye tepki gösterdiğini bilemediğim için yazmıştım yanlışlıkla üzerime alınmışım :)
- +1 yıl
İletişim kopukluğu oldu biraz çözüldü sorun o zaman.
Soran+1 yılTamam sorun yok :)
+1 yılgirdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep,
dediler ilim geride, illa edep illa edep.
:?00 YorumlaDikkat etmeyen ayrı bir öküz zaten de , sende bakmasan ölmezsin hani
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBilerek yapıyoruz piclik olsun. Bazen oraya bakarken yakalanıyorsunuz cok ayıp 😅
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılheh senin gibiler yüzünden inmem gereken durakta inemiyorum inmesini bekliyorum :D
21 Yorumla- +1 yıl
😂😂
Sende oraya bakma o zaman. Merakli olmazsan dikkat etmezsin. Rahatsiz oluyorsan
11 Yorumla
+1 yılNerden biliyon pipi oldugunu belki tassaklarıdır 🤣
011 Yorumla
Soran+1 yılHer neyse işte
- +1 yıl
Sen cok bakıyon demekki o bölgeye :)) canım sizde tayt giyiyonuz kabak gibi gotleriniz cıkıyor meydana
Soran+1 yılGöt kocaman bir şey sizinde pantolon olunca göt görünüyor saklanacak bir şy değil
- +1 yıl
Yanlız attıgın resimlerde öyle bir rahatlık olmaz ya tassakları gere gere oturmus
Soran+1 yılBöyle oturuyor pek çok erkek her yerde sadece toplu taşımada da değil
- +1 yıl
Ben bir adamla çok önce bir zaman tartışmıştım bu şekilde oturma yüzünden ama resimdeki gibiler degıl normal bacaklarım acık bir sekildeydi otobüs bostu bende rahat davrandım adam 45-50 yaslarında bıyıklı bir adamdı bana dogru otursana dedi bende dedimki otobüs bos bana dedim oturmanın saygısızlıgını ögretme senden iyi biliyorum dedim adam sustu indi otobüsten yani kimin neyin yanında oturcagımızı iyi biliriz bayan olsa karsımda öyle oturmam
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Sende bakma bidaha oraya canın çeker bak 😂
Soran+1 yılAynen canım çok çekiyor pis kıllı toplarınızı sorma. Hayata tek bakışınız bundan ibaret
- +1 yıl
Öylemi düşünüyorsun🙄 demekki sen o meyveyi tatmamışsın belli 😀
- +1 yıl
Burcun ne sizin
Bakmazsan görmezsin!!
43 Yorumla
Soran+1 yılO zaman çırıl çıplak çıkıyım bakmamasını bekleyim insanların
- +1 yıl
hiç yani bu kızların aklı fikri pipide :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılG. tümüze mi sokalım saklayamıyoruz işte 🤦♂️💁♂️
00 Yorumla
+1 yılGözlerinin işi ne orda
10 YorumlaNeremize saklıyalım sizinde gözünüz orda olmasın
13 Yorumla
Soran+1 yılBacak arası
+1 yılgörünce canın çekiyo dimi
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen o kadar zor ki bir kadın için penis bulmak. Türk Erkeklerinin cinselliğe hiç isteği yok
- +1 yıl
peki sen memeni nereye saklıyorsun :D
+1 yılbacaklarımın arasına koyunca mcık gibi oluyo
05 Yorumla
Soran+1 yılTamam işte bir kabarıklık olmamış olur
- +1 yıl
yürürkende bacağımıza bağlayalım dimi?
Soran+1 yılİç çamaşırını çekince bacağının arasında kalmış olur tüm gün zaten
- +1 yıl
nasıl olcak o yürürken diyorum yürürken nasıl çekiyosun iç çamaşırı
- +1 yıl
az o... pu değilsin sn varya
+1 yılNeremize saklıcaz acaba
19 Yorumla
Soran+1 yılBacak arasına
- +1 yıl
Yazık değil mi orada sıkışacak
Soran+1 yılNiye pantolon içinde de sıkışık zaten
- +1 yıl
Onunla o bir mi, pantolon içinde rahat, sağa sola oynatabiliyorsun, kalkmak isterse kalkabiliyor, bacak arasında öyle olmaz hem sen görmezsin.
Soran+1 yılÇekinmiyor musunuz önünüzde kabarık dolaşırken hele bir de ereksiyon olsanız
- +1 yıl
Öyle her dakka ereksiyon olunmuyor sonuçta, ben bazen plajda olurum libidom yükselir o zaman da umursamam
- +1 yıl
Ayrıca bu paylaştıklarında hiçbirşey yok yani
Soran+1 yılGayet normal yani şeyim var diye oturanlar
- +1 yıl
Oturuşu yanlış o ayrı, öküz gibi yayılmış. Kabarıklıkta birşey yok onu söylüyorum
+1 yılSaklama imkanı yokki nasıl saklancak
112 Yorumla
Soran+1 yılBacaklarının arasına koy
- +1 yıl
Yine belli olur ki zaten bacak aramızda duruyor
Soran+1 yılKıvırıcan arkaya doğru dümdüz olucak ön işte
- +1 yıl
Olmaz ya arkaya nereye gidiyor anlamıyorum pantolonun bitarafından mecbur gözüküyor hem mecbur bacaklar hafif açık olcak yani
Soran+1 yılPeki anladım
- +1 yıl
Sen tayt giyince gizliyebiliyon mu
Soran+1 yılGiymiyorum genel de bu bir ikincisi. de kadınların dışarlak bir cinsel organı yok oluşacak bir kabarıklık da yok yani
- +1 yıl
Göğüslerini napıyorsun
Soran+1 yılUcu görünmesin diye sütyen giyiyoruz zaten. Ayrıca meme cinsel organı değil tam olarak siz de aşırı sıska değilseniz göğüsleriniz görünüyor zaten
- +1 yıl
Seni rahatsız mı ediyor tahrik mi ediyor
Soran+1 yıl2 si de. Ama öyle aşırı rahatsız ya da aşırı tahrik etmez.
- +1 yıl
Güncellemedeki gibi oturduğu zaman ben bile uyarırım doğru otur diye
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye icine almayı mı özledin😂
10 YorumlaEvet belli oluyor çok mu hoşlanıyorsun
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılfilin hortumu gibi düşün
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılkalın napalım seninde gzün oraya gidiyor yani ;)
20 Yorumla
+1 yılafferın sımdı 20 cmlıklere söz hakkı verdın
01 YorumlaGotumuzemi sokalim 😀😀
11 Yorumla
+1 yılBen belli olmasından rahatsız olurum
10 YorumlaSanane be
31 Yorumlahakkten ya
Saklıyorum ben kız ayool
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElalemin çükünee bakma sende
21 Yorumla- +1 yıl
Yaniiii demekki canı istiyor bide laf ediyor 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılben dizime bağlıyorum
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılsiz neden memenizi saklamıyorsanız aynı şey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGogusler nasil belli oluyorsa pipide belli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKestirelim mi ne yapalım.:))
10 Yorumla
+1 yılKeselim mi m k
02 Yorumla
Soran+1 yılBacak arasına sakla
- +1 yıl
Biz napıyoruz? Elimizde mi yaşıyoruz
Kıçımıza mı sokalım
00 YorumlaEtkemi giyelim 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeremize saklicaz kocaman seyi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben dizime bağlıyorum