- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBu gayet basit çocukları başka yerde yatırabilirsiniz. ya da onlar uyuduktan sonra başka bir yerde mesela oturma odasında ilişkiye girebilirsiniz. zaten çocuklar bu yaşta kendi odalarında uyuması gerekiyor yani sizinle uyumaya alışmamaları gerekiyor. kısaca kendinize boş zaman bulmanız gerekiyor. ya da bunu eşinizle konuşup çözebilirsiniz. genelde belirli saatler çocuklarınızı yatırın mesela onlar uyuyana kadar bekleyin ya da bunun için erken kalkmayı deneyin mutlaka zaman ayırabilirsiniz kendinize bence. o sizin eşiniz bu konuyu konuşmanıza çekinmenize hiç gerek yok, aklınızdakileri söyleyin yeter bence mutlaka bir çözüm yolu ya da orta yol bulabilirsiniz. zaten mesleğiniz yönünden çok fazla zamanımız olmuyor demişsiniz. çocuklar sizi seviyordur buna eminim. yaşları kaç bilmiyorum ama onlara da bu durumu belki kırmadan karşılıklı konuşmayı deneyebilirsiniz. oda alışkanlığı kazanmaları gerekiyor maalesef. oda alışkanlığı kazandıktan sonra daha fazla zamanınız olacaktır merak etmeyin. şimdilik bence ani kararlar vermeyin bunlar çözülemeyecek şeyler değildir. burada tabi ki çocukların psikolojik gelişimleri de önemlidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTek problemin yatak olduğu gayet mutlu bir evliliğin içindeyim. Sana böyle bir yuvadan sesleniyorum. İki sene sabretmişsin. Senin ve benim en iyi özelliğimiz sabretmek. Anne vefat ettiği için baba kızına hayır diyemiyor. En kötğ yanı bu. Eşinle bu konıyu ne kadar derinlemesine konuştun? Eşine cinsel isteğinin olduğunu söyleyebilir misin yoksa utangaç mısın? Eşindeki bu libidosuzluk seni çok sık masta yöneltiyor mu? Buradan sorararak adım adım sana desteğe başlayabilirim
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman bu ilişki bitmeye ve zamanla tartıla üstelik mahküm bir ilişki. Bence kapıyı kapatıp hatta kilitlemeye dahi hakkınız var. Sorduklarında ise vereceğiniz cevap çok basit, babanız çıplaktı ya da ben çıplaktım o an. Üzerimi değiştiriyordum gibi yani. Bu gayet normal , olabilecek bir şey yani bu. Yoksa o işin sonu kötüdür çocuklar buna alışınca yani..
07 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklara böyle bir cevap vermem. Ama en küçüğü 4 yaşında çok korkuyor gece uyurken bizi çağırıyor yanına o yüzden kapıyı pek kilitlemeye korkuyoruz başlarına bir şey gelir diye
- +1 yıl
Kapıyı sabaha kadar kilitlemiyeceksiniz. Sadece 1 saatliğine kitleyeceksiniz. Sonra açarsınız duştan sonra. Onlar çocuk bilemezler dalarlar odaya birden ve sonrada daha kötü olur yakalanıp açıklayamazsınız da olayı ve çocukta travmaya yol açar bu durum. Ben üzerimi değiştiriyorum o yüzden girmeyin odaya, olmaz diyin onlara veya kilir yerine kapının arkasına bir çengel vidalasın eşiniz kilitlerken anahtar sesi olmasın diye. 👍
Soran+1 yılTek çözüm gece saat 2 - 3 e kadar beklemek o saatte uyumuş oluyorlar ama biz sabah 7-8 de işe gidiyoruz tüm gün başımız ağrır uykusuzluktan. Tavsiyeniz için teşekkür ederim eşimle paylaşacağım
- +1 yıl
2 ye - 3 e kadar beklemek mi? Eyvah eyvah. Bir süre sonra bu konu sizi veya eşinizi çıldırtır. Yani kuralları koyacak olan sizlersiniz , onlar ise çocuk daha. Unutmayın ki onları sizler yetiltiriyorsunuz siz ve eşiniz. Nasıl yetiştirirseniz hep öyle gider, onlar henüz bembeyaz bir kağıt gibiler, siz üzerini dolduracaksınız yazınızla, kocanız ile birlikte..👍
Soran+1 yılBenim annem ve babam beni ve kardeşimi çok iyi disiplin etmişlerdi bu konuda biz bir saat sonunda onlar söylemeden yatağa girer uyurduk ama şu an durum çok farklı
- +1 yıl
Tabii ki doğrusu sizin ailenizin size verdiği eğitim. Sizde nasıl öğrendi iseniz ailenizden o şekilde eğiteceksiniz çocuklarınızı eşinizle birlikte. Yoksa zamanla bu olay birikir ve bir gün gelir patlar taraflardan biri..
