Cinsel Yaşam Kadınlar sekste inlemelerini kontrol edebilir mi? Penquenbey Takip Et Xper 4 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 isteyerek mi inliyorsunuz yoksa tutamıyor musunuz? Kadınlar sekste inlemelerini kontrol edebilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Real_AnimeGirl Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 95% +1 yıl Kontrol edebilirler. Ama belli bir oranda edebilirler. p*rno starları gibi yeri göğü inletmezler ama "uf, ah" gibi iç çekmeler olur. 0 1 Yorumla Penquenbey +1 yıl zevkten mi m oluyor o sesler Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kimisi rol yapıyor. Belirli bir oranda sadece kontrol edilebilir. 0 9 Yorumla Penquenbey +1 yıl peki zevkten mi inliyor kadınlar, neden kontrolsüz olan bir kısım da oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zevkten oluyor iniltiler. Bazen acidanda olabiliyor. O an aldığı haz ne kadar yogunsa o kadar az kontrol edebilir. Adığı zevkten dolayı iniltilerinin bile farkında olamayabiliyor. Yorumla Penquenbey +1 yıl wow kadınlar o kadar zevk alıyorlar mı... seks esnasında acı hssediliyor mu ki.. peki mastürbasyonda inler mi kadınlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu kadar yeterli Yorumla Penquenbey +1 yıl neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzamasin Yorumla Penquenbey +1 yıl ne mahsuru var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzadıkça uzuyor Yorumla Penquenbey +1 yıl tamam madem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Eğer rol yapmıyorsa, sesini alcaltabilir ama tamamen susamaz 0 9 Yorumla Penquenbey +1 yıl zevkten mi inliyor kadınlar peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Penquenbey +1 yıl ya o kadar zevk alıyor mu kadınlar, peki mastürbasyonda da inler mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl “şahsım adına cevaplıyorum tabi”.. genelini bilemeyeceğim Yorumla Penquenbey +1 yıl anladım.. peki mastürbasyondan o kadar zevk almadığın için mi inlemiyorsun yoksa solo olunca inleme mi olmuyor, bir de neden tamamen susamaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bunların cevaplarını ben de bilmiyorum Yorumla Penquenbey +1 yıl ya.. peki düzenli mastürbasyon en yapıyor musun yoksa partnerin var mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Partnerim var Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çoğu rol aslında kontrol edebilir sizde kanıyonuz canım gibi djjfkf 0 30 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Slak gibi Yorumla Penquenbey +1 yıl ya sbdndjdj kanmak değil de bi tanesinde ağzını kapatmak zorunda kalmıştım herkes duyuyodu istemeyerek yaptığını söyledi, yalan mı söyledi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet yalan tutabilir hafif inleyebilir Yorumla Penquenbey +1 yıl peki inleme neden oluyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi tabu gibi bişi artık Yorumla Penquenbey +1 yıl zevkle ilgisi yok mu yani, mastürbasyon yaparken olmuyor mu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsa da hafif hafif oluyo Yorumla Penquenbey +1 yıl ya o daha çok haz veriyor zaten bana, e öyleyse kadının zevk aldığını mı gösterir gerçekten inlemeler Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçekten mi inliyo sahte mi bilemezsin ki Yorumla Penquenbey +1 yıl e peki nasıl anlaşılır kadının zevk aldığı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Klitorisini okşamaya başladıysa kudurmuş demektir Yorumla Penquenbey +1 yıl hadi ya... ama ben içindeyken okşamaya başladığında zevk veremiyor muyum acaba diye düşünmüştüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır aslında öyle daha çabuk orgazm olur Yorumla Penquenbey +1 yıl hmm oragazm nasıl snlaşılır kadında titreme ve kasılmalar mı olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Orgazm oldu diyelim sonra kasılma gelince o orgazm gidiyor ama olmuş olduğunu anlamış olursun Yorumla Penquenbey +1 yıl nasıl yani kasılma orgazmdan sonra mı geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla Penquenbey +1 yıl yaa ben o kasılmayı orgazm zannediyordum, peki klitoris dediğimiz şeyi nasıl bulabiliriz, dokunarak ya da oral yapmak için Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Küçük pipi gibi işte ön tarafta 😂 Yorumla Penquenbey +1 yıl nee haha cidden mi 😅 teşekkür ederim beni çok aydınlattın... sen neden uyumadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bi olay canımı sıktı Yorumla Penquenbey +1 yıl ne olayı anlatmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ergenlikte çok takılıyodum tek gecelik falan şu an ciddi olduğum sevgilimin bi kaç arkadaşı çıktı Yorumla Penquenbey +1 yıl sevgilin öğrendi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benle sevgili olmadan önce yıllar önce zaten duymuş 2 arkadaşının söylediğini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dünde çok eskiden olan biri arkadaşı söylemiş ilk sexini anlatırken beni Yorumla Penquenbey +1 yıl hadi ya.. çocuk seninle ciddi düşünmez öyleyse, siz ilişkiye girdiniz mi Yorumla Penquenbey +1 yıl bu kadar tecrübeli olman çok iyi aslında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi düşünüyor benim için çok çabaladı Yorumla Penquenbey +1 yıl anladım yani biliyorsa ve ciddi düşünüyorsa sen neye takıldın Yorumla
Aleeeynaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl edebilir :D 0 3 Yorumla Penquenbey +1 yıl peki zevkten mi inler kadınlar Yorumla Aleeeynaaa +1 yıl bazen zevkden bazen zevk vermek için Yorumla Penquenbey +1 yıl ya.. mastürbasyonda da inler mi peki kadınlar Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Kontrol edebilirler. Ama belli bir oranda edebilirler. p*rno starları gibi yeri göğü inletmezler ama "uf, ah" gibi iç çekmeler olur.
