Eşimin 2 kızı var ve neredeyse her gece bizim yatağımızda uyuyorlar. İlişkiye bile giremez olduk. Ne yapacağım böyle?

2 kızı var var 6 ve 4 yaşında. Her gece uyurken yatağı basıyorlar babalarının yanında uyumak istiyorlar. Eşimde bir şey diyemiyor bende sinirlenip arkamı dönüyorum. İlk zamanlar bir şey demiyordum ama artık ilişkiye bile giremiyoruz resmen. Eşimin benden önce ki evliliğinden olan çocuklar bizim çocuğumuz henüz yok. 2 senedir evliyiz.

Güncellemeler
+1 yıl
Bende eşimde polisiz , çok fazla evde vaktimiz olmuyor , bu sebeble şikayetim bu yönde. Yoksa çocuklar konusunda bir şikayetim yok. Küçüğünü daha çok ben büyüttüm onda böyle bir problem yoktu ama büyüğünü annesi alıştırmış yataklarına gelmesini , bu sebeple küçüğüde ablasını örnek alıyor. Anneleri vefat etti ama büyügünde alışkanlık oldu bu durum. Bir şekilde ikisinede oda alışkanlığı vereceğim... Teşekkür ederim anlayışla yorum yapanlara
Eşimin 2 kızı var ve neredeyse her gece bizim yatağımızda uyuyorlar. İlişkiye bile giremez olduk. Ne yapacağım böyle?