Soran+1 yılHaklısınız tabi. Bir çaresine bakacağız
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukların ikisi de anne baba ile yatma yaşını çoktan geçmiş. Bebekken bile yanınızda yatırmayın, yatağını düzenini bilsin diyor uzmanlar. Annelerini kaybettikleri için onların durumu biraz özel tabi anlayış göstermek gerek. Birden olmaz ama zamanla kendi odalarında yatmaya alıştırmanız lazım. sen tek başına yapamazsın babaları yardımcı olmalı öncelikle
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÇok basit madem çocuklar gelip uyuyor onlar uyuduktan sonra gidip oturma odasında ya da evine demekki başka bir odasında ilişkiye girebilirsiniz her zaman evde olacaklar diye bir şey yok kendinize boş zaman yaratın
20 Yorumla Bu çocukların yatağı yok mu ve boşanmış biri ile neden evlilik yapıyorsun en öncelikle bunu kafanda sorgulaman gerekir
Tüm genç kızlar çok fazla hata yapmaya başladı yapmayın şu hatayı lütfen ama sevmek bu değil resmen kendinize eziyet kendinizden 5 yaş 10 yaş adamla evlenmeyin kendi yaşıtınıza uygun birini bulun sonra yok kocam çok yaşlı yok çocukları var beni rahatsız ediyor gençliğinize yazık ediyorsunuz resmen, beni şimdi bazı 35 40 yaşındaki abaza adamlar linçleyecek aşkın yaşı yoktur falan diyecek ama aşkın yaşı vardır
Aşkın yaşı bir yere kadar vardır yok diye bir şey yok ben mesela kendimden çok büyük birini istemem en fazla 1 yaş küçük olarak da 3 yaşa kadar en fazla ya da kendi yaşıtım çokta bir aralık yok bence
Yapmayın şu hatayı ya lütfen
434 Yorumla- +1 yıl
Demissinki ayrilmis adamla niye evleniyorsun. İyide insan gecinememis ayrilmis, esi olmus ve ya baska bir nedenle evliligi bir sekilde bitmis olabilir. Oyle bir insan vebali mi ki kadinlar ayrilmis erkeklerden uzak dursun ya da neden evlenmesinler. Mesela esi kanserden olen bir adam niye tekrardan evlenemesin napsin kopruden mi atlasin? Cok yanlis bir dusunce. Ayni sey ayrilmis ya da esi vefat etmis kadinlarada yapiliyor.
- +1 yıl
@FiqHShott yorumun alnı olsa da öpsem
Soran+1 yılAllah bizlere bir kader veriyor ve biz seçimlerimizi bu şekilde belirliyoruz. Benim de kaderim de bu adam varmış ki evlendim. Aynı şekilde size daha önce benim evlilik yapıp yapmadığımı belirtmedim sonuçta. Benim de eşimle ortak çocuklarımız olur daha geniş mutlu bir aile oluruz. Aramızda 4 yaş var gayette anlaşıyoruz. Tek problem bu. Kalbinizden doğru geçen biriyle zaten evlenmeniz uygun. Aksi kimseyi ilgilendirmez
- +1 yıl
@Kidemlierkekk ben demiyorum ki kanserden ölen eşi evlenmesin sadece kendine göre birini bulsun evlenip ayrılmış birini üstelik çocuklu benim düşüncem yanlış değil bu arada doğruyu söylüyorum genç kız niye yaşlı adama kocaya gidiyor bu mantıksız bir olay veya parası için ben buna aşk falan demem
- +1 yıl
Soran+1 yılBen yaşımı yapmadım ki hocam memnunum
- +1 yıl
İyide yasli adam nereden ciktiki. Biri olur 60 oburu olur 20 falan yasli dersin. Ama aralarinda 4 yas fark var ki tibbi ve bilimsel gercekler bakimindan cok cok uygun bir yas farki olmasi gerekiyor.
- +1 yıl
kaderi Allah vermez sen yazarsın sen seçersin hiç kadere suç atmayın
- +1 yıl
@Kidemlierkekk boş ver güzel kardeşim 20 yaşındaki bir gencimiz saçmalamış işte. Evliliği otun zannedenler dahi var. Trafik kazası geçiren bir sürü insan var kadın ya da erkek veya amansız bir hastalığa yakalananlar var. Onlar eşleri öldü diye intihar etmeleri lazımmış demek ki ya da hayata küsmeleri ve hayatla mücadeleyi bırakmaları. Başına gelen bilir işte bunları sadece. Ya da her evliliğin garantisi var asla ayrılma olamaz dahi düşünenler var hâlâ. Hangi evliliğin garantisi olabilir ki. Kocanın ya da karınon telefonun 2 mesaj yakalamaya bakar her şey , ya da aaa senin saçların siyahmış yaa ben sıkıldım bu evlilikten hadi bana bye bye demeye bakar. Noolacak ki çekip orada vuracakmısın karşı tarafı , hapiste çürümeye değer mi yıllarca? Neyse olgunlaştıkça bunları da öğrenecekler zamanla bu arkadaşlarımız. 👍
- +1 yıl
@gokantemur ben saçmalamadım doğru bir şey dedim ve bende bedensel engelli bir insanım benim akrabam da aynı şekilde eşi kanserden ölmüştü ama kendine yaşıtına uygun birini bulup evlendi ve çocuk yaptı yani böyle şeyleri çok iyi bilirim
Bende 5 defa reddedilmiş bir insanım hemde bu halim ♿ yüzünden siz yürüyen insanlar her zaman her söylediğinizi doğru bulursunuz - +1 yıl
herhalde bekar birini bulamıcak diye üzüldü
- +1 yıl
Yook yook alınma hemen güzel kardeşim. Haklı bulmak filan yok. Bedensel sorunların olabilir , reddedilmiş olabilirsin bunlar yaşadığımız hayatın bir parçası aynı zamanda çünkü. Şöyle düşün hep rededileceksin değil ya zaren bu reddedilme senin ayıbın değil karşı tarafın ayıbı. Ama senden ricam hiç kimsenin statüsüne yaş durumuna göre garanti cevaplar vermemen. Çünkü bu işlerin ne yaşla ne de statü ile alakası var. En büyük önem taşıyan ley burada : o kişinin kendi kararlarıdır, kiminle mutlu olacağına inanıyorsa kararını bu şekilde almasıdır. Hiç öyle takılma 20 yaş büyükmüş 10 yaş küçükmüş diye. Bu tamamen o kişinin kendi kafasında kararı ile ilgilidir çünkü bu kararı verecek olan kişi doğruyu da yanlışıda biliyordur di mi? Ona göre kararını verecektir zaten. Yanlış karar ise sırumluluğunu bile bile üstleniyor sonucun da. Ayrı mutlu evlilik denen şey de yaş ile hiç alakası yok ve yaş ile de hiç bir garantisi yoktur. Yarınımızın garantisi var mı ki sence güzel kardeşim benim.. o yüzden red edikme filan böyle şeylere hiç takılma ve mücadele etmeye devam lütfenn..