zevkten mi m oluyor o sesler
Kimisi rol yapıyor. Belirli bir oranda sadece kontrol edilebilir.
peki zevkten mi inliyor kadınlar, neden kontrolsüz olan bir kısım da oluyor
Zevkten oluyor iniltiler. Bazen acidanda olabiliyor. O an aldığı haz ne kadar yogunsa o kadar az kontrol edebilir.
Adığı zevkten dolayı iniltilerinin bile farkında olamayabiliyor.
wow kadınlar o kadar zevk alıyorlar mı... seks esnasında acı hssediliyor mu ki.. peki mastürbasyonda inler mi kadınlar
Bu kadar yeterli
neden
Uzamasin
ne mahsuru var
Uzadıkça uzuyor
tamam madem
Eğer rol yapmıyorsa, sesini alcaltabilir ama tamamen susamaz
zevkten mi inliyor kadınlar peki
Evet
ya o kadar zevk alıyor mu kadınlar, peki mastürbasyonda da inler mi
Hayır
“şahsım adına cevaplıyorum tabi”.. genelini bilemeyeceğim
anladım.. peki mastürbasyondan o kadar zevk almadığın için mi inlemiyorsun yoksa solo olunca inleme mi olmuyor, bir de neden tamamen susamaz ki
bunların cevaplarını ben de bilmiyorum
ya.. peki düzenli mastürbasyon en yapıyor musun yoksa partnerin var mı
Partnerim var
Çoğu rol aslında kontrol edebilir sizde kanıyonuz canım gibi djjfkf
Slak gibi
ya sbdndjdj kanmak değil de bi tanesinde ağzını kapatmak zorunda kalmıştım herkes duyuyodu istemeyerek yaptığını söyledi, yalan mı söyledi yani
Evet yalan tutabilir hafif inleyebilir
peki inleme neden oluyor
Bi tabu gibi bişi artık
zevkle ilgisi yok mu yani, mastürbasyon yaparken olmuyor mu
Olsa da hafif hafif oluyo
ya o daha çok haz veriyor zaten bana, e öyleyse kadının zevk aldığını mı gösterir gerçekten inlemeler
Gerçekten mi inliyo sahte mi bilemezsin ki
e peki nasıl anlaşılır kadının zevk aldığı
Klitorisini okşamaya başladıysa kudurmuş demektir
hadi ya... ama ben içindeyken okşamaya başladığında zevk veremiyor muyum acaba diye düşünmüştüm
Hayır aslında öyle daha çabuk orgazm olur
hmm oragazm nasıl snlaşılır kadında titreme ve kasılmalar mı olur
Orgazm oldu diyelim sonra kasılma gelince o orgazm gidiyor ama olmuş olduğunu anlamış olursun
nasıl yani kasılma orgazmdan sonra mı geliyor
Evet
yaa ben o kasılmayı orgazm zannediyordum, peki klitoris dediğimiz şeyi nasıl bulabiliriz, dokunarak ya da oral yapmak için
Küçük pipi gibi işte ön tarafta 😂
nee haha cidden mi 😅 teşekkür ederim beni çok aydınlattın... sen neden uyumadın
Bi olay canımı sıktı
ne olayı anlatmak ister misin
Ergenlikte çok takılıyodum tek gecelik falan şu an ciddi olduğum sevgilimin bi kaç arkadaşı çıktı
sevgilin öğrendi mi
Benle sevgili olmadan önce yıllar önce zaten duymuş 2 arkadaşının söylediğini
Dünde çok eskiden olan biri arkadaşı söylemiş ilk sexini anlatırken beni
hadi ya.. çocuk seninle ciddi düşünmez öyleyse, siz ilişkiye girdiniz mi
bu kadar tecrübeli olman çok iyi aslında
Ciddi düşünüyor benim için çok çabaladı
anladım yani biliyorsa ve ciddi düşünüyorsa sen neye takıldın
edebilir :D
peki zevkten mi inler kadınlar
bazen zevkden bazen zevk vermek için
ya.. mastürbasyonda da inler mi peki kadınlar