- +1 yıl
yaşla tabikide alakası var bu gördüğüm en saçma yorum hadi 20 yaş büyük biriyle evlende mutlu ol zaman yaşın önemi var mıymış yokmuymuş hem çocuklu biriyle evlenen çoğu kişide mutlu değil düşük bi istisna yüzünden lades yapmaya gerek var mı
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan bu kararı biz değil , evlenecek olan bu kararı verecek olan insan düşünür eksisini ve artısını hesap ederek. Ve bize de onun yani insanların kararlarına saygı duymak düşer. Şayet evleneceği kişi kötü karakterde, kötü yolda , kumarı , içkisi , hovardalığı gibi şeyleri varsacda bizim görevimiz onu uyarmak olur. Belki o görememiştir diye. Ama ortada yaş sorunu varsa zaten bunu bilerek görerek evleniyordur, şunu asla unutmayın 20 yaşındaki birinin aldatma ya da eşine eziyet etme - onu hor görme olasılığı ile 50 yaşındaki bir adamınkinin hiç farkı bir yoktur. Yaşa takılmayın asla. Sadece karaktere ve o kişinin kalbinin güzelliğine takılın. Tabii ki cinsel hayat veya eve getirilen maddi imkanlardan konuşmuyorum o tamamen ayrı bir olay ayrı bir kıstas. Ama şu bir gerçek ki kiminle mutlu iseniz veya mutlu olmaya karar verdiyseniz onu tercih etmelisiniz. Tabii ki bu güveni size verdiyse karşı taraf.. 👍
- +1 yıl
bilerek değilde aşk gözünü kör etmiştir her sorunu sevgi çözmez bunu da evlendikten sonra fark eder tıpkı ana kuzusu erkeğin değişeceğine inandıkları gibi
- +1 yıl
Yani doğru diyorsun ama sağolsun o 5 kişi beni aşık olmaktan soğuttu artık önümden geçen kıza bile doğru dürüst bakmıyorum direkt kafamı eğiyorum benim kaderimde ki kişi zaten görücü usulü ile olacak bizim kaderimiz bu kızlar sevmesini bilmiyor
Hayatımda ne içki içtim ne eskorta gidip zina yaptım kendim hep evleneceğim insan ile olmayı istedim onu da bulmak istedim ama bulamadım içi bomboş bir insanım doğduğum güne lanet olsun
İş hayatımda olmadı şimdi ise yabancı dil çalışıyorum bir de üni sınavına inşAllah - +1 yıl
5 kişiden niye bütün kızları genelliyon ona bakarsak erkeklerde genel olarak kötü çoğu tek derdi cinsellik
- +1 yıl
valla 100 kişiyle konuştum geneli direk cinselliğe girmeye çalıştı o zamandan beri de daha eskisi gibi davranmam
- +1 yıl
değilim tabiidir nişanlıyım daha bahsettiğim baya yıllar öncesi
- +1 yıl
@xİstilacıTürİnsan yorumcu arkadasimiz direkt yaslari sormadan bosanmis yasli erkekle niye evlendin demis. 30 yasinda bir erkek biyolojik olarak bir kadının 22 yas civari ile ayni yapidadir. Kalkipta biri 60 oburu 20 olsa tammda 4 yas nedir yani.
- +1 yıl
ayda 10 kişiyle konuşsan yeter zaten yıllarını harcamıyon ki anlaman 2_3 haftanı alır en fazla
- +1 yıl
e o zaman bu trol soru olabilir çünkü 4 yaş büyük en büyük çocuğu da altı yaşındaysa kaç yaşında evlenip çocuk yapıyo lan bu
- +1 yıl
@fiqhshott bana diyorsun ama ben soruyu okudum. Kiz yas yazmamis sen direkt yasli bosanmisla niye evlendin demissin. Her boşanmış olan ayrilmis olan 40 yasinda diye bir kural yokki. Yasli oldugunu nerden cikardin?
- +1 yıl
sıkıntı kadında da değil erkeğin yaşında
Soran+1 yıl@xİstilacıTürİnsan kaç görüşte uyardım bilip bilmeden yorum yapmayın diye. Benim eşim ilk evliliğini 21 yaşında yapmış bazı sebeblerden dolayı. Evlendikleri senede büyük kızına eşi hamile kalmış. 3 sene evli kalmışlar 2. Kızı da doğmuş üstüne ama küçük kızı daha bebekken anneleri vefat ediyor. 1 sene sonrasında da biz eşimle evlendik. İkimizde aynı şubede çalıştığımız için konuşup anlaştık iki memur insan olarak ortak yolu bulduk evlendik. Gerisi de bizi ilgilendirir.
- +1 yıl
güzel hayal
Ben üvey anne ile büyüdüm. Sen o duyguyu o çocukların eksikliğini bilemezsin. Girdiysen böyle bir işe yapacak bir şey yok. Bak o çocuklar hep yarım. Sen babalarına olan sevgisini fazla görüyorsun. 22 sene önce annem oldu üvey annem vardı. Babam boşandı ondan hatta Rahmetli oldu. Ben hala o kadına bela okurum. Allah belasını verdi zaten. Benim çocuğumu mahvetti. Şimdi işler değişti. 2 avukatım ile Bende onun peşindeyim. Babamın emekli maaşını bile aldırtmadım. Devlete kaldı ona kalmadı. Şu hayatta tek kin beslediğim insansı yaratık.
Senden tercihini ona göre yap. Ya o çocukların sevgisini kazan. ya da onurlu ol çek git o çocukların geleceğine çocukluk yıllarına kara leke sürme. O kadın bana iyi olsaydı şimdi kral olurdu. Şimdi ise işler farklı. Avukatlarım bütün açıklarını yakaladı.12 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum sizi. Meslek olarak benimde çok karşılaştigim durumlar ama ben kötü bir insan değilim kendimden ziyade çocukların psikolojik olarak gelişimlerine de zarar veren bir durum bu. Eşimden bu konuda çekiniyorum yanlış bir müdahalede bulunmak istemiyorum.
- +1 yıl
Bak ne diyorsun? Anneleri vefat etmiş. Babası ile uyumak istemeleri gayet normal. Benimde annem trafik kazasında hayatını kaybetti. Bunu sakın dile getirme. Gerekirse çocuklardan çok geç yatın. Erken uyutun ama bunu sakın kasıtlı yapmayın. Çocukların sizden nefret etmelerini saglamayin. Ben çok çektim üvey anne olayında. İlk yıl iyi yüzünü gösterdi. Bu yaşıma geldim hala etkileri var bende. Bana 13 15 yaşlarımda evin tuvaletlerini temizletirdi. Bana yardım et ayağına bütün işi Bana yaptirirdi. Okula bir gün kahvaltı yapıp gittiğimi hatırlamam. Sonuç. Temizlik yapmaktan nefret ediyorum. Birisi bana bir yeri temizle derse küfür gibi geliyor. Bundan dolayı evimde günlük kadın geliyor. Saat 10 dan 16 ya kadar. Toplayıp ortalığı gidiyor. Bir de ev büyük zaten tek başına altından zaten kalkamam. Zaten tek oda olsa da yapamam ya.
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım seni anlıyorum lakin daha çok küçük onlar bi nevi babalarına düşkünler ve onu elinden aldın hissine kapılmışlar. Benim kızım var ben öz annesiyim. Babasıni çok kıskanıyor yanına uzanmama bile izin vermiyor. Bazen yatağa gidiyoruz hemen oda gelip babasının başına oturuyor yeni iki yaşında olacak. Aslında normal senin çocuk olmadığı içinde tam annelik hissinide veremezsin bu da çok normal. Çok güzel abla olabilirsin onlara. Sonuçta anneleri olmadığını biliyorlar. Bir süre sen teklif et gel beraber uyuyalım gelin babanizla şunu yapalım bunu yapalım en azindan benim babamı elimden almıyor hissi ile bu durum geçebilir. Her zaman konuşmayı dene. Tam kavrayacak yastalar. Kendini de dışlanmış gibi de hissetme. Artık onlarda senin yavruların sayılır. Sonuçta birşeyleri göze alarak evlendin bazen fedakarlık yapmak gerekiyor. Eminim ki çok güzel ilgileniyorsundur. Ama simdi tam kavrama aklı kesme yaslari.
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk zamanlar bir sorun etmiyordum ama zamanla bu durum bana çok yanlış geldi sonuçta mahremiyet durumu var. Kendimi geçtim kızlar kendi alanlarında durmayı öğrenmeleri gerekiyor. Eşim çocuklar geldikçe onlara sarılıp uyudukça daha da bize bağlanıyorlar. Ama sabah olunca tavır falan koymuyorum kimseye anlayabiliyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet haklısın ama bu durumu çocuklar anlayamaz ki esin konuşabilir bunu da sense uygun dille söylüyebilirsin. Konuşarak kötü biri olmazsin veya dislamazsin. Babaları olarakta oda kıyamıyor işte. En azından şöyle olabilir hafta 2 kere yanınizda uyumasına izin verebilirsiniz. Bunu eşinle konuş
+1 yılCocuklarin boyle davranmalarinin nedeni annesi gitti babasida gidecek yalniz kalacaklar diye korkuyorlar. Birde sevgi istekleri var normal. Zaten kizlar babalarina duskun olur. Kendini kizlara sevdir onlara iyi davran. Surecin bu hayatta olabilecegini insanlarin basina boyle seylerin gelebilecegini onlara asilayabilirsin. Sabirli olmalisin.
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılOnların özgüven gelişimi için de artık kendi odalarında uyumaları gerekiyor aslında. Seks dediğin her türlü yapılır. Başka oda olabilir, banyo olabilir vs.
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın heryerde yapılır ayakta bile
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğer çocuklar varsa ilişkiye zor giren. Hem sorumluluğu da çoktur..
Oncin insan çocuğu olan insanla evlilik düşünmez.
Çocuk olduktan sonra da ilişki zor olur çünkü çocuklara bakmakdan cinsellik insan yaşayamaz kolay kolay..
Tavsiyem çocukları önce uyutmaya çalış ondan sonra ilişkiye girmeye çalış baktın olmadı işin zor o zaman..00 Yorumla Şöyle söyliyim. Öncelikle cennetliksin. O iki çoçuğa annelik yapıyorsun.
cinsellik yaşamak istediğinde çoçuklar aranızda yatarken eşine mesaj at. Tabi tlf sessizdeyse. Seni diğer odaya bekliyorum. Canım çekti gibilerinden. Takılcağınız odanın kapısını kitleyin. Yani bir düzen uydurmanız lazım00 Yorumlazor işler bunlar, seninde işin zor, çocuklarında, hele eşinin aranızda kalıyor olması dahada zor. bence yapabilirsen gerçekden anne ol onlara, kendine alışdır. sonrasında yataklarına alışdır. güveninin kazanmazsan çocukların babalarına giderler sürekli sen olsan napardın?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Çok güzel bir soru. Ama en güzel oyun oynayarak cevap verebilirsiniz. Mesela şöyle " beni hiç yatağına çağırmıyorsunuz , ara sıra bizde sizin yatağa misafir gelelim de. 😊. Onları yataklarında uyutup sonra kendi yatağını za gidin 👌. Veya erken uyumalarını isteyin onlardan. Sizin ile aynı saatte uyumasınlar. Saat ,9-10 gibi uyusunlar. 11 gibi de siz odanıza geçersiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 675 cevap paylaştı.
+1 yılEşin kızları tembihlemiş olmasın aksi halde her erkek bir şekilde fırsat yaratır 😀 yatağa gelen çocuklar uyuduktan sonra evin bir sürü alanı var neticede aşın bunları eşin durumdan memnun tatlım haberin olsun
22 Yorumla- +1 yıl
:)) uzmansın bu konuda
Soran+1 yılEşimde farkında durumun sadece çocukların kalbini kırmak istemiyor onların uyumasını bekliyoruz zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılOnlara anne şevkati, sevgisi göstermek yerine cinsel ilişkiye girmeyi düşünmek ve hatta küçücük çocuklara sırtını dönmek gerçekten acı verici. Allah sizin gibilerden uzak tutsun bizleri çocuklara cidden üzüldüm.
13 Yorumla
Soran+1 yılBilip bilmeden neyin dramını yaşıyorsunuz? Cinsellik olmasa bile çocukların yataklarından ayrılmaları onlarda kendi alanlarında kalma bilincini de yok ediyor. Hadi küçüğü neyse ama büyüğünün de aynısını yapması hiç hoş değil , ben onlara 2 senedir 1 kere sesimi yukseltmedim kaç kere bardak , tabak kırdılar , duvarları boyadılar hep kendim topladım temizledim hiç tepki vermedim. Görmeden abuk subuk yorumlarınıza hasta oluyorum
- +1 yıl
Büyük lütuf gerçekten tabağa bardağa kızmamak. Çocukların annesi zaten gitmiş baba kaybetmek istemiyor psikolojisini anlayacak kapasite olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen parası için falan evlendin öyle biriyle mutfak roborlugu ve bakıcılık yapıyorsun.
Soran+1 yıl😂😂 ben eşimle polisim zaten aynı şubede arkadaştık benim de başımdan iyi bir hikaye geçmediği için birbirimizi anlıyorduk ve evlilik kararı aldık. Aynı şekilde küçüğü zaten annesini bilmiyor beni annesi olarak görüyor büyüğü annesi olmadığımı biliyor ama pek annesini hatırlamıyor büyüğü psikolagada gitti zamanında. Görmeden önyargılı davranmanızda sizin kapasitenizi gösteriyor... Yorum için teşekkür ederim.
+1 yılNeden 2 çocuklj bşriyle evlendiniz bence siz hatayı başta yapmışsınız gençsin zaten 2 tane çocuk hoop kucağına düştü insan ne kadar yakın hissedebilir başkasının çocuğunu bilmiyorum bi de o kadar gençken. Kolay gelsin yani ne diyelim
00 Yorumla
+1 yılbu yüzden çocuğu olanla evlenilmiyor ama siz hâlâ nerde çocuklu onu buluyonuz başka adam kalmadı sanki
02 Yorumla
Soran+1 yılYok kalmadı
- +1 yıl
yapcak bişi yok o zaman
+1 yılYa cocuklar kucuk anne sevgisinden mahrum bak senin su an o çocuklara sefkatin unutma dunyayi sadaka versen okadar sevap alamazsin o cocuklari bagrina bas o cocuklara verdigin sevginin karsiligini hic bir seyle alamassin, cocuklar ile Allah arasinda perde yoktur onlara yapacagin bugz duymak Rabbimin ofkesini kazandirir o cocuklar senin cennet biletin
00 Yorumla
+1 yılUyumasını bekleyin ve eşiniz kızlarıniza anlatsın artık büyüdüklerini sizi çok iyi anlıyorum bazen bizde de oluyor uyumak bilmiyorlar😄
02 Yorumla
Soran+1 yılGün içinde çalışıyoruz sonuçta akşamları da beraber televizyon izliyoruz uyku saatleri gelince önden babaları yatırıyor çok ağlarlarsa ben gidiyorum yanına yardım ediyorum ama sonra kendi yatağımiza dönüyoruz gece uyurken hop kapı açılıyor beraber peş peşe yatağa çıkıyorlar eşimde mahcup mahcup bana bakıyor bir şey de diyemiyorum. Umarım aşarız
- +1 yıl
Sabredin zamanla asarsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle alıştırmış demekki eşinle bu durumu konuşmalısın seninde ihtiyaçların var sonuçta ve eşin bunu karşılamıyorsa bu ilişki uzun sürmez...
03 Yorumla
Soran+1 yılAnnesi böyle alıştırmış
- +1 yıl
Eşinle konuştunmu ne söylüyor...
Soran+1 yılKusura bakma diyor ne desin
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklar sizi mutlaka görmüştür seks yaparken ondan geliyorlar kötü bir şey olarak görüyorlar onu izlerken
013 Yorumla
Soran+1 yılYok görmediler
- +1 yıl
Nereden biliyorsun kapıdan falan hiç mi Göremezler bir akşam vakti ya da duşta
Soran+1 yılKapının üstünde çantam asılı o çanta kilit üzerinde duruyor. O yüzden görmediklerini biliyoruz. Duşa da beraber girmiyoruz
- +1 yıl
Sesler?
Soran+1 yılİkimizde tecrübeliyiz sonuçta sessiz ilişkiye giriyoruz ama onlar uyumadan ilişkiye girmiyoruz
- +1 yıl
Ya dediğim gibi bir şekilde şüphe duydular ya da kocan eski kocasıyla yaparken falan yakaladılar aynısını siz yapiyorsunuz diye düşünüyor olabilir ya da aşırı babaya bağlılıkları var bu durumda çocukları erken yatırmak gerekli
Soran+1 yılBabalarına çok bağlı bunu görebiliyorum. Benden çok kıskanıyor gibime geliyor ama psikologa mi götürse bilemedim daha önce ki annelerini böyle yakaladilarsa çocuklar olumlu bakmıyor demektir
- +1 yıl
Olabilir işte erkenden uyutmayi denesin bence babası
Soran+1 yılDeneyelim bu akşam
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Ben 3 yaşında keşfettim neyin ne olduğunu benim yaşındaki her erkek en fazla 5 yaşında farkına varmış yani birazda aile ile alakalı her şey göz önünde olursa 6 yaşındaki kızda görürse ne diyecek evcilik oynuyorlar diyecek halı yok ya şaka mısın bilader
- +1 yıl
Hayvanlikla ne alakası var ya sen kaç yaşında öğrendin ya 18 yaşına gelince mi söyledi ailen leylekler tarafından getirilmediğini boş yapma
+1 yılEşin gidip onları uyutsun önce odalarında sonra yanına gelsin.
114 Yorumla- +1 yıl
adam yaslı heral
- +1 yıl
@barmen1515 😂😂😂olabilir
- +1 yıl
ya da 3. ıstemıo
- +1 yıl
@barmen1515 belki
Soran+1 yıl@barmen1515 eşim benden 4 yaş büyük yaşlı falan değil.
- +1 yıl
hım sen kac ysaındaısn kı
- +1 yıl
Canım dediğim gibi eşin önce onları uyutsun yoksa çocuklar çok inatçıdır
Soran+1 yıl@barmen1515 ben 24 eşim 28 yaşında
Soran+1 yılKüçüğünü az çok ben büyüttüm ama büyüğünü annesi ilk çocuğu olduğu için hep yatağında uyutuyormuş zamanında ondan dolayı büyüğü kardeşine alıştırdi bu durumu oda ondan örnek aldı normalde küçüğü yapmiyordu çünkü
- +1 yıl
yaslanmıs ıste 28 de cokmus adam ne ıs yapıo kı
Soran+1 yıl@barmen1515 siz buna yaşlı mi diyorsunuz biz evlendiğimizde 26 yaşındaydı... Polis kendisi
- +1 yıl
:)) içi gecmış o zmn
- +1 yıl
@barmen1515 niye öyle söylüyorsunuz ki 40 yaşında bile yaşlı olmaz insan çocuk psikolojisi ni anlamak hiç kolay değil
- +1 yıl
@barmen1515 37 yaşında her işi de çok hızlı 😉çok pıratik
Bayag büyükmüş kızlar kendi odaları yokmu nedn böyle alistrdnz
04 Yorumla
Soran+1 yılBen alistirmadim ki büyüğünü annesi alıştırmış vazgecmedi huyundan küçügude ablasına bakarak örnek aldı
Soran+1 yılOdaları var ama bende bilmiyorum
babalari bunu halletmeli.. onların yatağında uyutup gelebilir bir süre bizim yatağa gelmek yok deyip bunu konusmai. lazim
00 Yorumla
+1 yılevlenip boşanmış biriyle evlenilir mi ya. bir de bunun çocukları da varmış
04 Yorumla
Soran+1 yılBen memnunum
- +1 yıl
O zaman sorunun da yok demektir
Soran+1 yılSorunum elbette var sorunsuz ekmek elden su gölden hayat geçilmez. Ama durumumdan memnunum
- +1 yıl
bu konuda dedim ya offf
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlıştırın çocukları ya da kapıyı kilitleyin o zamanlarda
015 Yorumla
Soran+1 yılKapıyı kilitletince kapıya yapışıyorlar bu sefer odalarına gitmezler.
- +1 yıl
sizde akşamdan sabaha kadar yapmıyorsnuz ya yaptığınız zaman kilitleyin sonra açın çocuklarıda yataklarında yatmaya alıştırın zamanla
Soran+1 yılBenim çocuklarım değil bir şey de diyemiyorum eşime
- +1 yıl
ya senin çocukların değilde sende o çocukları kendi çocukların gibi görüp ilgilenmen gerekmez mi? Anne gibi şevkat ve merhametle yaklaşıp ilgilenmiyormusun?
Soran+1 yıl2 senedir evliyiz küçüğü 2 yaşındaydı büyüğü 4 yaşındaydı şimdi büyüğü okula başladı okuldan eve geliyor dersini , ödevlerini yaptırıyorum , veli toplantılarına gidip her hafta öğretmeniyle konuşuyorum , banyolarını yaptırıyorum tabikide iyi davranıyorum ama benim anneleri olmadığımı biliyorlar sonuçta.
- +1 yıl
biliyorlar da hissettirmezsen anneleri gibi davranırsan onlarda artık öyle görmeye başlarlar neticede daha çocukluktan beri yanındasın ayrıca anneleri gibi olduysan çocukların eğitiminede müdahale edebilirsin onları buna sende alıştırabilirsin bu konuda yabancı gibi kalman kendini öyle düşünmen garibime gitti
Soran+1 yıl2 yaşındaydi en küçüğü tuvalet eğitimi bile yoktu. Ama bende çok çekingen bir insanım hala. Kendimi onların yanında çok yabancı fazlalık hissediyorum. O yüzden çocuklara pek komut vermek istemiyorum eşime söylüyorum o söylüyor yoksa bende büyütmek hayırlı bir eşle evlendirmek mürvetlerini görmek istiyorum.
- +1 yıl
ama onlar daha çocuk bu yakınlığı bu samimiyeti sen kurmazsan onlardan nasıl bekleyeceksin ki? Senin müdehalelerinden çocukların rahatsız olduğunu sanmıyorum. Ayrıca eşinin de sorun ettiğini düşünmüyorum. Sen bu şekilde devam edersen ergen olduklarında aranız da çok büyük sorunlar çıkar onların seni anneleri gibi görmelerini şimdiden sağlamalısın
Soran+1 yılEşim için bir problem yok. Çocuklar daha küçük üzerlerini bile kendileri giyinemiyor bana çok ihtiyaçları var. Bu bakımdan beni anneleri olarak benimsemiş olabilirler ama tam samimiyet icinde değiliz. Bakıcı - dadı mesafesi var gibi aramızda
- +1 yıl
İşte bende onu diyorum bakıcı dadı mesafesini de anne mesafesinide kuracak olan sensin çocukların kuracak hali yok sen o boyuta getir diyorum
Soran+1 yılAnladım... Teşekkür ederim... Bazen internetten puzzle gibi oyunlar sipariş ediyorum evde çocuklarla hep beraber oynuyoruz bazen avm de oyun parkına falan götürüyorum eşim olmadan ama samimiyet içine daha da girmemiz gerekiyor. Teşekkür ederim tekrardan
- +1 yıl
rica ederim ne demek ama bunu çocuklar ne kadar küçük olduğunda yaparsan o kadar kolay olur. Odun yaşken eğilir mantığı gibi düşün. Eğer o masumlara anneleri gibi davranır ve onlara hakkıyla annelik yapmaya çalışırda bu samimiyet ve şevkatle yaklaşır anne yokluğu hissettirmezsen Allah her iki cihanda da gönlüne göre versin...
Soran+1 yılAmin inşallah teşekkür ederim. Benim kimseye zararım olmaz bu konuda zaten bilerek evlendim eşimle. Umarım bu konuda çocuklarla ortak yolu bulabiliriz , belki erkenden uyurlarsa ödül vereceğimizi söylerek alıştırabiliriz... Allah razı olsun.
- +1 yıl
yani bu da bi yöntem çocukları yönlendirmek kolay önemli olan inanmaları güvenmeleri o samimeti hissetmeleri. Hem sen mutlu olursun hem onlar ;)
Soran+1 yılAynen öyle problemleri tatlıya bağlayarak çözmek en önemlisi :)
- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılSabret anlayış göster onlara anne gibi davran zamanla heşey düzelecektir
10 Yorumla
+1 yılDul dul ile evlenmelş bence yaa dul ile bekar olmuyor işte uyuşmuyorlar
00 Yorumla
+1 yılBüyükler aslında yataklarında yatmaları gerektiğini anlat onlara ve eşine.
00 Yorumla
+1 yılÇocukların odası yatağı yokmu hepiniz aynı yatakta nasıl yatıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılodayı kitle ya da uyudukları zaman evin başka köşesinden sana girsin
00 Yorumlabir otel ayarla gündüz otele gidin böyle de olmaz mı cinsellik en çok senin hakkın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmutfakta tezgah üstünde yapın çocuklar uyuyunca, banyoda yapın🤷♂️
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpolis/polis.. mesleki deformasyon. ters düşen nöbetler. biraraya gelememe. aynı sofrada yemek yiyememek.. şeedememek.. kıskançlık. vs. vs... işin zor🤷♂️
Soran+1 yılYani zaten eşimle pek fırsat bulamıyorum üstüne kızlar hiç fırsat bırakmıyor burada kötü üvey anne olarak ilan edilmek üzereyim resmen ama zaten ben meslek gereği zorbalarla uğraşıyorum kaldı ki çocuklara saçma sapan davranacak değilim
Cevap sahibi+1 yılçocuklar konusunda rahatsızsın ama vicdanende şikayetçi değilsin. onu anladım. karı koca aynı mesleğin getirdiği zorlukları gözardı etme.!
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşiniz kaçıyor sizden, istese bir çok fırsat yakalayabilir. Eşinize inat o evde yokken mastürbasyon yapıyırmusunuz?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCocuklar uyuyunca gelsin yanina ya da sen kontrol et cocuklarla birlikte uyuya kaldiysa oral yaparak uyandir baska odaya gidin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim çocuklarda aynı. uyuduklarında diğer oda'da mercimeği fırına veriyoruz.
00 Yorumla
+1 yılEşinin çocuklarının yatağınızda olmasından şikayetçi olmakta çok haklısın. Eşinle yatağını ayır eşin cinsellik istediğinde zaten yatağına gelecektir.
01 Yorumla
Soran+1 yılOnların yatağımda olması problem değil ama her gece tekrarlamaları hoş değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu durumu eşinle konuş çocuklar her zaman olacak illaki bir çözümü olur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değilde doggy pozisyonunda yakalanmayın çocukların psikolojisi bozulmasın
01 Yorumla
Soran+1 yılBir şey yapmıyoruz zaten geleceklerini biliyoruz
Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı. Çocuklar küçük henüz ne bilsinler. Uyuduktan sonra başka odada ilişkiye girebilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılsizgece 12 den onra sevişceksiniz 3 kadar sevişin hepsi bu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBundan kolay ne var bunda esın yapmamanızdan şikayetcı mı?
00 Yorumlaannelerine gitmiyorlarmı hiç
01 Yorumla
Soran+1 yılAnneleri vefat etti
+1 yılKendi çocuğun olsa böyle düşünmez çözüm bulursun.
04 Yorumla
Soran+1 yılKendi çocuğum olsa ne diyebilirim? Yine aynı sorun olur
- +1 yıl
Aynı şey olduğunda emin ol farklı hissedersin.
Soran+1 yılEminim aynısı olurdu
- +1 yıl
O zaman kızman lazım çocuklara ve daha fazla zaman geçir.
kaç senedir ewlisiniz
04 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir
Soran+1 yıl=)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukların odasına siz gidip onları orada uyutun. Ya da uyuduklarında odalarına taşıyın.
00 Yorumla
+1 yılÇocuklar ufak değil anlatabilirsin güzel bir dille
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılArada annelerine gönderin
00 Yorumla
+1 yılSenin içinde zor ama baska bi yolunu bul
00 Yorumla
+1 yılKızlarida katın araniza
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO sıkıntı hep oluyor kanka kendi çocuğun olsada aynı olacak
00 YorumlaBaşka vakitlerde fırsat arayacaksın artık 😏
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılEşimin çocukları benim neyim olur 😀
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yılEe sen de bir yere kadar yani...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKulaklarının çekeceksin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok daha neler
Gizli Üye(36-45)+1 yılEe dul çocuklu adamla evlenen sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunda bir problemim yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman mastürbasyon yapıcan kendi başına artık çocuklar yokken
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıluyutun başka odaya geçin siz de.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİliskiye girerken ne yapıyorsunuz peki
00 Yorumla
+1 yılÇocuklara anlayışlı davranın...
Empati kurun...00 Yorumlayokartı olmaz öyle bir şey
05 Yorumla
Soran+1 yılEşim kendini kontrol edebiliyor her gece beraber değiliz zaten ama durum zor
Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Eşinin yaş kaç senin yaş kaç acaba
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 eşim 28
+1 yılEşiniz kaç yasnda siz kaç yasındasz
01 Yorumla
Soran+1 yılBen 24 eşim 28 yaşında
+1 yılEşinin derken evli biriylemi evlendin
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Malmisin
Soran+1 yılMalım evet